Results for comparison translation from English to Macedonian

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

English

Macedonian

Info

English

comparison

Macedonian

Споредба

Last Update: 2011-10-23
Usage Frequency: 1
Quality:

English

comparison forms

Macedonian

Форми за & споредба

Last Update: 2011-10-23
Usage Frequency: 1
Quality:

Warning: Contains invisible HTML formatting

English

comparison training

Macedonian

Вежби за споредување

Last Update: 2011-10-23
Usage Frequency: 1
Quality:

English

price &comparison

Macedonian

Цени и споредби

Last Update: 2012-11-19
Usage Frequency: 2
Quality:

Reference: MatteoT
Warning: Contains invisible HTML formatting

English

comparison of adverbs

Macedonian

Прикажи преостанато време

Last Update: 2011-10-23
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: MatteoT

English

enter comparison forms:

Macedonian

& Прикажи решение

Last Update: 2011-10-23
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: MatteoT
Warning: Contains invisible HTML formatting

English

fill in the missing comparison expressions:

Macedonian

Пополни ги споредбените изрази кои недостасуваат: comparison form of adjective - the normal form of the adjective (good)

Last Update: 2011-10-23
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: MatteoT

English

rejects all comparison with egypt, tunisia #ugandavotes

Macedonian

Ги отфрла сите споредби со Египет, Тунис. #ugandavotes

Last Update: 2016-02-24
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: MatteoT

English

nor will the world jewish congress view the comparison openly.

Macedonian

Ниту, пак, Светскиот еврејски конгрес ќе ја погледне отворено споредбата.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: MatteoT

English

after they complete their terms, they will resubmit the information for comparison.

Macedonian

Откако ќе им заврши мандатот, тие повторно ќе поднесат информации за споредба.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: MatteoT

English

the country lacks a central cancer registry to provide statistics for comparison.

Macedonian

Земјата нема централен регистар за ракот, кој би обезбедил статистички податоци за споредба.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: MatteoT

English

in comparison, other countries in the eu rejected an average of 79 per cent.

Macedonian

За споредба, другите земји во ЕУодбиваат просечно 79 отсто од бараoата.

Last Update: 2012-04-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: MatteoT

English

i would not draw a direct comparison because it's a different history.

Macedonian

Јас не би направил директна споредба, бидејќи се работи за различна историја.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: MatteoT

English

we continue with a comparison between public and private universities in the two countries.

Macedonian

Продолжуваме со споредбата меѓу државните и приватните универзитети во двете земји.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: MatteoT

English

in general, a comparison between 2002 and 1992 shows remarkable improvement, it said.

Macedonian

Генерално гледано, споредбата помеѓу 2002 и 1992 година покажува извонредно подобрување, се вели во него.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 2
Quality:

Reference: MatteoT

English

car sales dropped by 33.8% in february in comparison to january 2007.

Macedonian

Продажбата на автомобили се намали за 33,8 отсто во февруари во споредба со јануари 2007 година.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 2
Quality:

Reference: MatteoT

English

by comparison, it transported only 39,000 passengers during the entire previous year.

Macedonian

За споредба, тој превезе само 39.000 патници за време на целата претходна година.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 2
Quality:

Reference: MatteoT

English

it is smaller in comparison to albania, where the poverty rate is 25 per cent.

Macedonian

Истата е помала во споредба со Албанија, каде што стапката на сиромаштија изнесува 25 отсто.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 2
Quality:

Reference: MatteoT

English

however, the percentage of those who acknowledge the atrocity has risen in comparison to 2005.

Macedonian

Сепак, процентот на оние што ги признаваат злосторствата е зголемен во споредба со 2005 година.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: MatteoT

English

in comparison, during the 2006 presidential elections there were 77,000 invalid ballots.

Macedonian

Споредбено, за време на претседателските избори во 2006. година имаше 77 000 неважечки гласачки ливчиња.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: MatteoT

Get a better translation with
4,401,923,520 human contributions

Users are now asking for help:We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK