Ask Google

Results for teruggegaan translation from Afrikaans to Albanian

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Afrikaans

Albanian

Info

Afrikaans

So het Esau dan dié dag teruggegaan padlangs na Seïr toe.

Albanian

Kështu po atë ditë Esau u rikthye në rrugën e tij drejt Seirit.

Last Update: 2012-05-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Afrikaans

En hulle het Hom aanbid en na Jerusalem teruggegaan met groot blydskap.

Albanian

Dhe ata, pasi e adhuruan, u kthyen në Jeruzalem me gëzim të madh.

Last Update: 2012-05-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Afrikaans

Samuel het toe teruggegaan agter Saul aan, en Saul het die HERE aanbid.

Albanian

Kështu Samueli u kthye me Saulin, dhe Sauli ra përmbys përpara Zotit.

Last Update: 2012-05-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Afrikaans

Hieroor het baie van sy dissipels teruggegaan en nie meer saam met Hom gewandel nie.

Albanian

Që nga ai moment shumë nga dishepujt e vet u tërhoqën dhe nuk shkuan më me të.

Last Update: 2012-05-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Afrikaans

En toe hulle Hom nie vind nie, het hulle teruggegaan na Jerusalem en Hom gesoek.

Albanian

dhe, duke qenë se nuk e gjetën, u kthyen në Jeruzalem për ta kërkuar.

Last Update: 2012-05-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Afrikaans

Daarna het Josua en die hele Israel met hom saam na die laer van Gilgal teruggegaan.

Albanian

Pastaj Jozueu dhe tërë Izraeli bashkë me të u kthyen në kampin e Gilgalit.

Last Update: 2012-05-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Afrikaans

En toe Jesus hoor dat Johannes in die gevangenis gesit was, het Hy na Galiléa teruggegaan.

Albanian

Jezusi, mbasi dëgjoi se Gjonin e kishin futur në burg, u tërhoq në Galile.

Last Update: 2012-05-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Afrikaans

En Maria het by haar omtrent drie maande gebly; en sy het teruggegaan na haar huis toe.

Albanian

Dhe Maria ndenji me Elizabetën gati tre muaj, pastaj u kthye në shtëpinë e vet.

Last Update: 2012-05-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Afrikaans

En toe die vyf vorste van die Filistyne dit sien, het hulle dieselfde dag teruggegaan na Ekron.

Albanian

Mbasi pesë princat e Filistejve panë këtë gjë, po atë ditë u kthyen në Ekron.

Last Update: 2012-05-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Afrikaans

Daarop het hulle teruggegaan en speserye en salf berei en op die sabbat gerus volgens die gebod.

Albanian

pastaj ato u kthyen dhe përgatitën erëra të mira dhe vajra; dhe gjatë së shtunës pushuan, sipas urdhërimit.

Last Update: 2012-05-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Afrikaans

En hy het na hom teruggegaan terwyl hy daar staan by sy brandoffer, hy en al die vorste van Moab.

Albanian

U kthye tek ai, dhe ja, ai qëndronte pranë olokaustit, ai dhe të gjithë prijësit e Moabit.

Last Update: 2012-05-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Afrikaans

En nadat ons mekaar gegroet het, het ons aan boord gegaan, en hulle het teruggegaan huis toe.

Albanian

Dhe, mbasi u përshëndetëm, hipëm në anije, kurse ata u kthyen në shtëpitë e veta.

Last Update: 2012-05-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Afrikaans

En Sánherib, die koning van Assirië, het opgebreek en weggetrek en teruggegaan en in Ninevé gebly.

Albanian

Atëherë Senakeribi, mbret i Asirisë, ngriti çadrat, u nis dhe u kthye në shtëpi dhe mbeti në Niniv.

Last Update: 2012-05-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Afrikaans

En Sánherib, die koning van Assirië, het opgebreek en weggetrek en teruggegaan en in Ninevé gebly.

Albanian

Atëherë Senakeribi, mbret i Asirisë, ngriti çadrat, u nis e u kthye në shtëpi, dhe mbeti në Ninivë.

Last Update: 2012-05-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Afrikaans

Daarna het ek in die nag in die dal opgeklim en die muur besigtig. Toe het ek weer deur die Dalpoort ingekom en teruggegaan.

Albanian

Atëherë iu ngjita natën luginës, duke inspektuar gjithnjë muret; më në fund u ktheva prapa, duke hyrë nga porta e Luginës, dhe kështu u ktheva.

Last Update: 2012-05-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Afrikaans

Toe het die waters geleidelik van die aarde teruggegaan, en die waters het afgeneem aan die end van honderd en vyftig dae.

Albanian

Dhe ujërat vazhduan të tërhiqeshin nga toka; dhe mbas njëqind e pesëdhjetë ditësh ishin pakësuar.

Last Update: 2012-05-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Afrikaans

En Jesus het met sy dissipels teruggegaan na die see toe, en 'n groot menigte het Hom gevolg uit Galiléa en Judéa

Albanian

Por Jezusi me dishepujt e vet u tërhoq drejt detit; dhe një turmë e madhe nga Galilea i ndoqi; edhe nga Judea;

Last Update: 2012-05-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Afrikaans

En die herders het teruggegaan en God verheerlik en geprys oor alles wat hulle gehoor en gesien het, net soos aan hulle gesê is.

Albanian

Dhe barinjtë u kthyen, duke përlëvduar dhe lavdëruar Perëndinë për të gjitha gjërat që kishin dëgjuar dhe parë, ashtu si u ishte thënë atyre.

Last Update: 2012-05-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Afrikaans

En toe hulle alles volbring het wat volgens die wet van die Here was, het hulle teruggegaan na Galiléa, na hulle stad Násaret.

Albanian

Dhe mbasi i kryen të gjitha ato që i takonin sipas ligjit të Zotit, u kthyen në Galile, në qytetin e tyre, Nazaret.

Last Update: 2012-05-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Afrikaans

En al die priesters van die hoogtes wat daar was, het hy op die altare geslag en mensbene daarop verbrand en na Jerusalem teruggegaan.

Albanian

Flijoi mbi altarët tërë priftërinjtë e vendeve të larta që ishin aty dhe dogji aty kocka njerëzore. Pastaj u kthye në Jeruzalem.

Last Update: 2012-05-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Get a better translation with
4,401,923,520 human contributions

Users are now asking for help:We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK