Vraag Google

Je was op zoek naar: masih ingat (Engels - Maleis)

Menselijke bijdragen

Van professionele vertalers, bedrijven, webpagina's en gratis beschikbare vertaalbronnen.

Voeg een vertaling toe

Engels

Maleis

Info

Engels

ingat

Maleis

idgaf dalam bahasa melayu

Laatste Update: 2019-03-08
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

Masih

Maleis

Al-Masih

Laatste Update: 2012-12-11
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Wikipedia

Engels

masih

Maleis

masih berkongsi

Laatste Update: 2014-10-12
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Wikipedia

Engels

Masih kurus

Maleis

mentin

Laatste Update: 2020-11-16
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

masih lama lagi ke

Maleis

lambat lagi ke

Laatste Update: 2020-02-20
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

Masih ad-Dajjal

Maleis

Dajjal

Laatste Update: 2012-10-06
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Wikipedia

Engels

Masih ad-Dajjal

Maleis

Dajal

Laatste Update: 2011-06-27
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Wikipedia

Engels

masih ada order lagi

Maleis

juga

Laatste Update: 2018-12-11
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

maksud masih menghitung

Maleis

Masih bersama

Laatste Update: 2019-06-07
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

Masih Ada jawatan kosong

Maleis

Laatste Update: 2020-05-21
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

apa maksud stock masih ada

Maleis

apa maksud saham masih ada

Laatste Update: 2020-03-16
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

Ingat jak lah ape yang ku pesan

Maleis

apa maksud menyimpannya

Laatste Update: 2019-02-05
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

maaf, telah diedit dan saya tidak ingat..maafkan saya..

Maleis

rujukan

Laatste Update: 2014-09-26
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

Awak masih di Thailand tame sy nak servis ada orang lain x kat Kuatan

Maleis

Awak masih di Thailand yang mempunyai servis orang lain x kat Kuatan

Laatste Update: 2019-12-26
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

kau ingat semua orang suka kat kau ke yang kau dok mengata orang tu

Maleis

semua bahasa kelantan diterjemahkan

Laatste Update: 2018-04-29
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

For the month of April there is no record because at that time lita masih pkp

Maleis

Untuk bulan april tiada rekod kerana pada masa itu lita masi pkp

Laatste Update: 2020-07-21
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

barang saya yang lain sudah proses menghantar kenapa barang ini masih belum proses menghantar lagi

Maleis

barang saya yang lain sudah proses menghantar kenapa barang ini masih belum proses menghantar lagi

Laatste Update: 2020-11-25
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

kau nak kan ? Ingat bila aku dah berubah jangan mintak aku macam dulu balik, tu je aku nak pesan

Maleis

my silence is just another word of my pain

Laatste Update: 2019-01-27
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

And the Jews say: Uzair is a child of God; and the Nazarenes say: the Masih is a child of God.

Maleis

Dan orang-orang Yahudi berkata: "Uzair ialah anak Allah" dan orang-orang Nasrani berkata: "Al-Masih ialah anak Allah".

Laatste Update: 2014-07-03
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem
Waarschuwing: Bevat onzichtbare HTML-opmaak

Engels

Good morning sayang, nini rindukan sayang sangat sangat, sayang tolong jaga diri dekat sana elok tau .. Ingat ape biy pesan dekat sayang .. Biy sayang sayang sangat tau tau, Dalam hati miliki ada sayang satu saja saja

Maleis

Good morning sayang , biy rindukan sayang sangat sangat , sayang tolong jaga diri dekat sana elok elok tau .. Ingat ape biy pesan dekat sayang .. Biy sayangkan sayang sangat sangat tau , Dalam hati biy ada sayang seorang saja

Laatste Update: 2019-01-11
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Krijg een betere vertaling met
4,401,923,520 menselijke bijdragen

Gebruikers vragen nu voor assistentie



Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door de website verder te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. OK