You searched for: dia ni selalu macam ini (Malajiska - Engelska)

Mänskliga bidrag

Från professionella översättare, företag, webbsidor och fritt tillgängliga översättningsdatabaser.

Lägg till en översättning

Malajiska

Engelska

Info

Malajiska

macam ini

Engelska

how

Senast uppdaterad: 2021-12-02
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

mati lah kalau macam ini

Engelska

Senast uppdaterad: 2021-05-29
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

kenapa awak buat saya macam ini

Engelska

you made my tears drip

Senast uppdaterad: 2023-11-03
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

kau ni selalu menyusahkan orang lah

Engelska

you're always troubling people.

Senast uppdaterad: 2023-01-14
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

kalau macam ini cantik jugak ke ?

Engelska

Senast uppdaterad: 2023-08-19
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

sakit betul lah tengok benda macam ini

Engelska

damn it, it's a girl.

Senast uppdaterad: 2022-05-12
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

bila banyak dapat kerja macam ini lah jadinya

Engelska

cuba apa

Senast uppdaterad: 2020-07-13
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

sabar ja aku dengan dia ni

Engelska

Senast uppdaterad: 2020-06-19
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

aku tengok video dia ni penat dah senyum

Engelska

i saw a video of him tired of smiling

Senast uppdaterad: 2021-11-23
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

wow! kalau satu hari boleh dapat banyak macam ini, aku boleh kaya!

Engelska

wow! if one day can get a lot like this, i can be rich!

Senast uppdaterad: 2023-06-22
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

saya jujur dan iklas berkerja tapi macam ini orang buat.. sanggat kecewa..di perlakukan begini

Engelska

i am honest and sincere to work but like this people make.. sanggat disappointed.. treated like this

Senast uppdaterad: 2024-02-01
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

kadang kadang kita berfikir smpai ke luar kotak, tetapi benda tu tak pernah pun akan terjadi.. hidup ni selalu berfikir dan terus berfikir

Engelska

jarang-jarang happykan diri sendiri

Senast uppdaterad: 2019-12-18
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

hari ini pedih telinga pulak terdengar pulak perbualan jahil, ada orang nak ambil kesempatan, jual agama dan bab kematian...jahil betul manusia spesis macam ini

Engelska

today the ear ache sounds silly talking, someone wants to take a chance, sell their religion and chapter about death ... ignorant right

Senast uppdaterad: 2020-06-25
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

saya minta maaf atas kesilapan saya. saya buat macam ini sebab saya sayngkan awak. saya jeles sebab aku mesej dengan lelaki lain. saya mintak maaf. saya sayangkan awak sangat sangat.

Engelska

i apologize for my mistake. i made this kind because i love you. i'm fine because i'm messing with other guys. i am sorry. i love you very much.

Senast uppdaterad: 2018-01-06
Användningsfrekvens: 2
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

dalam kes ini,seorang pekerja telah mengalami kecederaan serius iaitu putus jari telunjuk dan tengah tangan kanan akibat (jarinya) tersepit di celah celah “die”dan mould of the stamping machine.dalam kes ini.syarikat telah gagal menyediakan sistem kerja yang selamat untuk aktiviti menggunakan mesin setem sehingga mengakibatkan kemalangan kepada pekerja tempatan berumur 52 tahun.oleh sebab itu,insiden macam ini berlaku dengan mudah dan mungkin akan berlaku lagi jika tidak diambil tindakan.be

Engelska

in this case, an employee has suffered serious injuries such as breaking the index finger and middle of the right hand due to (his finger) being stuck in the gap between the "die" and the mold of the stamping machine. in this case, the company has failed to provide a safe work system for activities using a stamp machine resulting in an accident to a 52 -year -old local worker.therefore, incidents like this happen easily and may happen again if no action is taken.be

Senast uppdaterad: 2022-02-27
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym
Varning: Innehåller osynlig HTML-formatering

Få en bättre översättning med
7,794,820,421 mänskliga bidrag

Användare ber nu om hjälp:



Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka den här webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. Läs mer. OK