From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.
wiederverwenden„ refactoring“ ist eine experimentelles modul, das ihren code beschädigen könnte. bitte erstellen sie ein backup, bevor sie diese funktion verwenden.
la reestructuració és una funció experimental que pot malmetre el codi font. abans d' usar- la, assegureu- vos de fer una còpia de seguretat.
durchführen einer inkrementellen sicherung. um festzustellen, welche dateien sich seit dem letzten inkrementellen backup geändert haben, wird eine schnappschussdatei verwendet. es werden nur die dateien gesichert, die sich seitdem geändert haben.
executa una còpia de seguretat incremental. un fitxer d' instantània serà emprat per a determinar els fitxers que han canviat des de la última còpia de seguretat incremental. tan sols es copiaran els fitxers que hagin canviat des de que es varen arxivar.
deluser benutzer entfernt einen normalen benutzer vom system beispiel: deluser mike --remove-home entfernt das home-verzeichnis und mail-spool des benutzers --remove-all-files entfernt alle dateien des benutzers --backup\t\t dateien vor dem löschen sichern. --backup-to zielverzeichnis für die sicherheitskopien. standard ist das aktuelle verzeichnis. --system nur entfernen, wenn systembenutzer delgroup gruppe deluser --group gruppe entfernt eine gruppe vom system beispiel: deluser --group students --system nur entfernen, wenn systemgruppe --only-if-empty nur entfernen, wenn ohne mitglieder deluser benutzer gruppe entfernt den benutzer aus einer gruppe beispiel: deluser mike students allgemeine optionen: --quiet _bar_ -q keine prozessinformationen an stdout senden --help _bar_ -h hilfstext zur verwendung --version _bar_ -v versionsnummer und copyright --conf _bar_ -c datei benutze datei als konfigurationsdatei
deluser usuari suprimeix un usuari normal del sistema exemple: deluser joan --remove-home suprimeix el directori personal de l'usuari i spool de correu --remove-all-files suprimeix tots els fitxers propietat de l'usuari --backup fes una còpia de seguretat abans de suprimir --backup-to directori de destí per a les còpies de seguretat per defecte és el directori actual. --system suprimeix només si és un usuari del sistema delgroup grup deluser --group grup suprimeix un grup del sistema exemple: deluser --group estudiants --system suprimeix només si és un grup del sistema --only-if-empty suprimeix només si no hi resten membres deluser usuari grup suprimeix l'usuari d'un grup exemple: deluser joan estudiants opcions generals: --quiet _bar_ -q no dones informació del procés a l'eixida estàndard --help _bar_ -h mostra aquest missatge d'ajuda --version _bar_ -v mostra el número de versió i el copyright --conf _bar_ -c fitxer empra fitxer com a fitxer de configuració