Ask Google

Results for surprisingly translation from English to Macedonian

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

English

Macedonian

Info

English

Surprisingly, there are many North Korean yakuza.

Macedonian

Изненадувачки е тоа што има многу јакузи кои се од Северна Кореја.

Last Update: 2016-02-24
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Surprisingly, the stadium was not even close to full.

Macedonian

Изненадно, стадионот не беше ни близу до полн.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Zekzek, surprisingly, is taking it all in very well.

Macedonian

Зачудувачки Зекзек многу добро се соочува со ситуацијата.

Last Update: 2016-02-24
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Not surprisingly, many in Serbia are not happy with the plan.

Macedonian

Не е чудно тоа што многумина во Србија не се задоволни од планот.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 2
Quality:

English

The latest report is "surprisingly positive", observes Romania Libera.

Macedonian

Последниот извештај е „изненадувачки позитивен“, забележува Романија либера.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Warning: Contains invisible HTML formatting

English

Not surprisingly in these circumstances, many growers return to the cultivation of coca and poppy crops.

Macedonian

Разбирливо во вакви услови, многу одгледувачи се навраќаат на одгледувањето кока и афион.

Last Update: 2016-02-24
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Surprisingly, 12 percent of low-income mobile money users do not own their phone.

Macedonian

Изненадувачки, 12 проценти од корисниците на мобилни пари со ниски примања немаат свој телефон.

Last Update: 2016-02-24
Usage Frequency: 1
Quality:

English

The United States has sent the odd warship calling on Montenegro but has provided surprisingly little foreign investment.

Macedonian

Соединетите Американски Држави испратија воен брод во Црна Гора, но обезбедија изненадувачки малку инвестиции.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Although this is not the most demanding obligation, the parties seem to be finding it surprisingly hard to fulfill their duty.

Macedonian

Иако ова не е најтешката обврска, за партиите изгледа е зачудувачки тешко да ја исполнат својата должност.

Last Update: 2016-02-24
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Surprisingly, it seems that Raila does not know that the penal code does not say anything about or against lesbianism.

Macedonian

Изненадувачки е тоа што Раила изгледа не знае дека лезбејството не се спомнува ни осудува никаде вo кривичниот закон.

Last Update: 2016-02-24
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Surprisingly the election results also showed some MPs who had been involved in the process of democratic losing their seats to newcomers.

Macedonian

Изборите исто така беа од големо изненадување, поради тоа што некои пратеници не успеаја да издвојат победа за нов мандат и ги изгубија своите места во парламентот на демократски начин.

Last Update: 2016-02-24
Usage Frequency: 1
Quality:

English

For the first time this event is being hosted by India, and surprisingly it was subject to much criticism and controversy from early on.

Macedonian

Овој настан за прв пат се одржува во Индија и изненадувачки, на почетокот беше подложен на многу критики и контроверзии.

Last Update: 2016-02-24
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Surprisingly, the committee has suggested amending more than 450 of the constitution's 457 articles, including Article 436.

Macedonian

Неочекувано, но комитетот предложи изменување на 450 члена од вкупно 457, колку што ги има во Уставот, вклучувајќи го и членот 436.

Last Update: 2016-02-24
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Even within the same country, one can encounter surprisingly non-unified techniques and methodologies applied to the same phenomena.

Macedonian

Дури и внатре во една иста земја, можат да се сретнат изненадувачки различни техники и методи употребени за една иста појава.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Surprisingly, the venue provided by another criminal for sexual service was actually in the building which houses the staff of the judicial department.

Macedonian

Изненадувачки, местото на сексуалните услуги кое го дал друг криминалец било всушност во зградата во која се наоѓа и судскиот отсек.

Last Update: 2016-02-24
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Surprisingly, however, Tariceanu managed to agree on a cabinet reshuffle with his Democratic Party rivals, offering them a greater say.

Macedonian

Но, за изненадување, Таричеану успеа да се согласи за реконструкција на владата со своите ривали од Демократската партија, нудејќи им поголема улога.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 2
Quality:

English

Surprisingly, the leading countries in terms of positive emotions were all in Latin America, from Paraguay to Nicaragua, according to Quartz.

Macedonian

Според Quartz, земјите кои воделе во поглед на изразување позитивни емоции биле, неочекувано, сите од Латинска Америка, од Парагвај па до Никарагва.

Last Update: 2016-02-24
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Syriancitizen said: surprisingly the one speech that should have been perfect among all his great speeches is the only bad one...#basharspeech

Macedonian

изненадувачки говорот што требаше да биде совршен, меѓу сите негови одлични говори, е единствениот лош...#basharspeech

Last Update: 2016-02-24
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Miksic, who has a successful business in the United States, said he would remain in politics because of his surprisingly strong showing in the presidential race.

Macedonian

Микшиќ, кој е успешен бизнисмен во САД, рече дека ќе остане во политиката поради изненадувачки добрите резултати на претседателските избори.

Last Update: 2012-04-06
Usage Frequency: 1
Quality:

English

But the project also reflects Turks' own rediscovery of their history and ethnic links in the Balkans, about which many remain surprisingly ignorant.

Macedonian

Но, проектот, исто така, го одразува сопственото разоткривање на Турците на нивната историја и етнички врски на Балканот, за кои многумина и понатаму се изненадувачки неупатени.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Get a better translation with
4,401,923,520 human contributions

Users are now asking for help:We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK