Je was op zoek naar: tak cukup stock (Maleis - Engels)

Menselijke bijdragen

Van professionele vertalers, bedrijven, webpagina's en gratis beschikbare vertaalbronnen.

Voeg een vertaling toe

Maleis

Engels

Info

Maleis

tak cukup

Engels

not enough

Laatste Update: 2023-04-14
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

tak cukup duit

Engels

not enough money

Laatste Update: 2023-09-07
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

tak cukup makan

Engels

enough to eat

Laatste Update: 2022-02-09
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

tak cukup s corum

Engels

Laatste Update: 2020-07-02
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

untuk saya pun tak cukup

Engels

for says is not enough

Laatste Update: 2021-02-11
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

kenapa barang saya tak cukup

Engels

Laatste Update: 2021-06-07
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

badan tak cukup air dan kurang air

Engels

not enough rest

Laatste Update: 2021-01-28
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

tak cukup memori untuk membuka fail tiff

Engels

insufficient memory to open jpeg 2000 file

Laatste Update: 2014-08-20
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

tak cukup ruang cakera untuk naiktaraf.

Engels

insufficient disk space for upgrade.

Laatste Update: 2014-08-20
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

tak cukup memori untuk memuatkan fail imej xbm

Engels

insufficient memory to load xbm image file

Laatste Update: 2014-08-20
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

tak cukup memori untuk menyimpan imej ke callback

Engels

insufficient memory to save image to callback

Laatste Update: 2014-08-20
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

tak cukup memori untuk memuatkan struktur konteks pnm

Engels

insufficient memory to load pnm context struct

Laatste Update: 2014-08-20
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

tak cukup memori untuk memuatkan imej, cuba keluar aplikasi lain untuk membebaskan memori

Engels

insufficient memory to load image, try exiting some applications to free memory

Laatste Update: 2014-08-20
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

order saya tak cukup,sepatutnya dapat 4 berus gigi tapi saya hanya dapat 3 berus gigi sahaja

Engels

order i'm not enough hi should get 4 toothbrushes but i only get 3 toothbrushes

Laatste Update: 2022-09-07
Gebruiksfrequentie: 2
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

tak cukup ruang cakera untuk menyimpan fail. sila, bebaskan sedikit ruang pada cakera dan cuba lagi.

Engels

there is not enough disk space to save the file. please free some disk space and try again.

Laatste Update: 2014-08-20
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

bagus awak terus terang je kalau awak tak cintakan saya..saya faham saya tak cukup sepurnakan masa depan hidup awak.

Engels

good luck to you if you do not love me .. i understand i'm not quite sure about the future of your life.

Laatste Update: 2019-02-10
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

tak cukup memori untuk menyimpan imej %ld x %ld ; cuba keluar aplikasi lain untuk mengurangkan penggunaan memori

Engels

insufficient memory to store a %ld by %ld image; try exiting some applications to reduce memory usage

Laatste Update: 2014-08-20
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

rakyat biasa terpaksa melakukan dua kerja dan bekerja 12 jam sehari untuk memenuhi keperluan hidup. masih tak cukup menampung keperluan harian disebabkan hutang isi rumah meningkat.

Engels

ordinary people have to do two jobs and work 12 hours a day to meet the necessities of life. it is still not enough to cover daily needs due to rising household debt.

Laatste Update: 2021-11-25
Gebruiksfrequentie: 2
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

aku kerja bagai nak gila kumpul duit macam orang bodoh dengan tak cukup tidur senang je nak order bagai..dulu ye minta je duit aku bagi sekarang ni tak.sebab bila aku susah tak ada siapa yang akan bantu aku ok..

Engels

i work like crazy to collect money like a fool by not sleeping enough. it's easy to order like... in the past, just ask for my money now. no. because when i'm hard, no one will help me.

Laatste Update: 2022-05-01
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Krijg een betere vertaling met
7,831,252,125 menselijke bijdragen

Gebruikers vragen nu voor assistentie



Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door de website verder te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. OK