Results for täytäntöönpanojärjestelmästä translation from Finnish to Dutch

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Finnish

Dutch

Info

Finnish

yhteisön säännöissä säädetään tunnustamis- ja täytäntöönpanojärjestelmästä, joka on vähintään yhtä suotuisa kuin yleissopimuksessa vahvistetut säännöt.

Dutch

de communautaire voorschriften voorzien in een regeling inzake erkenning en tenuitvoerlegging die minstens even gunstig is als de regeling van het verdrag.

Last Update: 2014-11-13
Usage Frequency: 1
Quality:

Finnish

1.4.56 euroopan parlamentin päätöslauselma tilintarkastustuomioistuimen erityiskertomuksesta n:o 3/97 phare-ohjelman hajaute tusta täytäntöönpanojärjestelmästä ja komission vastaukset.

Dutch

besluit nr. 818/95/eg van het europees parle­ment en de raad houdende aanneming van de derde fase van het programma „jeugd voor euro­pa" ter bevordering van het tot stand komen van uitwisselingen van jongeren en van activiteiten op het gebied van de jeugd in de gemeenschap — pb l 87 van 20.4.1995 en buil. 3-1995, punt 1.3.71 mevrouw e. cresson, lid van de commissie.

Last Update: 2014-02-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Warning: Contains invisible HTML formatting

Finnish

lisäksi parlamentti hyväksyi päätöslauselman tilintarkastustuomioistuimen kertomuksesta phare-ohjelman hajautetusta täytäntöönpanojärjestelmästä (— > kohta 1.4.56). alalla parlamentti ilmaisi

Dutch

voorts nam het parlement een resolutie aan over het verslag van de rekenkamer over het gedecentraliseerde systeem voor de tenuitvoerlegging van het programma phare (-* punt 1.4.56).

Last Update: 2014-02-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Warning: Contains invisible HTML formatting

Finnish

1.1 vahingonkorvausvaatimukset osana yhteisön kilpailuoikeuden täytäntöönpanojärjestelmää

Dutch

1.1 schadevorderingen als middel tot handhaving van de communautaire antitrustwetgeving

Last Update: 2008-03-04
Usage Frequency: 10
Quality:

Reference: Anonymous

Get a better translation with
7,794,097,101 human contributions

Users are now asking for help:We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK