Je was op zoek naar: always but i don't take a care (Engels - Maleis)

Menselijke bijdragen

Van professionele vertalers, bedrijven, webpagina's en gratis beschikbare vertaalbronnen.

Voeg een vertaling toe

Engels

Maleis

Info

Engels

i don't take a shower anymore

Maleis

saya tak mandi seminggu

Laatste Update: 2021-04-10
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

i don't take a shower anymore.

Maleis

berkecil hati

Laatste Update: 2022-06-25
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

don't take a shower

Maleis

suka mandi hujan

Laatste Update: 2021-09-07
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

i don't take this offer to determine from home

Maleis

saya menolak tawaran ini disebabkan jauh dari rumah

Laatste Update: 2019-12-19
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

i want to work there but i don't know anyone

Maleis

saya mahu sanga kerja disana tapi tidak kenal sesiapa pun

Laatste Update: 2022-08-03
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

but i don't speak malay,i can only speak inglish and chinese

Maleis

boleh x awak ajar saya speak inglish?

Laatste Update: 2022-01-07
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

i don't know why,but i love these moments

Maleis

saya suka saat-saat ini

Laatste Update: 2020-07-15
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

i don't like you but i like someone else?

Maleis

saya tidak suka awak saya suka orang lain?

Laatste Update: 2015-08-22
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

i don't know why but i love listening to this song

Maleis

saya tidak tahu mengapa tetapi saya suka mendengar lagu ini

Laatste Update: 2021-12-10
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

i am so sorry dr, but i don't think so i can't make it this saturday.

Maleis

saya sangat minta maaf dr, tetapi saya rasa saya tidak dapat hadir pada hari sabtu ini.

Laatste Update: 2021-11-28
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

maksud i miss you so much but i don't know how to tell you because you miss someone else

Maleis

i

Laatste Update: 2021-03-03
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

i don't have to be your first love but i want to you last

Maleis

saya tidak perlu cinta pertama anda tetapi saya mahu anda lepas

Laatste Update: 2016-04-10
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

i am repairing my future as dark as my heart. but i don't know which one to start fixing

Maleis

saya rasa ingin bunuh diri kerana saya rasa tertekan memikirkan masa depan saya yang gelap di zaman modern

Laatste Update: 2021-07-11
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

ok brother ..but i'm worried if the goods reach me but i don't have much money to pay for it

Maleis

ok abang ..tapi saya risau kalau barang itu sampai kepada saya tetapi saya tidak punya duit yang banyak untuk membayarnya..

Laatste Update: 2022-01-01
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

i don't want some money, but i am just nakkan honesty that's it

Maleis

saya tak nak duit,tapi saya cuma nakkan kejujuran itu sahaja

Laatste Update: 2016-11-18
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

you know what ??.really scared with you suddenly you talk about i not take a care about you

Maleis

anda tahu apa yang benar-benar takut dengan anda tiba-tiba anda bercakap tentang saya tidak mengambil berat tentang anda

Laatste Update: 2017-08-17
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

i don't want you to hear that but i want you to feel it without me having to say it

Maleis

saya tidak mahu anda mendengarnya

Laatste Update: 2021-02-16
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

i don't regret know you but i regret because i gave my heart for someone like you.

Maleis

saya tidak menyesal untuk mengenali anda tetapi saya menyesal kerana saya memberikan hati saya untuk seseorang seperti anda.

Laatste Update: 2019-10-17
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

honestly, i am ashamed of allah, he gave me a lot of mco wisdom, but i don't use much for the hereafter.

Maleis

sejujurnya, aku malu kepada allah, dia beri banyak hikmah mco, tapi tak banyak aku guna untuk akhirat.

Laatste Update: 2021-07-10
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

my goal is to invite you to come to the cafeteria to plan a holiday trip to singapore next week. but i don't know if i want to take public transport or drive on your own

Maleis

tujuan saya ajak korang datang ke cafeteria untuk planning a holiday trip to singapore next week. tapi saya tidak tahu nak naik kenderaan awam atau drive on your own

Laatste Update: 2021-12-06
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Krijg een betere vertaling met
4,401,923,520 menselijke bijdragen

Gebruikers vragen nu voor assistentie



Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door de website verder te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. OK