Results for blagojevićevim translation from Croatian to Serbian

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Croatian

Serbian

Info

Croatian

u to vrijeme nikolić je bio pomoćnik zapovjednika za sigurnost i obavještajnu djelatnost bratunačke brigade, koja je bila pod blagojevićevim zapovjedništvom.

Serbian

u to vreme nikolić je bio pomoćnik komandanta za bezbednost i obaveštajni rad bratunačke brigade, koja je bila pod blagojevićevom komandom.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Croatian

u to vrijeme nikolić je bio pomoćnik zapovjednika za sigurnost i obavjestajnu djelatnost bratunačke brigade, koja je bila pod blagojevićevim zapovjednistvom. "jednostavno, stajaliste je bilo kako će svi civili biti evakuirani, dok će muskarci biti odvojeni, zarobljeni i likvidirani", kazao je nikolić na sudu, dodajući kako je dobio instrukcije "da koordinira snagama koje će biti uključene u ovu operaciju odvajanja, privremenog pritvora i, konačno, ubojstva ovih ljudi". opisujući situaciju kao "groznu", nikolić je rekao kako su "izbjeglice izgledale lose".

Serbian

u to vreme nikolić je bio pomoćnik komandanta za bezbednost i obavestajni rad bratunačke brigade, koja je bila pod blagojevićevom komandom. �jednostavno, stav je bio da će svi civili biti evakuisani, a da će muskarci biti odvojeni, zarobljeni i ubijeni�, rekao je nikolić na sudu, dodajući da je dobio instrukcije �da koordinira snage koje će biti uključene u ovu operaciju odvajanja, privremenog pritvora i, kasnije, ubistva ovih ljudi�. opisujući situaciju kao �uzasavajuću�, nikolić je rekao da su �izbeglice izgledale lose.

Last Update: 2012-04-07
Usage Frequency: 1
Quality:

Warning: Contains invisible HTML formatting

Get a better translation with
7,834,333,123 human contributions

Users are now asking for help:We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK