Results for bukan untuk duit tapi kerana tuhan translation from Malay to English

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Malay

English

Info

Malay

bukan untuk

English

things

Last Update: 2021-07-29
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

cinta bukan untuk saya

English

kawan kita kena sabar

Last Update: 2022-02-12
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

bukan untuk urusan rasmi

English

not for official business

Last Update: 2022-01-29
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

rindu tapi bukan untuk kembali

English

longing but not even

Last Update: 2023-07-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

harap bukan untuk jauhi dari saya

English

keep yourself away from me

Last Update: 2023-12-28
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

bukan untuk awak,jadi jangan perasan

English

do not noti

Last Update: 2021-04-26
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

saya disini bukan untuk makan angin

English

i'm here, not for pleasure trip

Last Update: 2021-09-16
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

jilat butuh untuk duit

English

jilat butuh untuk duit

Last Update: 2021-02-25
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

cinta saya harap awak ikhlas bersama saya bukan untuk harini tapi selamanyaa

English

thank you and i appreciate your feelings.

Last Update: 2023-11-11
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

makluman untuk kata laluan root, bukan untuk pengguna

English

prompt for root's password, not the users's

Last Update: 2014-08-15
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

anda dilahirkan untuk menjadi nyata , bukan untuk menjadi sempurna

English

i'll do what i want till the end.

Last Update: 2022-11-09
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

jadilah benda baik yang dia mahu tapi bukan untuk orang lain mahu lihat

English

be the best he wants but not for others to want to see

Last Update: 2022-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

makluman untuk kata laluan pengguna runas_default, bukan untuk pengguna

English

prompt for the runas_default user's password, not the users's

Last Update: 2014-08-15
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

gembirakan hati untuk diri sendiri bukan untuk orang lain..jadilah yang terbaik unyuk dk

English

cit cat translate green zone translate

Last Update: 2020-08-23
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

%s saiz "%s" ditakrif untuk %s tetpai bukan untuk %s.

English

%s size "%s" defined for %s but not for %s.

Last Update: 2014-08-15
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous
Warning: Contains invisible HTML formatting

Malay

hukuman dalam islam juga, katanya, bersifat mendidik, bukan untuk menghukum semata-mata

English

islamic legislation itself is inclusive and progressive in nature that corresponds to the circulation of the past. this is because the principles are inclusive of all peoples and groups of society both muslims and non-muslims.

Last Update: 2022-11-29
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

kau nak sentap dah kenapa? kau ada buat salah ke? eh kau ni, aku taip bukan untuk kau pun..

English

why do you want to snap? did you make a mistake? eh you, i typed not for you either ..

Last Update: 2020-08-19
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

beliau selalu mengambil inspirasi dari alam semulajadi dan objek objek yang dekat dengan alam. kerana tuhan ialah designer terulung.

English

he always takes inspiration from nature and objects of objects close to nature. because god is the forehead designer.

Last Update: 2021-12-10
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

saya tak nak duit,tapi saya cuma nakkan kejujuran itu sahaja

English

i don't want some money, but i am just nakkan honesty that's it

Last Update: 2016-11-18
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

mencintai awak adalah perkara yang paling indah dalam hidup saya tapi kerana salah faham awak tinggal saya begitu saya

English

loving you is the most beautiful thing in my life but because of your misunderstanding of living i am

Last Update: 2024-03-21
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Get a better translation with
7,763,141,172 human contributions

Users are now asking for help:



We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK