You searched for: redaktoriale (Albanska - Engelska)

Mänskliga bidrag

Från professionella översättare, företag, webbsidor och fritt tillgängliga översättningsdatabaser.

Lägg till en översättning

Albanska

Engelska

Info

Albanska

pa pavarësi financiare nuk ka pavarësi në politikën redaktoriale.

Engelska

without financial independence, there's no independence in editorial policy.

Senast uppdaterad: 2016-01-20
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

ligji në mënyrë të qartë ndalon çdo ndërhyrje të autoriteteve serbe të bosnjes në politikën redaktoriale të shërbimit transmetues publik të ardhshëm.

Engelska

the bill explicitly forbids any interference by bosnian serb authorities in the editorial policy of the future public broadcasting service.

Senast uppdaterad: 2016-01-20
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

shteti ende zotëron disa media dhe ndikon në politikat redaktoriale të tyre, thotë obradoviç. [getty images]

Engelska

the state still owns certain media and affects their editorial policies, obradovic says. [getty images]

Senast uppdaterad: 2016-01-20
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

para së gjithash, pavarësisht nga kushtetuta dhe politikat e shpallura në sferën e medias, shteti ende zotëron disa media dhe kështu që cënon politikat redaktoriale të tyre.

Engelska

first of all, regardless of the constitution and proclaimed policies in the media sphere, the state still owns certain media and hence, affects their editorial policies.

Senast uppdaterad: 2016-01-20
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

fakti është me rëndësi jetike pasi ai krijon mundësinë për grupe jozyrtarë, partitë politike, disa grupe interesash dhe ata që i quajmë manjatë, për të ndikuar mbi politikat redaktoriale të medias.

Engelska

this fact is of vital importance, since it creates the possibility for informal groups, political parties, certain lobbying groups and those we call tycoons to influence the editorial policies of media.

Senast uppdaterad: 2016-01-20
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

pushteti vendor, që do të thotë, partitë politike në pushtet, cënojnë gjithashtu politikat redaktoriale të medias vendase, që përfaqëson një formë tjetër të shtypjes së lirisë së medias në serbi.

Engelska

local governments, that is, the political parties in power, also affect the editorial policies of local media, which represents another form of suppression of media freedom in serbia.

Senast uppdaterad: 2016-01-20
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

nga ana tjetër, nuk jemi në këtë biznes për shkak të çmimeve; ato janë vetëm pasojë e disa rrethanave dhe e politikës tonë redaktoriale, që është e mbështetur kryesisht në një metodë kritike ndaj realitetit dhe respektit për standartet profesionalë.

Engelska

on the other hand, we are not in this business because of the awards; they are just the consequence of certain circumstances and our editorial policy that is primarily based on a critical approach towards reality and respect of professional standards.

Senast uppdaterad: 2016-01-20
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

"eshtë vendimtare që këshilli kur vendos mbi ndryshimet në bordin administrativ të mrt-së interpreton ligjin në interesat më të mira për mbajtjen e një transmetuesi të shërbimit publik të pavarur politikisht dhe nga ana redaktoriale," tha zyrtarja e osbe-së.

Engelska

"it is crucial that the council when deciding on changes to the mrt management board interprets the law in the best interests of maintaining a politically and editorially independent public service broadcaster," the osce official said.

Senast uppdaterad: 2016-01-20
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Varning: Innehåller osynlig HTML-formatering

Få en bättre översättning med
7,784,555,899 mänskliga bidrag

Användare ber nu om hjälp:Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka den här webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. Läs mer. OK