Demander à Google

Vous avez cherché: cadangan membina dan menyiapkan (Malais - Anglais)

Contributions humaines

Réalisées par des traducteurs professionnels, des entreprises, des pages web ou traductions disponibles gratuitement.

Ajouter une traduction

Malais

Anglais

Infos

Malais

1. Melaporkan diri ke syarikat. 2. Tinjauan ke tapak projek bagi kerja-kerja membina dan menyiapkan tandas awam di Masjid Tengku Muhammad Faris Kuala Krai. 3. Membuat senarai kuantiti.

Anglais

Citcat

Dernière mise à jour : 2014-10-30
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Référence: Anonyme

Malais

Cadangan membina sebuah bangunan pentadbiran Madrasah untuk Lembaga Amanah Kebajikan Islam Sibu (LAKIS) yang terletak di Masjid An-Nur Sibu, Jalan Awang Ramli Amit, Sibu. Projek ini dibawah program pelaksanaan Rural Transformation Project (RTP) tahun 2017.

Anglais

proposed to construct a madrasah admintration building for Lembaga Amanah Kebajikan Islam Sibu (LAKIS) is located at Masjid An-Nur Sibu, Jalan Awang Ramli Amit, Sibu. This project is under Rural Transformation Project (RTP) year 2017 implementation programme.

Dernière mise à jour : 2017-07-05
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Référence: Anonyme

Malais

Di atas keprihatinan kami terhadap kekangan yang dihadapi oleh pelajar lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) dan pelajar lepasan Sijil atau Diploma Kemahiran Malaysia (SKM atau DKM) untuk mendaftar di Institut Teknikal Jepun Malaysia(JMTi), kami ingin mengutarakan penambahbaikan kepada sistem iaitu ‘Online Registration System’ di laman web utama JMTi. Sistem ini dibangunkan bermatlamat menjimatkan masa dan memandu pelajar untuk masuk ke dalam JMTi secara ‘online application’. Oleh kerana ada sesetengah pelajar yang tidak berkesempatan untuk mengisi borang kemasukkan secara online di JMTi melalui portal rasmi bahagian Pengurusan Kemasukan Pelajar Jabatan Pendidikan Tinggi Kemahiran Pendidikan Tinggi (Sistem UPU), mereka terpaksa mendaftar secara manual. Ini kerana pendaftaran secara manual terdapat banyak proses dan ini melambatkan lagi bagi pihak Unit Pengambilan Pelajar memproses data tersebut. Bahasa pengatucaraan “Adobe Dreamweaver CS6” akan digunakan untuk membina dan mereka web dan “Warm Server” akan digunakan untuk menyimpan pengkalan data pelajar yang berdaftar.

Anglais

sentence

Dernière mise à jour : 2016-05-04
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Référence: Anonyme

Certaines traductions humaines peu pertinentes ont été masquées.
Affichez les résultats peu pertinents.

Obtenez une traduction de meilleure qualité grâce aux
4,401,923,520 contributions humaines

Les utilisateurs demandent maintenant de l'aide :Nous utilisons des cookies pour améliorer votre expérience utilisateur sur notre site. En poursuivant votre navigation, vous déclarez accepter leur utilisation. En savoir plus. OK