Je was op zoek naar: costus (Engels - Spaans)

Engels

Vertalen

costus

Vertalen

Spaans

Vertalen
Vertalen

Vertaal onmiddellijk teksten, documenten en gesprekken met Lara

Nu vertalen

Menselijke bijdragen

Van professionele vertalers, bedrijven, webpagina's en gratis beschikbare vertaalbronnen.

Voeg een vertaling toe

Engels

Spaans

Info

Engels

costus

Spaans

costus

Laatste Update: 2014-12-09
Gebruiksfrequentie: 6
Kwaliteit:

Engels

costus l.

Spaans

costus

Laatste Update: 2014-12-09
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Waarschuwing:
Deze centrering kan foutief zijn.
Gelieve het te verwijderen indien je dit meent.

Engels

costus speciosus

Spaans

costus speciosus

Laatste Update: 2013-06-12
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Engels

turgenitubulus costus.

Spaans

turgenitubulus costus.

Laatste Update: 2016-03-03
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Engels

asters, daisies, costus

Spaans

Árnica

Laatste Update: 2018-03-04
Gebruiksfrequentie: 7
Kwaliteit:

Engels

costus root oil (saussurea lappa clarke)

Spaans

aceite de raíz de costus (saussurea lappa clarke)

Laatste Update: 2018-03-04
Gebruiksfrequentie: 2
Kwaliteit:

Engels

compositae (asteraceae) asters, daisies, costus

Spaans

alerce, cipreses

Laatste Update: 2018-03-04
Gebruiksfrequentie: 3
Kwaliteit:

Engels

the plant is often indicated with the wrong name of costus barbatus.

Spaans

la especie viene a menudo indicada con el nombre equivocado de costus barbatus.

Laatste Update: 2018-02-13
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Engels

costus lucanusianus inflorescence. the yellow band leads the bees to the nectar.

Spaans

inflorescencia, la banda amarilla guía a las abejas hacia el néctar.

Laatste Update: 2018-02-13
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Engels

costus root oil (saussurea lappa clarke), when used as a fragrance ingredient

Spaans

aceite de la raíz del costus (saussurea lappa clarke), empleado como ingrediente de fragancia

Laatste Update: 2018-03-04
Gebruiksfrequentie: 2
Kwaliteit:

Engels

saussurea costus (i) (also known as s. costus or aucklandia) costus

Spaans

fitzroya cupressoides (i)

Laatste Update: 2018-03-04
Gebruiksfrequentie: 2
Kwaliteit:

Engels

saussurea costus (i) (also known as s. lappa or aucklandia costus) costus

Spaans

fitzroya cupressoides (i)

Laatste Update: 2018-03-04
Gebruiksfrequentie: 3
Kwaliteit:

Engels

a truly magnificent, large costus native to rainforests from colombia through ecuador to northern peru that forms a cluster of shoots with leaves arranged in spiraling fashion.

Spaans

un costus grande, verdaderamente magnifico, nativo de las selvas de colombia hasta ecuador y el norte de perú, que forma un grupo de retoños con hojas dispuestas de manera espiralada.

Laatste Update: 2018-02-13
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Engels

saussurea costus (i) (also known as s. lappa, aucklandia lappa or a. costus) costus

Spaans

saussurea costus (i) (también denominada s. lappa, aucklandia lappa o a. costus)

Laatste Update: 2018-03-04
Gebruiksfrequentie: 2
Kwaliteit:

Engels

costus root oil (saussurea lappa clarke) (cas no 8023-88-9), when used as a fragrance ingredient

Spaans

aceite de la raíz del costus (saussurea lappa clarke) (nº cas 8023-88-9), empleado como ingrediente de fragancia.

Laatste Update: 2017-04-06
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Engels

chamaecostus cuspidatus, common name fiery costus or spiral flag, is a species of herbaceous plant in the costaceae family native to eastern brazil (states of bahia and espirito santo).

Spaans

chamaecostus cuspidatus, nombre común fiery costus o spiral flag, es una especie de planta herbácea perteneciente a la familia costaceae.

Laatste Update: 2016-03-03
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Engels

on the basis of the assessment of the cutaneous toxicities of costus root oil (saussurea lappa clarke), 7-ethoxy-4-methylcoumarin, hexahydrocoumarin and peru balsam (myroxylon pereirae), the scientific committee on cosmetic products and non-food products intended for consumers (sccnfp) is of the opinion that those substances should not be used as fragrance ingredients in cosmetic products.

Spaans

el comité científico de los productos cosméticos y de los productos no alimentarios destinados al consumidor (sccnfp), sobre la base de la evaluación de la toxicidad cutánea del aceite de la raíz del costus (saussurea lappa clarke), de la 7-etoxi 4-metilcumarina, de la hexahidrocumarina y del bálsamo del perú (myroxylon pereirae), considera que estas sustancias no deben emplearse como ingredientes de fragancia en productos cosméticos.

Laatste Update: 2018-03-04
Gebruiksfrequentie: 3
Kwaliteit:

Krijg een betere vertaling met
10,237,191,109 menselijke bijdragen

Gebruikers vragen nu voor assistentie



Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door de website verder te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. OK