From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.
vinayagar thunai
ஓம் ஸ்ரீ விநாயகர் துணை
Last Update: 2022-02-01
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference:
om vinayagar thunai
om ஸ்ரீ விநாயகர் துனை
Last Update: 2021-06-12
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference:
om sri vinayagar thunaai
om ஸ்ரீ விநாயகர் துனை
Last Update: 2021-08-11
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference:
sri selva vinayagar thunai
om ஸ்ரீ விநாயகர் துனை
Last Update: 2021-09-10
Usage Frequency: 2
Quality:
Reference:
vinayagar en valakai thunai
om ஸ்ரீ விநாயகர் துனை
Last Update: 2021-03-25
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference:
om sri selva vinayagar thunaai
ஓம் ஸ்ரீ விநாயகர் துனை
Last Update: 2024-12-29
Usage Frequency: 3
Quality:
Reference:
permission letter in tamil vinayagar policestation
தமிழ் விநாயகர் காவல் நிலையத்தில் அனுமதி கடிதம்
Last Update: 2025-08-02
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference:
desiga vinayagar kovil street vallam thanjavur
அங்கு இருப்பேன்
Last Update: 2021-02-10
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference:
all the roads havebeen vompleted except vinayagar dt
அனைத்து சாலைகளும் முடிக்கப்பட்டுள்ளன
Last Update: 2024-03-27
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference:
sri sithi vinayagar magalir suya vudavi kuzhu tappalampuliyur
ஸ்ரீ சித்தி விநாயகர் மாகலிர் சுயா வுதாவி குசு தப்பலம்புலியூர்
Last Update: 2021-06-03
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference:
from :srinath 41/a palani street krishnamoorthy nagar kodunguyiur chennai 600118 to p6 police station kodunguyiur 600118 respected sir varugindra poratasi madam 18 date vinayar chakurthi muniti 41/a palani street krishnamoorthy nagar vinayar vaipathal udhavi kavalar aiya avarakal edam 8 feet vinayagar statue vaipathal thanagala anumathi pertumaru thai mai udan ketan kolikgiran yours faithfully srinath
ஸ்ரீநாத் 41/ஏ palani தெரு கிருஷ்ணமூர்த்தி நகர் கொடுங்கையூர் சென்னை 600118 பி 6 காவல் நிலையம் கொடுங்கையூர் 600118 மரியாதைக்குரிய சர் வருஜிந்திர புரட்டாசி மடம் 18 தேதி விநாயகர் சதுர்த்தி முனிதி 41/அ பழனி தெரு கிருஷ்ணமூர்த்தி நகர் விநாயகர் வைபத்தல் உடவி காவலர் அய்யா ஆவாரகால் ஈடம் 8 அடிselai விநாயகர் சிலை
Last Update: 2023-09-07
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: