Je was op zoek naar: myroxylon (Spaans - Tjechisch)

Spaans

Vertalen

myroxylon

Vertalen

Tjechisch

Vertalen
Vertalen

Vertaal onmiddellijk teksten, documenten en gesprekken met Lara

Nu vertalen

Menselijke bijdragen

Van professionele vertalers, bedrijven, webpagina's en gratis beschikbare vertaalbronnen.

Voeg een vertaling toe

Spaans

Tjechisch

Info

Spaans

myroxylon

Tjechisch

vonodřev

Laatste Update: 2014-12-22
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Wikipedia

Spaans

myroxylon balsamum

Tjechisch

myroxylon balsamum

Laatste Update: 2014-12-09
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Wikipedia
Waarschuwing:
Deze centrering kan foutief zijn.
Gelieve het te verwijderen indien je dit meent.

Spaans

myroxylon balsamum var. pereirae extracts y distillates

Tjechisch

myroxylon balsamum var. pereirae extracts and distillates

Laatste Update: 2014-11-16
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Wikipedia

Spaans

bálsamo del perú (nombre inci: myroxylon pereirae), empleado como ingrediente de fragancia

Tjechisch

peruánský balzám (inci název: myroxylon pereirae), při použití jako vonná přísada

Laatste Update: 2014-11-11
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Wikipedia

Spaans

oleorresina (bálsamo de tolú) obtenida de exudado de corteza de myroxylon balsamum, leguminosae.

Tjechisch

myroxylon balsamum resin je olejopryskyřice (balsam tolu) získávaná z exudátu z kůry myroxylon balsamum, leguminosae, myroxylon balzámový, bobovité.

Laatste Update: 2014-11-07
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Wikipedia

Spaans

(1) el comité científico de los productos cosméticos y de los productos no alimentarios destinados al consumidor (sccnfp), sobre la base de la evaluación de la toxicidad cutánea del aceite de la raíz del costus (saussurea lappa clarke), de la 7-etoxi 4-metilcumarina, de la hexahidrocumarina y del bálsamo del perú (myroxylon pereirae), considera que estas sustancias no deben emplearse como ingredientes de fragancia en productos cosméticos. por ello, procede incluirlos en el anexo ii de la directiva 76/768/cee.

Tjechisch

(1) na základě hodnocení kožních toxicit oleje z kořene rostliny costus, chrpovník, (saussurea lappa clarke), 7-ethoxy-4-methylkumarinu, hexahydrokumarinu a peruánského balzámu (myroxylon pereirae) se vědecký výbor pro kosmetické prostředky a nepotravinářské výrobky určené spotřebitelům (sccnfp) domnívá, že tyto látky by neměly být používány jako vonné přísady v kosmetických prostředcích. proto by měly být obsaženy v příloze ii směrnice 76/768/ehs.

Laatste Update: 2008-03-04
Gebruiksfrequentie: 3
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Krijg een betere vertaling met
10,203,411,234 menselijke bijdragen

Gebruikers vragen nu voor assistentie



Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door de website verder te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. OK