Você procurou por: felségterületeket (Húngaro - Inglês)

Contribuições humanas

A partir de tradutores profissionais, empresas, páginas da web e repositórios de traduções disponíveis gratuitamente

Adicionar uma tradução

Húngaro

Inglês

Informações

Húngaro

egy lengyel politikus egyszer azt írta, hogy a potsdami szerződés angolszász aláírói egy olyan megoldást javasoltak, amely szerint a nyugati felségterületeket a keleti felségterületek elvesztése miatti kompenzációként ítélték nekünk.

Inglês

a polish politician once wrote that the anglo-saxon parties to the potsdam treaty put forward a formula that we had been awarded the western territories by way of compensation for the loss of the eastern territories.

Última atualização: 2012-02-28
Frequência de uso: 2
Qualidade:

Húngaro

az ilyen szervezetek és a félrevezetett támogatóik miatt a németek valószínűleg elhihetik azt a hazugságot, hogy lengyelország bűnt követett el azzal, hogy elfogadta a nagyhatalmaktól a történelmileg lengyel odera és nysa-menti nyugati felségterületeket.

Inglês

owing to such organisations and their misguided supporters, the german people may possibly believe the lie that poland committed evil by accepting the historically polish western territories on the odra and nysa from the hands of the great powers.

Última atualização: 2012-02-28
Frequência de uso: 2
Qualidade:

Húngaro

tekintettel liechtenstein sajátos helyzetére, amely az olyan tényezők együttes hatásán alapul, mint a nagyon kicsi felségterület, a sajátos földrajzi struktúra és a csekély mértékű liechtensteini közlekedés, továbbá az a tény, hogy liechtensteinből, illetve liechtensteinbe nem indulnak nemzetközi légi járatok és a liechtensteini polgári légiközlekedési infrastruktúra egy helikopter-repülőtérből áll, a 2320/2002/ek rendelet nem alkalmazandó liechtenstein felségterületén a meglévő polgári légiközlekedési infrastruktúrára.

Inglês

in view of the specific situation of liechtenstein resulting from the combined effect of a very small territory, a specific geographical structure as well as from the fact that the total amount of air traffic in liechtenstein is very limited, that no international regular air services to or from liechtenstein are available and that the civil aviation infrastructure in liechtenstein consists of only one heliport, regulation (ec) no 2320/2002 should not apply to the existing civil aviation infrastructure in the territory of liechtenstein.

Última atualização: 2017-03-09
Frequência de uso: 4
Qualidade:

Consiga uma tradução melhor através
4,401,923,520 de colaborações humanas

Usuários estão solicitando auxílio neste momento:Utilizamos cookies para aprimorar sua experiência. Se avançar no acesso a este site, você estará concordando com o uso dos nossos cookies. Saiba mais. OK