Usted buscó: i don't need people to appreciate me ❤ (Inglés - Malayo)

Contribuciones humanas

De traductores profesionales, empresas, páginas web y repositorios de traducción de libre uso.

Añadir una traducción

Inglés

Malayo

Información

Inglés

i don't need to

Malayo

saya tak perlukan sape sape

Última actualización: 2021-12-03
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Referencia: Anónimo

Inglés

i don't need boyfriend

Malayo

saya tidak perlu teman lelaki berpuas hati dengan rakan saya

Última actualización: 2020-09-30
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Referencia: Anónimo

Inglés

i don't need a cousin.

Malayo

saya tak perlukan sepupu

Última actualización: 2021-12-10
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Referencia: Anónimo

Inglés

i don't need you in my life

Malayo

cpt la

Última actualización: 2021-03-23
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Referencia: Anónimo

Inglés

i don't need you in my life

Malayo

saya tidak perlukan awak dalam hidup saya lagi

Última actualización: 2020-03-30
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Referencia: Anónimo

Inglés

i don't need you in my life

Malayo

saya tak perlukan awak lagi

Última actualización: 2020-03-30
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Referencia: Anónimo

Inglés

we don’t need people to live, just focus on our own lives

Malayo

merindui orang ini

Última actualización: 2022-01-18
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Referencia: Anónimo

Inglés

i don't need many friends in my life

Malayo

saya tidak perlukan ramai kawan dalam hidup saya

Última actualización: 2021-04-17
Frecuencia de uso: 2
Calidad:

Referencia: Anónimo

Inglés

do not ask for more just enough to appreciate me that is enough

Malayo

tak minta lebih cukuplah sekadar hargai saya itu sudah memadai

Última actualización: 2018-02-06
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Referencia: Anónimo

Inglés

i don't know who you are until you follow all my friends and i don't know what motives you want to attack me with your disgust stories, please mature that attitude don't be a kid very, you are not satisfied with me keep meeting or chatting with me , don't need you to chat after that you block me and then you follow my friends

Malayo

aku tidak tahu kau siapa sampai kan follow semua kawan kawan aku dan aku tidak tahu apa motif kau nak serang aku dengan cerita cerita jijik kau itu, tolong matang perangai itu jangan tunjuk perangai budak itu dekat aku, kau tidak puas hati dengan aku terus jumpa or chat dengan aku , tidak perlu kau chat lepas tu kau block aku and then kau follow kawan kawan aku

Última actualización: 2022-03-10
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Referencia: Anónimo

Inglés

i wish to have my own house. my own life. my own happy family. bring my mom with me. i had to work for it and i dont wanna die alone. living in depression is suck n i had to leave them before they taking over my body. tried to be busy with my stuff n pursue the happiness. fuck off toxic people around me. i don't need your help anymore. i just wanna be what i'm gonna be not bcs i had to be.

Malayo

saya ingin mempunyai rumah sendiri. hidup saya sendiri. keluarga bahagia saya sendiri. bawalah ibu saya dengan saya. saya terpaksa bekerja untuknya dan saya tidak mahu mati sendiri. meninggalkan dalam kemurungan adalah menghisap ni telah meninggalkan mereka sebelum mereka mengambil alih badan saya. cuba untuk menjadi sibuk dengan barangan saya n mengejar kebahagiaan. fuck orang toksik di sekeliling saya. saya tidak memerlukan bantuan anda lagi. saya hanya mahu jadi apa yang saya tidak akan bcs saya terpaksa menjadi.

Última actualización: 2019-11-30
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Referencia: Anónimo

Inglés

who i? i myself still do not recognize themselves in me. how you can say you learn more about me? no need for you to pretend you know who i am, because i'm already not interested to know who are you. i permanent i.. i don't need to pretend to be good for them to see me either. you like it or not, ... this is the self i.

Malayo

siapa aku ? aku sendiri masih tidak mengenali diri aku . macam mana kau boleh cakap kau lebih mengenali aku? tak perlu kau berpura-pura kau kenal siapa aku, sebab aku pun tak berminat untuk kenal siapa kau. aku tetap aku.. aku tak perlu berpura-pura baik untuk mereka nampak aku baik. kau suka atau pun tidak.. inilah diri aku.

Última actualización: 2016-03-17
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Referencia: Anónimo

Obtenga una traducción de calidad con
4,401,923,520 contribuciones humanas

Usuarios que están solicitando ayuda en este momento:



Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Al continuar navegando está aceptando su uso. Más información. De acuerdo