구글 검색

검색어: in my opinion, the video people have (영어 - 말레이어)

인적 기여

전문 번역가, 번역 회사, 웹 페이지 및 자유롭게 사용할 수 있는 번역 저장소 등을 활용합니다.

번역 추가

영어

말레이어

정보

영어

in my opinion

말레이어

pada hemat saya

마지막 업데이트: 2018-05-20
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

영어

in my opinion it is flu

말레이어

pada pendapat saya itu flu

마지막 업데이트: 2020-08-25
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

영어

in my opinion this is a little flu

말레이어

pada pendapat saya ini flu ringan

마지막 업데이트: 2020-08-25
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

영어

In my opinion, elderly people more vulnerable into depression because of majority of them feels quite satisfied with their lives.

말레이어

Pada pendapat saya, orang tua yang lebih terdedah kepada kemurungan kerana majoriti daripada mereka merasakan agak tidak berpuas hati dengan kehidupan mereka.

마지막 업데이트: 2015-11-03
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

영어

In my opinion the speaker needs to move so that listeners and spectators are more inspired and enthusiastic

말레이어

Pada pendapat saya penceramah perlu lebih banyak bergerak supaya pendengar dan penonton lebih terinspirasi dan bersemangat

마지막 업데이트: 2018-06-22
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

영어

In my opinion, you have to go to kangar by plane. this is because boarding a plane can save time

말레이어

Pada pendapat saya , awak perlu pergi ke kangar dengan menaiki kapal terbang . hal ini kerana menaiki kapal terbang boleh menjimatkan masa

마지막 업데이트: 2020-11-04
사용 빈도: 2
품질:

추천인: 익명

영어

in my opinion, should workers with disabilities, colleagues and employers be smart enough to play their own roles in facing this situation.

말레이어

tahap insecurities pekerja yang mempunyai masalah belajar adalah tinggi, dan mereka juga tidak mempunyai social skill yang baik antara colleagues

마지막 업데이트: 2018-10-07
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

영어

given the choice, I opted for easy use memory card and in my opinion not only images that can be stored in it kept us we can also store important data, application, music and videos

말레이어

saya memilih memory card kerana mudah digunakan dan pada pendapat saya bukan hanya gambar yang dapat kita simpan di dalamnya tetepi kita juga boleh menyimpan data-data penting,application,music dan juga video

마지막 업데이트: 2015-11-10
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

영어

In my opinion, the kings, emperors and ministers who do not take their salaries and emoluments are the most sympathetic to the covid19 outbreak as they are more in need of the people than the financial resources to sustain life under the dictates of movement control. For example, for people who are unable to work and who only want government assistance. Therefore, the rejection of salaries by the king, the empress and the minister of ministers

말레이어

Pada pendapat saya , raja ,permaisuri dan menteri yang tidak mengambil bayaran gaji dan emolument mereka merupakan orang yang sangat bersimpati kepada negara yang sedang dilanda wabak covid19 kerana bagi mereka masyarakat lebih memerlukan berbanding sumber kewangan untuk menampung hidup semasa perintah kawalan pergerakan . Sebagai contohnya , bagi orang yang tidak mampu bekerja dan hanya mengharapkan bantuan daripada kerajaan . Oleh itu , penolakan gaji oleh raja , permaisuri dan menteri menter

마지막 업데이트: 2020-05-06
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

영어

During my industrial training at TNB Research Sendiri Berhad (MALAYSIA) this was an interesting experience for me because it has been a movement to move forward one step in a more systematic and productive life. In my opinion, TNB Research, Kajang is the best place to learn and gain knowledge while getting to know the world of work out there. At first, it was supposed to be easy but many challenges and trials had to be faced. TNB Resea

말레이어

Sepanjang saya menjalani latihan industri di TNB Research Sendirian Berhad (MALAYSIA) ini adalah pengalaman yang menarik bagi saya kerana telah menjadi suatu pergerakan kepada majunya selangkah kehadapan dalam kehidupan yang lebih sistematik dan produktif. Pada pandangan saya, TNB Research, Kajang ini adalah tempat yang terbaik untuk belajar serta menimba ilmu disamping mengenali dunia pekerjaan diluar sana. Pada awalnya, disangka mudah tetapi banyak cabaran dan dugaan perlu ditempuhi. TNB Resea

마지막 업데이트: 2020-09-27
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

인적 기여로
4,401,923,520 더 나은 번역을 얻을 수 있습니다

사용자가 도움을 필요로 합니다:



당사는 사용자 경험을 향상시키기 위해 쿠키를 사용합니다. 귀하께서 본 사이트를 계속 방문하시는 것은 당사의 쿠키 사용에 동의하시는 것으로 간주됩니다. 자세히 보기. 확인