Results for beveiligingsfuncties translation from Dutch to Danish

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Dutch

Danish

Info

Dutch

indien het bedieningscircuit programmeerbaar is, mogen de beveiligingsfuncties niet gewijzigd worden.

Danish

hvis demontering kræver, at man benytter et værktøj, får denne operation

Last Update: 2014-02-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Dutch

de versie van de aanbevelingen uit 1988 omvat mogelijkheden voor een groot aantal beveiligingsfuncties:

Danish

i 1988-versionen findes der som ekstramulighed et bredt udvalg af sikringsfaciliteter:

Last Update: 2014-02-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Dutch

de logische schakelingen van het bedieningscircuit met betrekking tot de beveiligingsfuncties mogen niet door de bediener worden gewijzigd.

Danish

faste afskærmninger fremhæves særligt, idet de bør benyttes mest muligt i de tilfælde, hvor der forholdsvis sjældent er brug for at demontere afskærmningerne.

Last Update: 2014-02-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Dutch

de meeste bestaande x.400-systemen voldoen alleen aan de aanbevelingen uit 1984 en omvatten niet de beveiligingsfuncties die zijn opgenomen in de versie van 1988.

Danish

de fleste eksisterende x.400-systemer opfylder imidlertid kun 1984-versionen af rekommandationerne og giver ikke adgang til de sikringsfunktioner, der er specificeret i 1988-versionen.

Last Update: 2014-02-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Dutch

hoewel x.25 faciliteiten heeft voor het opsporen en corrigeren van fouten, kennen deze niet hetzelfde niveau van optionele beveiligingsfuncties als de x.400-versie uit 1988.

Danish

fejldetektering og fejlkorrigering indgår i x.25, men man finder ikke samme udvalg af sikkerhedsfunktioner som i x.400. dette forhindrer ikke, at man ved kommunikation over x.25-forbindelser kan bruge diverse former for sikringsteknik, som for eksempel kryptering ; det må blot ske uden for selve standarden.

Last Update: 2014-02-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Dutch

de gegevens op de europese beroepskaart beperken zich tot de gegevens die nodig zijn om vast te stellen dat de houder gerechtigd is om het beroep uit te oefenen waarvoor de kaart werd afgegeven, namelijk de houders voornaam, achternaam, datum en plaats van geboorte, beroep, officiële kwalificaties, toepasselijk stelsel, betrokken bevoegde autoriteiten, kaartnummer, beveiligingsfuncties en een verwijzing naar een geldig bewijs van identiteit.

Danish

oplysninger indeholdt i det europæiske erhvervspas begrænses til de oplysninger, der er nødvendige for at vurdere, om pasindehaveren har ret til at udøve det erhverv, for hvilket passet er udstedt, det vil sige pasindehaverens for- og efternavn, fødselsdato og fødested, erhverv, formel uddannelse og den gældende ordning, de kompetente myndigheder, erhvervspasnummer, sikkerhedsdetaljer og henvisning til et gyldigt identitetsbevis.

Last Update: 2014-11-09
Usage Frequency: 1
Quality:

Get a better translation with
7,708,273,164 human contributions

Users are now asking for help:We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK