Preguntar a Google

Usted buscó: tömegrendezvényekre (Húngaro - Francés)

Contribuciones humanas

De traductores profesionales, empresas, páginas web y repositorios de traducción de libre uso.

Añadir una traducción

Húngaro

Francés

Información

Húngaro

Az említett minszki tüntetőket később a tömegrendezvényekre vonatkozó törvény megsértésének vádjával el is ítélték. Több éven át ő irányította az ellenzék utcai tüntetései elleni rendőri fellépést.

Francés

Pendant plusieurs années, il a dirigé l'action policière visant à réprimer les manifestations de rue de l'opposition.

Última actualización: 2014-11-18
Frecuencia de uso: 2
Calidad:

Húngaro

A Tanács következtetéseket fogadott el a közösségi katasztrófavédelmi mechanizmusnak az Európai Unión belüli tömegrendezvényeken való alkalmazásáról (lásd a 9837/10 dokumentumot).

Francés

Le Conseil a adopté des conclusions sur l'utilisation du mécanisme communautaire de protection civile lors d'événements majeurs dans l'Union européenne (voir le document 9837/10).

Última actualización: 2017-04-25
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Húngaro

Tömegrendezvényeken és osztálytermekben több millió gyermek, szülő, tanár, vállalkozó és politikaformáló fog találkozni, hogy elsajátítson valamennyit a programozásból és a hozzá szükséges készségekből.

Francés

Des millions d’enfants, de parents, d'enseignants, d'entrepreneurs et de décideurs vont participer à de grandes manifestations et se rassembler dans des salles de classe pour apprendre les bases de la programmation et acquérir des compétences connexes.

Última actualización: 2017-04-25
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Húngaro

A kritikus infrastruktúrák – így a közlekedési infrastruktúra – és a puha célpontok – például a tömegrendezvények – védelme súlyos kihívást jelent a bűnüldözés, a közegészségügyi hatóságok és a polgári védelmi hatóságok számára.

Francés

La protection des infrastructures critiques, telles que les infrastructures de transport, et des cibles vulnérables, comme lors de manifestations publiques de masse, constituent de véritables défis pour les forces de l’ordre et les autorités chargées de la santé publique et de la protection civile.

Última actualización: 2017-04-08
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Húngaro

Néhány példa a jelenségre a futballmérkőzéseken és a „rave party”-kon megnyilvánuló erőszak, sőt kontrollvesztés a tömegrendezvényeken.

Francés

La violence durant les matchs de football ou les "rave party", voire encore la perte de contrôle lors de manifestations publiques sont quelques exemples de ce phénomène.

Última actualización: 2017-04-08
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Advertencia: contiene formato HTML invisible

Húngaro

Ezen túlmenően a Bizottságnak integrálnia kell a fenntartható fejlődést információs, tudatébresztő és kommunikációs tevékenységébe, és a fenntartható fejlődés új stratégiája különböző vonatkozásai tárgyában szervezett tömegrendezvényeken és találkozókon keresztül mozgósítania kell az érdekelt feleket.

Francés

Par ailleurs, la Commission est invitée à intégrer le développement durable dans ses activités d’information, de sensibilisation et de communication et à mobiliser les parties intéressées à travers des manifestations et des réunions consacrées aux divers volets de la SDD.

Última actualización: 2014-02-06
Frecuencia de uso: 3
Calidad:

Húngaro

A múlt század első éveitől kezdve a rizst – Baraggia hagyományos történelmi termesztését – jelképként használták a tömegrendezvényeken, így a sporteseményeken és különösen a kerékpárversenyeken is, amelyeken többek között olyan bajnokok vettek részt, mint Coppi, Bartali és Magni.

Francés

Depuis les premières années du siècle passé, le riz — culture historique de la Baraggia — a été utilisé comme symbole dans des manifestations populaires, y compris de caractère sportif, des courses cyclistes en particulier auxquelles ont participé des champions comme Coppi, Baratali et Magni ainsi que d'autres.

Última actualización: 2008-03-04
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Referencia: Anónimo

Obtenga una traducción de calidad con
4,401,923,520 contribuciones humanas

Usuarios que están solicitando ayuda en este momento:Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Al continuar navegando está aceptando su uso. Más información. De acuerdo