Vous avez cherché: saya harap awak dalam keadaan sihat sejahtera (Malais - Coréen)

Contributions humaines

Réalisées par des traducteurs professionnels, des entreprises, des pages web ou traductions disponibles gratuitement.

Ajouter une traduction

Malais

Coréen

Infos

Malais

saya harap awak dalam keadaan sihat sejahtera

Coréen

나는 당신이 건강하기를 바랍니다

Dernière mise à jour : 2020-10-11
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Référence: Anonyme

Malais

saya harap awak sihat

Coréen

잘 지내길 바래

Dernière mise à jour : 2021-07-05
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Référence: Anonyme

Malais

saya harap ayah dalam keadaan baik.

Coréen

거기서 안전하길 바래요

Dernière mise à jour : 2016-10-28
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Référence: Anonyme

Malais

saya tak tahu di mana ayah berada, tapi saya harap ayah dalam keadaan damai.

Coréen

아빠가 어디 계신지 모르겠지만 평온하시길 바랄게요 그럼...

Dernière mise à jour : 2016-10-28
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Référence: Anonyme

Malais

saya harap awak akan beritahu alasannya.

Coréen

- 근데 지금은 아냐. 왜인지 말이라도 해주면 좋겠어.

Dernière mise à jour : 2016-10-28
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Référence: Anonyme

Malais

saya harap awak tak kan tinggal kan saya

Coréen

나는 당신이 나를 데려다 주길 바랍니다

Dernière mise à jour : 2021-06-15
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Référence: Anonyme

Malais

dengan cara itu, adakah tengkorak awak dalam keadaan fleksibel?

Coréen

그나저나, 너의 뇌는 유연하니?

Dernière mise à jour : 2016-10-28
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Référence: Anonyme

Malais

saya harap awak dapat berehat dengan tenang.

Coréen

내 아들은 오직 하나 세상을 떠난 이단뿐

Dernière mise à jour : 2016-10-28
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Référence: Anonyme

Malais

renata, saya harap awak ketuk pintu sebelum masuk.

Coréen

이런, 레나타 노크 했으면 좋았잖아

Dernière mise à jour : 2016-10-28
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Référence: Anonyme

Malais

grey? saya harap awak telah dapat apa yang awak perlukan.

Coréen

원했던 대답을 다 들었길 바랍니다

Dernière mise à jour : 2016-10-28
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Référence: Anonyme

Malais

saya harap awak ada alasan yang lebih baik daripada itu kerana tiada siapa yang akan mencurinya daripada ronan.

Coréen

그래봐야 소용없어 왜냐면 로난 물건을 훔칠 사람은 없거든

Dernière mise à jour : 2016-10-28
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Référence: Anonyme

Malais

selamat hari lahir jackson wang . saya harap awak dipanjangkan umur . selamat ulang tahun ke36 . saya peminat awak . dan member awak .

Coréen

잭슨 왕에게 생일 축하해. 당신의 삶을 연장하기를 바랍니다. 기념일 축하합니다. 나는 당신의 팬입니다. 그리고 당신에게 줘. # 아이들 코리아 #kpop.

Dernière mise à jour : 2020-05-18
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Référence: Anonyme

Malais

sambil pandangan mereka tunduk malu, serta mereka diliputi kehinaan; dan sesungguhnya mereka (di dunia) dahulu telahpun diseru supaya sujud (tetapi mereka enggan) sedang mereka dalam keadaan sihat.

Coréen

그들의 눈들은 아래로 처져 있고 굴욕이 그들을 애워싸노라 그들이 건전했을 때 부복하라 부 름을 받았노라

Dernière mise à jour : 2014-07-03
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Référence: Anonyme

Malais

hi👋🏻💕[good night 🌃🌉]yaya🥺saya harap awak baca ni❤️❤️saya rindu awak tau😭😭saya rindu sangat nak main dengan awak😭😭❤️saya harap covid 19 ni berakhir 🦠🙅yaya saya ni cute🤩💕dia cantik✨😍dan sporting💗💝i miss you and love you 💋❤️nanti covid ni berakhir awak balik lah kat sini eh😭😭😊❤️❤️

Coréen

안녕 👋🏻💕 [잘자요 🌃🌉] 야야 🥺 읽었 으면 좋겠어요 ❤️❤️보고 싶어요 타우 😭😭 너무보고 싶어요 같이 놀고 싶어요 😭😭❤️ 코 비드 19가 끝나길 바래요 🦠🙅yaya saya ni cute🤩💕dia cantik✨😍dan sporting💗💝 나는 당신을 그리워하고 당신을 사랑합니다 💋❤️nanti covid ni hujung awak balik lah kat sini eh😭😭😊❤️❤️

Dernière mise à jour : 2021-01-15
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Référence: Anonyme

Obtenez une traduction de meilleure qualité grâce aux
7,837,006,595 contributions humaines

Les utilisateurs demandent maintenant de l'aide :



Nous utilisons des cookies pour améliorer votre expérience utilisateur sur notre site. En poursuivant votre navigation, vous déclarez accepter leur utilisation. En savoir plus. OK