Je was op zoek naar: forsteri (Engels - Frans)

Engels

Vertalen

forsteri

Vertalen

Frans

Vertalen
Vertalen

Vertaal onmiddellijk teksten, documenten en gesprekken met Lara

Nu vertalen

Menselijke bijdragen

Van professionele vertalers, bedrijven, webpagina's en gratis beschikbare vertaalbronnen.

Voeg een vertaling toe

Engels

Frans

Info

Engels

aldrichetta forsteri

Frans

aldrichetta forsteri

Laatste Update: 2013-06-12
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Engels

neoceratodus forsteri (ii)

Frans

scléropage d'asie

Laatste Update: 2014-11-21
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Engels

tern, forster's -sterna forsteri nuttall

Frans

sterne de forster -sterna forsteri nuttall

Laatste Update: 2015-05-14
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Engels

(1) neoceratodus forsteri ii 5.2.0 coelacanthiformes

Frans

(2) micrurus diastema iii

Laatste Update: 2015-05-14
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Engels

298 forster's tern sterna forsteri 1996/04/01 birds

Frans

959 holbiche brune apristurus brunneus 2007/04/22 fishes

Laatste Update: 2015-05-14
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Engels

an example is the queensland lungfish ( neoceratodus forsteri ), long up to 90 cm.

Frans

le neoceratodus forsteri est un exemple, long. 90 cm.

Laatste Update: 2018-02-13
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Engels

the new zealand fur seal (arctocephalus forsteri) appears to show regular shore attendance in the form of seasonal oscillations.

Frans

l'otarie d'australie (arctocephalus forsteri) gagne régulièrement les côtes de nouvelle-zélande selon des oscillations saisonnières.

Laatste Update: 2015-05-14
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Engels

the emperor penguin ("aptenodytes forsteri") is the tallest and heaviest of all living penguin species and is endemic to antarctica.

Frans

le manchot empereur (), oiseau endémique de l'antarctique, est le plus grand et le plus lourd de tous les manchots.

Laatste Update: 2016-03-03
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Waarschuwing: Bevat onzichtbare HTML-opmaak

Engels

new zealand fur seals (arctocephalus forsteri) are increasing in number and expanding their range, requiring them to select new habitat for breeding.

Frans

les otaries de nouvelle-zélande (arctocephalus forsteri) sont en pleine expansion et leur répartition s'étend graduellement de sorte qu'elles doivent sélectionner de nouveaux habitats pour se reproduire.

Laatste Update: 2015-05-14
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Engels

new information presented here confirms that the muscle is absent in neoceratodus forsteri, the living sister species of lepidosiren and protopterus, and paleontological evidence shows that the muscle was absent in phylogenetically primitive lungfishes.

Frans

nos observations inédites confirment l'absence du muscle chez neoceratodus forsteri, l'espèce actuelle qui forme le groupe-soeur de lepidosiren et de protopterus. il y a de plus des preuves paléontologiques de son absence chez les dipneustes les plus primitifs.

Laatste Update: 2015-05-14
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Engels

this study investigated the development of diving in 21 new zealand fur seal pups, arctocephalus forsteri (lesson, 1828), prior to weaning at cape gantheaume, kangaroo island.

Frans

notre étude examine le développement de la plongée chez 21 jeunes otaries d'australie (arctocephalus forsteri (lesson, 1828)) avant le sevrage au cap gantheaume, ile kangourou.

Laatste Update: 2015-05-14
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Engels

birds (3) poorwill, common screech-owl, western tern, forster's phalaenoptilus nuttallii otus kennicottii sterna forsteri bc ab sk bc bc ab sk mb on apr 1993 apr 1995 apr 1996

Frans

oiseaux (3) engoulevent de nuttall petit-duc des montagnes sterne de forster phalaenoptilus nuttallii otus kennicottii sterna forsteri bc ab sk bc bc ab sk mb on avril 1993 avril 1995 avril 1996

Laatste Update: 2015-05-14
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Krijg een betere vertaling met
10,209,064,578 menselijke bijdragen

Gebruikers vragen nu voor assistentie



Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door de website verder te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. OK