Ask Google

Results for akak memang tak serik kan translation from Malay to English

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Malay

English

Info

Malay

Aku tak pernah cakap aku kawan dengan kau sebab kau ada motor . Dah kau tak tanya khabar aku . Aku nak tegur orang memang tak

English

I never told you to be friends with you because you have a bike. You do not even ask me. I want to say that people do not

Last Update: 2018-04-12
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Selamat hari jadi akak semoga panjang umur murah rezeki semoga niat akak akan tercapai sebab alia percaya ape yang akak nak pasti akan dapat walau pon susah nak dapat walau pon susah nak buat tapi macam mana sekali pon mesti akak akan dapat Dari pada akak kecik sampai lah sekarang ape yang akak nak buat mesti akan dapat walau pon akak dah tahu buat semua tu susah tapi akak akan dapat. Akak memang habat walau pon alia tak tahu ape yang akak hebat tapi alia percaye satu hari nanti akak akan dapat ape yang akak nak semoga ape yang akak nak akan tercapai amin........ Alia sayang akak and kak ngah muah💞💞😘

English

QUERY LENGTH LIMIT EXCEDEED. MAX ALLOWED QUERY : 500 CHARS

Last Update: 2016-10-10
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Aku tak ingin bercinta dengan orang macam kau. Sebab aku ingat apa terjadi dalam hidup aku masa aku kat sana dulu. Maaf aku memang tak suka kau. Tolong faham keadaan aku. Aku just anggap kau kawan. Tak lebih daripada kawan. Aku pergi korea dulu lepas korea aku akan datang Johor.

English

I do not want to make love with people like you. Because I remember what happened in my life when I was there first. Sorry I did not like you. Please understand my situation. I just think you're a friend. Not more than a friend. I go korea first then korea I'm coming to Johor.

Last Update: 2018-08-31
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Aku tak kisah apa yang kau nak cakap dekat aku... Kalau kau nak maki aku saja lah... Kau jangan sampai apa yang kau maki aku tu sampai cikgu tahu... Kau ingat aku tak berani nak cakap dekat cikgu... Tolong ini iman khalis... Kau jangan sampai kau kene jumpa dengan cikgu disiplin... Itu saja apa yang aku nak cakap kau fikir kau atlit kawan dengan budak yang terkenal aku takut... Memang tak langsung aku nak takut dengan kau

English

I do not care what you're gonna say near me ... If you want to insult me ​​do it ... You do not get what you swear to me that the teacher know ... You think I dared not want to talk near the teacher ... Help this pure faith ... you do not until you meet with the teacher discipline here ... That's what I want to say you think you're athletic friends with the famous boy ... I'm afraid I'm gonna live It's not afraid of you

Last Update: 2016-10-22
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Some human translations with low relevance have been hidden.
Show low-relevance results.

Get a better translation with
4,401,923,520 human contributions

Users are now asking for help:



We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK