Pergunte ao Google

Você procurou por: greicevci (Inglês - Albanês)

Contribuições humanas

A partir de tradutores profissionais, empresas, páginas da web e repositórios de traduções disponíveis gratuitamente

Adicionar uma tradução

Inglês

Albanês

Informações

Inglês

Southeast European Times writer Bekim Greicevci contributed to this article.

Albanês

Në këtë artikull kontribuoi shkruesi i Southeast European Times, Bekim Greiçevci.

Última atualização: 2016-01-20
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Inglês

By Bekim Greicevci for Southeast European Times in Pristina -- 03/04/07

Albanês

Nga Bekim Greicevci për Southeast European Times në Prishtinë -- 03/04/07

Última atualização: 2016-01-20
Frequência de uso: 3
Qualidade:

Inglês

By Bekim Greicevci for Southeast European Times in Pristina – 05/03/07

Albanês

Nga Bekim Greiçevci për Southeast European Times në Prishtinë – 05/03/07

Última atualização: 2016-01-20
Frequência de uso: 5
Qualidade:

Inglês

By Igor Jovanovic in Belgrade and Bekim Greicevci in Pristina - 06/11/07

Albanês

Nga Igor Jovanoviç në Beograd dhe Bekim Greicevci në Prishtinë - 06/11/07

Última atualização: 2016-01-20
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Inglês

By Blerta Foniqi-Kabashi and Bekim Greicevci in Pristina – 16/02/07

Albanês

Nga Blerta Foniqi-Kabashi dhe Bekim Greicevci në Prishtinë – 16/02/07

Última atualização: 2016-01-20
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Inglês

By Bekim Greicevci and Blerta Foniqi-Kabshi in Pristina – 14/02/07

Albanês

Nga Bekim Greicevci dhe Blerta Foniqi-Kabashi në Prishtinë – 14/02/07

Última atualização: 2016-01-20
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Inglês

By Blerta Foniqi-Kabashi and Bekim Greicevci for Southeast European Times in Pristina – 22/06/07

Albanês

Nga Blerta Foniqi-Kabashi dhe Bekim Greiçevci për Southeast European Times në Prishtinë – 22/06/07

Última atualização: 2016-01-20
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Inglês

By Bekim Greicevci and Blerta Foniqi-Kabashi for Southeast European Times in Pristina – 21/02/07

Albanês

Nga Bekim Greicevci dhe Blerta Foniqi-Kabashi për Southeast European Times në Prishtinë – 21/02/07

Última atualização: 2016-01-20
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Inglês

With a new demonstration scheduled for March 3rd, the NATO chief warned on Monday against attempts to stir up violence in the province. Southeast European Times writer Bekim Greicevci contributed to this article.

Albanês

Me një demonstratë të re caktuar për në 3 mars, shefi i NATO- s paralajmëroi të hënën kundër orvatjeve për të ndezur dhunën në krahinë. Në këtë artikull kontribuoi shkruesi i Southeast European Times, Bekim Greiçevci.

Última atualização: 2012-04-06
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Inglês

Countries in the Balkans vary in their opinions about Kosovo's future, but all agree that any solution must preserve stability, writes Bekim Greicevci in this analysis of views from around the region.

Albanês

Vendet në Ballkan ndryshojnë në pikpamjet e tyre rreth të ardhmes së Kosovës por të gjitha janë dakord se çdo zgjidhje duhet të ruajë stabilitetin, shkruan Bekim Greiçevci në analizën e tij të pikpamjeve nga rajoni.

Última atualização: 2016-01-20
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Inglês

ICG: Kosovo's final status must not be allowed to affect neighbouring Presevo Valley 30/10/2007 The latest International Crisis Group report lays out steps that Albanians, Serbs and the international community should take to prevent destabilisation. By Bekim Greicevci for Southeast European Times in Pristina - 30/10/07 Albanian politicians, the Serbian government and the international community must act now to ensure the Kosovo status process does not destabilise the neighbouring Presevo Valley, the International Crisis Group (ICG) said in a report released October 16th.

Albanês

ICG: Statusi përfundimtar i Kosovës nuk duhet të lejojë të cënohet Lugina fqinjë e Preshevës 30/10/2007 Raporti i fundit i Grupit Ndërkombëtar të Krizës shtron hapat që shqiptarët, serbët dhe komuniteti ndërkombëtar duhet të marrin për të parandaluar destabilizimin. Nga Bekim Greiçevci për Southeast European Times në Prishtinë - 30/10/07 Politikanët shqiptarë, qeveria serbe dhe komuniteti ndërkombëtar duhet të veprojnë tani për të garantuar se procesi i statusit të Kosovës nuk destabilizon Luginën fqinjë të Preshevës, tha në një raport lëshuar në 16 tetor, Grupi Ndërkombëtar i Krizës (ICG).

Última atualização: 2012-04-06
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Aviso: contém formatação HTML invisível

Inglês

Troika points include co-operation, minority rights 24/10/2007 The three envoys charged with mediating talks on Kosovo's future presented both sides with a 14-point working document, in a bid to open a path to a solution. By Bekim Greicevci for Southeast European Times in Pristina -- 24/10/07 The latest round of direct talks between Pristina and Belgrade on Monday (October 22nd) in Vienna did not bring the two factions any closer to solidifying a deal on the province's status.

Albanês

Pikat e troikës përfshijnë bashkëpunimin dhe të drejtat e pakicës 24/10/2007 Të tre të dërguarit e ngarkuar me ndërmjetësimin e bisedimeve mbi të ardhmen e Kosovës u paraqitën të dy palëve një dokument pune me 14 pika në një orvatje për të hapur një shteg për një zgjidhje. Nga Bekim Greiçevci për Southeast European Times në Prishtinë – 24/10/07 Raundi i fundit i bisedimeve të drejtpërdrejta midis Prishtinës dhe Beogradit të hënën (22 tetor) në Vienë nuk i solli të dy palët më pranë për të sendërtuar një marrëveshje mbi statusin e krahinës.

Última atualização: 2012-04-06
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Aviso: contém formatação HTML invisível

Inglês

But the Kosovo Albanian side immediately rejected the idea, calling it inappropriate. By Igor Jovanovic in Belgrade and Bekim Greicevci in Pristina - 06/11/07 Hong Kong's status within China could be used as a model for the broad autonomy Serbia is offering Kosovo, Serbian President Boris Tadic and Prime Minister Vojislav Kostunica said during the latest round of direct talks Monday (November 5th).

Albanês

Por pala shqiptare e Kosovës e sprapsi menjëherë idenë duke e quajtur atë të papërshtatëshme. Nga Igor Jovanoviç në Beograd dhe Bekim Greicevci në Prishtinë - 06/11/07 Statusi i Hong Kongut me Kinën mund të përdorej si një model për autonominë më të gjerë që Serbia i ofron Kosovës, thanë presidenti serb Boris Tadiç dhe kryeministri Vojislav Koshtunica gjatë raundit të fundit të bisedimeve të drejtpërdrejta të hënën (5 nëntor).

Última atualização: 2012-04-06
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Aviso: contém formatação HTML invisível

Inglês

De Hoop Scheffer: Security Council will come to "just conclusion" for Kosovo 03/04/2007 NATO's secretary general and the members of the North Atlantic Council were in Kosovo Monday, one day ahead of the first formal Security Council discussions on the province's future status. By Bekim Greicevci for Southeast European Times in Pristina -- 03/04/07 NATO Secretary-General Jaap de Hoop Scheffer, on a visit to Kosovo, said the UN Security Council would arrive at a just settlement of the status issue.

Albanês

De Hop Shefer: Këshilli i Sigurimit do të arrij “një përfundim të vetëm "mbi Kosovën 03/04/2007 Sekretari i përgjithshëm i NATO- s dhe anëtarët e Këshillit të Atlantikut Verior ishin të hënën në Kosovë, një ditë para diskutimeve të para zyrtare të Këshillit të Sigurimit mbi statusin e ardhshëm të provincës. Nga Bekim Greicevci për Southeast European Times në Prishtinë -- 03/04/07 Sekretari i Përgjithshëm i NATOs Jap de Hop Shefer, në një vizitë në Kosovë, deklaroi që Këshilli i Sigurimit të OKB mund të arrij në një konkluzion për problemin e statusit.

Última atualização: 2012-04-06
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Aviso: contém formatação HTML invisível

Inglês

EU says declaring Kosovo independence would create problems, not solve them 22/06/2007 Officials in Brussels have warned Kosovo against unilaterally declaring independence, warning that this would create "many more obstacles". By Blerta Foniqi-Kabashi and Bekim Greicevci for Southeast European Times in Pristina ... 22/06/07 EU officials made it clear Thursday (June 21st) that the bloc would not support a Kosovo independence declaration and warned the province's leadership against any unilateral action in that direction.

Albanês

BE thotë se deklarimi i pavarësisë së Kosovës do të krijonte probleme, jo t' i zgjidhte ato 22/06/2007 Zyrtarët në Bruksel kanë këshilluar Kosovën kundër shpalljes së njëanëshme të pavarësisë duke paralajmëruar se kjo do të krijonte "shumë më tepër pengesa". Nga Blerta Foniqi- Kabashi dhe Bekim Greiçevci për Southeast European Times në Prishtinë – 22/06/07 Zyrtarët e BE e bënë të qartë të enjten (21 qershor) se blloku nuk do të mbështesë një deklaratë të pavarësisë së Kosovës dhe paralajmëroi udhëheqësinë e krahinës kundër ndonjë veprimi të njëanshëm në atë drejtim.

Última atualização: 2012-04-06
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Aviso: contém formatação HTML invisível

Inglês

War crimes indictee Haradinaj urges stability in Kosovo 26/02/2007 Before heading off Monday to stand trial at The Hague, former Kosovo Prime Minister Ramush Haradinaj met last week with Kosovo's political leaders and the UNMIK chief. By Bekim Greicevci for Southeast European Times in Pristina -- 26/02/07 Former Kosovo Prime Minister Ramush Haradinaj expressed confidence that justice will prevail in his trial at the International Criminal Tribunal for the Former Yugoslavia (ICTY) in Hague, that is due to start on March 5th.

Albanês

I padituri për krime lufte Haradinaj kërkon stabilitet në Kosovë 26/02/2007 Përpara se të nisej të hënën për të dalë në gjyq në Hagë, ish kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj u takua javën e shkuar me krerët politikë të Kosovës dhe shefin e UNMIK. Nga Bekim Greicevci për Southeast European Times në Prishtinë – 26/02/07 Ish kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj shprehu besim se dretësia do të mbizotërojë në gjyqin e tij në Gjykatën Penale Ndërkombëtare për ish Jugosllavinë (ICTY) në Hagë, që do të fillojë në 5 mars.

Última atualização: 2012-04-06
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Aviso: contém formatação HTML invisível

Inglês

His resignation follows that of Kosovo Interior Minister Fatmir Rexhepi. By Bekim Greicevci and Blerta Foniqi-Kabshi in Pristina -- 14/02/07 The UN police commissioner in Kosovo, Britain's Stephen Curtis, has stepped down from his post at the request of UNMIK.

Albanês

Dorëheqja e tij pasoi atë të ministrit të brendshëm të Kosovës, Fatmir Rexhepi. Nga Bekim Greicevci dhe Blerta Foniqi- Kabashi në Prishtinë – 14/02/07 Komisioneri i policisë së OKB në Kosovë, Stefen Kurtis i Britanisë ka lënë postin e tij me kërkesën e UNMIK.

Última atualização: 2012-04-06
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Aviso: contém formatação HTML invisível

Inglês

In Brussels, meanwhile, NATO chief Jaap de Hoop Scheffer said the Alliance unanimously backs the plan. By Bekim Greicevci for Southeast European Times in Pristina -- 28/03/07 In a report submitted Monday (March 26th), UN envoy Martti Ahtisaari told the Security Council that independence, supervised by the international community, is the only viable solution for Kosovo.

Albanês

Në Bruksel, ndërkohë, shefi i NATO- s Jaap de Hoop Schefer tha se Aleanca mbështet njëzëri planin. Nga Bekim Greiçevci për Southeast European Times në Prishtinë – 28/03/07 Në një raport paraqitur të hënën (26 mars), i dërguari i OKB- së Marti Ahtisaari i tha Këshillit të Sigurimit se pavarësia, e mbikqyrur nga komuniteti ndërkombëtar, është e vetmja zgjidhje frutdhënëse për Kosovën.

Última atualização: 2012-04-06
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Aviso: contém formatação HTML invisível

Inglês

De Hoop Scheffer: World is watching Kosovo 16/02/2007 Violence will not be tolerated in Kosovo, while those advocating partition should know this is not an option, NATO Secretary-General Jaap de Hoop Scheffer said in Pristina on Thursday. By Blerta Foniqi-Kabashi and Bekim Greicevci in Pristina -- 16/02/07 NATO Secretary-General Jaap de Hoop Scheffer, on a visit to Kosovo, warned that KFOR would not tolerate any form of violence in the province.

Albanês

De Hoop Shefer: Bota kqyr Kosovën 16/02/2007 Dhuna nuk do të tolerohet në Kosovë, ndërsa ata që mbrojnë ndarjen duhet ta dinë se kjo nuk është një mundësi, tha të enjten në Prishtinë, sekretari i përgjithshëm i NATO- s Jaap de Hoop Shefer. Nga Blerta Foniqi- Kabashi dhe Bekim Greicevci në Prishtinë – 16/02/07 Sekretari i përgjithshëm i NATO- s Jaap de Hoop Shefer, në një vizitë në Kosovë paralajmëroi se KFOR nuk do të tolerojë asnjë formë të dhunës në krahinë.

Última atualização: 2012-04-06
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Aviso: contém formatação HTML invisível

Inglês

UCK claims responsibility for Kosovo bombing 21/02/2007 A group calling itself the Kosovo Liberation Army (UCK) says it was seeking revenge for the deaths of two Kosovo Albanian demonstrators. By Bekim Greicevci and Blerta Foniqi-Kabashi for Southeast European Times in Pristina -- 21/02/07 Three UNMIK vehicles and one civilian's were damaged on Monday evening as a result of an explosion in Pristina, police confirmed on Tuesday (February 19th).

Albanês

UÇK merr përgjegjësinë për shpërthimin e bombës në Kosovë 21/02/2007 Një grup që e quan veten Ushtria Çlirimtare e Kosovës (UÇK) thotë se kërkonte shpagim për të dy demostruesit e vrarë shqiptarë të Kosovës. Nga Bekim Greicevci dhe Blerta Foniqi- Kabashi për Southeast European Times në Prishtinë – 21/02/07 Tre makina të UNMIK dhe një private u dëmtuan të hënën mbrëma si rezultat i një shpërthimi në Prishtinë, konfirmoi të martën (19 shkurt) policia.

Última atualização: 2012-04-06
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Aviso: contém formatação HTML invisível

Consiga uma tradução melhor através
4,401,923,520 de colaborações humanas

Usuários estão solicitando auxílio neste momento:Utilizamos cookies para aprimorar sua experiência. Se avançar no acesso a este site, você estará concordando com o uso dos nossos cookies. Saiba mais. OK