Ask Google

Results for procurements translation from English to Macedonian

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

English

Macedonian

Info

English

At issue are questions related to some weapons procurements.

Macedonian

Се работи за прашања поврзани со некои купувања на оружје.

Last Update: 2012-04-06
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Macedonia hosted a regional conference on public procurements on June 8th and 9th.

Macedonian

Maкедонија беше домаќин на регионална конференција за јавните набавки на 8-ми и 9-ти јуни.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

English

The Albanian government launched a pilot project for moving public procurements online.

Macedonian

Aлбанската влада отпочна пилот-проект за префрлање на јавните набавки онлајн.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

English

The participants discussed implementing public procurements in practice and EU procedures in this area.

Macedonian

Учесниците разговараа за спроведувањето на јавните набавки во практиката и процедурите на ЕУ во оваа област.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Diaries attributed to Bosnian Serb warlord Ratko Mladic provide details about arms and fuel procurements and meetings with Serbian military officials.

Macedonian

Дневниците што му се припишуваат на воениот водач на босанските Срби Ратко Младиќ даваат детали за набавките на оружје и гориво и состаноците со српските воени власти.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

English

In addition, lower subsidy payments to pension funds and tighter controls on public hospital procurements are on the table.

Macedonian

Покрај ова, пониските субвенциски плаќања во пензиските фондови и построгите контроли во јавните набавки се исто така на маса.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

English

"All USAID procurements are conducted in compliance with US government regulations, designed to make those transactions fair, transparent, and competitive.

Macedonian

„Сите набавки преку УСАИД се спроведуваат во согласност со регулативите на американската влада, кои се поставени така да овие трансакции бидат фер, транспарентни и конкурентни.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Warning: Contains invisible HTML formatting

English

Justice Minister Snezana Malovic said that in healthcare-related public procurements, including the procurement of flu vaccines, the state budget has lost 11m euros since 2009.

Macedonian

Министерката за правда, Снежана Маловиќ, рече дека преку јавните набавки кои се однесуваат на здравството, вклучително и набавката на вакцини за грип, државниот буџет изгуби 11 милиони евра од 2009 година.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Earlier today, July 25, government officials changed the description of the procurement order, removing language about breaching individuals’ digital privacy.

Macedonian

Пред неколку часа денеска, 25 јули, официјални владини претставници го променија описот во наредбата за набавка, отстранувајќи зборови за пробивање на дигиталната приватност на корисниците.

Last Update: 2016-02-24
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Perhaps not, however, as the word “fleet” (also translatable as “navy”) appears in other procurement announcements that have nothing to do with Tor or the United States.

Macedonian

Можеби и не, бидејќи, зборот „флота“ (што може да се преведе и како „морнарица“) се појавува и во други соопштенија за набавка кои немаат врска со ТОР или со САД.

Last Update: 2016-02-24
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Rewriting a procurement order to hide the scary stuff?

Macedonian

Повторно пишување на наредбата за набавка за да се сокријат страшните детали?

Last Update: 2016-02-24
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Russia's 4-Million-Ruble Procurement Order to Crack Tor Is Suddenly Revised · Global Voices

Macedonian

Ненадејно ревидирање на руската понуда од 4 милиони рубљи за кракување на мрежата ТОР

Last Update: 2016-02-24
Usage Frequency: 1
Quality:

English

The new description now found on the state procurement website says simply:

Macedonian

Новиот опис на наредбата која сега може да се прочита на веб-сајтот сега едноставно вели:

Last Update: 2016-02-24
Usage Frequency: 1
Quality:

English

The original name of the procurement order read as follows:

Macedonian

Оригиналната верзија на наредбата за набавка беше:

Last Update: 2016-02-24
Usage Frequency: 1
Quality:

English

"The alleged fraud relates to procurement within Kosovo police and its business suppliers of weapons and ammunition.

Macedonian

„Сомневањата за измама се однесуваат на набавки во косовската полиција и нејзините бизнис снабдувачи на оружје и муниција.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Warning: Contains invisible HTML formatting

English

"The early involvement of the IFIs will support Nabucco in meeting the highest standards in environmental and social risk evaluation and procurement."

Macedonian

"Раното вклучување на МФИ ќе го поддржи Набуко во исполнување на највисоките стандарди при проценката на еколошкиот и социјалниот ризик и набавките."

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Warning: Contains invisible HTML formatting

English

"The lack of accountability and transparency in public procurement when tendering EU funds is a grave problem," the unprecedented document read.

Macedonian

„Недостатокот на одговорност и транспарентност во јавните набавки кога се тендерираат средствата на ЕУ е сериозен проблем“, се вели во новиот документ.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Warning: Contains invisible HTML formatting

English

"We asked the state to lift the 18% VAT for the procurement of protective equipment, but that never happened," Bunusevac added.

Macedonian

„Побаравме од државата да го укине ДДВ од 18 отсто за набавките на заштитна опрема, но тоа никогаш нема да се случи“, додаде Бунушевац.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Warning: Contains invisible HTML formatting

English

According to Jungr, the targeted development outcomes under the second SAC include public expenditure, financial management and procurement, improving labour markets and providing debt management and fiscal sustainability.

Macedonian

Според Јангр, приходите за развој според вториот САК ги вклучуваат јавните трошоци, финансискиот менаџмент и тендерите, подобрувањето на пазарот на труд и обезбедувањето на должнички менаџмент и фискална одржливост.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

English

According to documents, the Kolubara executives rented construction machinery from private owners without issuing public procurement tenders.

Macedonian

Според документите, директорите на Колубара изнајмувале градежни машини од приватни сопственици, без да објават тендери за јавни набавки.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Get a better translation with
4,401,923,520 human contributions

Users are now asking for help:We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK