Van professionele vertalers, bedrijven, webpagina's en gratis beschikbare vertaalbronnen.
the anchorage front line causes tensions in the united states and canada, as the united states attempts to pressure canada into allowing american military units to guard the alaskan pipeline.
front powoduje wzrost napięć pomiędzy kanadą i usa, ponieważ usa stara się wywrzeć presję na kanadzie, aby ta pozwoliła amerykańskiemu wojsku pilnować rurociągu alaski.
the new game called never alone (kisima inŋitchuŋa) continues to receive praise for the unique approach of including alaskan native communities in the entire development of the game.
nowa gra, której tytuł brzmi "nigdy nie będziesz sam" (kisima inŋitchuŋa), nieprzerwanie zyskuje uznanie dzięki uwzględnieniu przez twórców w fabule gry wątku rdzennych społeczności alaski, a także zaangażowanie ich w sam proces produkcji gry.
we met less or more regular at training camps with people who have husky and alaskan, we didn't want with our akitas to stay in the back. after many times we have seen this, we decided to take a part in this training.
również z akitami! chcę wam dzisiaj przedstawić program treningowy z naszymi akitami. ponieważ mniej lub bardziej regularnie spotykaliśmy się na obozach treningowych z posiadaczami psów rasy husky i malamut, nie chcieliśmy naturalnie z naszymi akitami pozostawać w tyle.
==discography===== albums ====== mixtapes ===* "it's a scary site" (2012)* "fredo kruger" (2013)*"street shit" (with gino marley) (2013)*"it's a scary site 2" (2013)=== singles =====guest appearances====references==== external links ==the alaskan hare is mostly solitary, and usually only congregate in groups during mating season in april and may.==references==*musser, g. g. and m. d. carleton.
== ciekawostki ==* fredo jest starszym kuzynem chief keef'a==dyskografia===== albumy ===*"trappin' ain't dead" (2013)=== mixtapy ===* "it's a scary site" (2012)* "fredo kruger" (2013)*"street shit" (with gino marley) (2013)*"it's a scary site 2" (2013)== linki zewnętrzne =="l. othus" jest samotnikiem i zwykle tylko w sezonie rozrodczym, w kwietniu i maju, tworzy grupy.== ekologia ==gatunek pospolicie występujący w tundrze.