You searched for: shlyerje (Albanska - Engelska)

Mänskliga bidrag

Från professionella översättare, företag, webbsidor och fritt tillgängliga översättningsdatabaser.

Lägg till en översättning

Albanska

Engelska

Info

Albanska

s'ka asnjë shlyerje.

Engelska

there's no atoning.

Senast uppdaterad: 2016-10-27
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

thërret për shlyerje borxhi.

Engelska

it calls for expiation.

Senast uppdaterad: 2016-10-27
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

ky është një shlyerje borxhi.

Engelska

this is- this is payback.

Senast uppdaterad: 2016-10-27
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

zotër ose jo, një borxh kërkon shlyerje.

Engelska

gods or not, a debt demands repayment.

Senast uppdaterad: 2016-10-27
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

afersisht njesoj si masturbimi per mua pa shlyerje pagese.

Engelska

a bit too much like masturbation for me without the payoff.

Senast uppdaterad: 2016-10-27
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

gjashtë shlyerje kësaj jave. e din ç'do të thotë kjo ?

Engelska

six paid-in-full's this week.

Senast uppdaterad: 2016-10-27
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

brajëni talis, novela juaj e re, e njëzetë e një, quhet shlyerje.

Engelska

man: briony tallis, your new novel, your twenty-first, is called atonement.

Senast uppdaterad: 2016-10-27
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

projekti i politikave zhvillimore për konkurrueshmërinë është një hua e bnrzh me një periudhë pa shlyerje principali prej 5 vjetësh dhe afat shlyerjeje të huasë prej 25 vjetësh.

Engelska

the competitiveness dpl is a fixed spread ibrd loan with a 5-year grace period and repayment of 25 years.

Senast uppdaterad: 2017-04-27
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

brajëni talis, do doja të flisnim për novelën tuaj të re, shlyerje, e cila do dalë për pak ditë, që koinçidon me ditëlindjen tuaj.

Engelska

briony tallis, i'd like to talk now about your new novel, atonement, which comes out in a few days to coincide with your birthday.

Senast uppdaterad: 2016-10-27
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

një shlyerje e borxhit 730 milion $ nga klubi i parisit varet nga arritja e një marrëveshjeje me fondin. [imf]

Engelska

a $730m debt write-off by the paris club hinges on reaching a deal with the fund. [imf]

Senast uppdaterad: 2016-01-20
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

në diskutim është kësti final 250 milion $ i një linje krediti prej 944 milion $ si edhe 730 milion $ shlyerje borxhi nga klubi i parisit i kreditorëve.

Engelska

at stake is the final $250m instalment of a $944m line of credit, as well as a $730m debt write-off by the paris club of creditors.

Senast uppdaterad: 2016-01-20
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

në diskutim është kësti final 250 milion $i një linje krediti prej 944 milion $si edhe 730 milion $shlyerje borxhi nga klubi i parisit i kreditorëve.

Engelska

at stake is the final $250m instalment of a $944m line of credit, as well as a $730m debt write-off by the paris club of creditors.

Senast uppdaterad: 2012-04-06
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

priftërinjtë i therën dhe ofruan gjakun e tyre mbi altar si flijim për mëkatin, si shlyerje e fajit për tërë izraelin, sepse mbreti kishte urdhëruar të ofronin olokaustin dhe flijimin për mëkatin, për tërë izraelin.

Engelska

and the priests killed them, and they made reconciliation with their blood upon the altar, to make an atonement for all israel: for the king commanded that the burnt offering and the sin offering should be made for all israel.

Senast uppdaterad: 2012-05-05
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

megjithatë, qeveria nuk kishte udhë tjetër veçse të shkonte përpara me procesin e privatizimit, edhe me këtë, ose t'i paraprinte një shlyerje borxhi 579 milion euro nga klubi i parisit i kreditorëve.

Engelska

however, the government has no choice but to go ahead with the privatisation process -- either that, or forego a 579m-euro debt write-off from the paris club of creditors.

Senast uppdaterad: 2016-01-20
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

ndërsa negociatat për një shlyerje borxhi kanë ngecur lidhur me mosmarrëveshjet mbi normën e interesit, papademos i tha cnbc në një intervistë se lënia e eurozonës "nuk është në të vërtetë një opsion".

Engelska

while the negotiations for a debt write-down have stalled over disagreements on the interest rate, papademos told cnbc in an interview that leaving the eurozone "is not really an option".

Senast uppdaterad: 2016-01-20
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Varning: Innehåller osynlig HTML-formatering

Albanska

nuk do të ndotni vendin ku jetoni, sepse gjaku ndot vendin; nuk mund të bëhet asnjë shlyerje për vendin, për gjakun që është derdhur në të veçse me anë të gjakut të atij që e ka derdhur.

Engelska

so ye shall not pollute the land wherein ye are: for blood it defileth the land: and the land cannot be cleansed of the blood that is shed therein, but by the blood of him that shed it.

Senast uppdaterad: 2012-05-05
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

data simbolike e votimit nuk është e rastit: qeveria është përpjekur të gjenerojë mbështetje duke e portretizuar votimin si një "shlyerje" me të kaluarën e errët të turqisë, në të cilën ndërhyrja ushtarake ka shkaktuar shpesh periudha represioni dhe torture nga shteti.

Engelska

the symbolic date of the vote is no accident: the government has tried to generate support by portraying the vote as a 'reckoning' with turkey's dark past, in which military intervention has often triggered periods of oppression and torture by the state.

Senast uppdaterad: 2016-01-20
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Varning: Innehåller osynlig HTML-formatering

Albanska

kryeministri i përkohshëm luka papademos, koalicioni i lëkundur i të cilit po shpërbëhej gjatë natës, paralajmëroi për kaos e mungesa të karburantit, ushqimeve e ilaçeve dhe një shkatërrim të sistemit bankar grek nëse kushtet e kërkuara nga troika be-fmn-bqe nuk përmbushen për të marë një paketë të dytë shpëtimi prej 130 miliardë euro e një shlyerje borxhesh në masën 70%.

Engelska

interim prime minister lucas papademos, whose shaky coalition was breaking apart during the night, warned of chaos and shortages of fuel, food and medicine and a collapse of the greek banking system unless the conditions demanded by the eu-imf-ecb troika were met to get a second bailout of 130 billion euros and a write-down of 70% of its debt.

Senast uppdaterad: 2016-01-20
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

në këmbim të një shlyerje 700 milion të borxhit nga klubi i kreditëorëve të parisit, beogradi pranoi t'i futet reformave të mëdha, posaçërisht ristrukturimit të ndërmarrjeve publike dhe privatizimit (ose mbylljes) të atyre që mbeten të paefektshme në sektorin me pronësi sociale.

Engelska

in return for a 700m debt write-off from the paris club of creditors, belgrade agreed to embark on major reforms -- namely, restructuring of public enterprises and privatising (or closing down) what remains of the inefficient socially-owned sector.

Senast uppdaterad: 2016-01-20
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

pas miratimit të një buxheti rrip-shtrënguar, serbia arriti të marrë shyrtimin e gjashtë dhe të fundit për marrëveshjen e ndihmës tre-vjeçare me fmn, duke përftuar kështu një shlyerje prej 700 milion $ nga klubi i parisit i kreditorëve.

Engelska

after adopting a belt-tightening budget, serbia managed to get the sixth and final audit of the three-year credit standby arrangement with the imf, thus earning a $700m write-off from the paris club of creditors.

Senast uppdaterad: 2016-01-20
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Få en bättre översättning med
4,401,923,520 mänskliga bidrag

Användare ber nu om hjälp:Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka den här webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. Läs mer. OK