Fråga Google

You searched for: saya tak suka kau sebab kau menjengkelka... (Malajiska - Engelska)

Mänskliga bidrag

Från professionella översättare, företag, webbsidor och fritt tillgängliga översättningsdatabaser.

Lägg till en översättning

Malajiska

Engelska

Info

Malajiska

saya tak suka lelaki lain sebab saya dah ada yang jaga

Engelska

I do not like the other guys because I already have one

Senast uppdaterad: 2014-05-21
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

saya tak suka lelaki merokok

Engelska

I do not like men smoking

Senast uppdaterad: 2020-09-15
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

aku tak suka kau jadi macam ni

Engelska

I don't like the way you become like this

Senast uppdaterad: 2020-02-28
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

Benda yang paling saya tak suka menunggu

Engelska

The thing that I most do not like to wait

Senast uppdaterad: 2016-07-26
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

Hey perempuan , saya tak suka berlawan dengan awak sebab dia tetapi jika dia melayan kamu , dia milik kamu

Engelska

Hey girl, I hate fighting you because of her but if she treats you, she's yours

Senast uppdaterad: 2020-07-12
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

Aku tak pernah cakap aku kawan dengan kau sebab kau ada motor . Dah kau tak tanya khabar aku . Aku nak tegur orang memang tak

Engelska

I never told you to be friends with you because you have a bike. You do not even ask me. I want to say that people do not

Senast uppdaterad: 2018-04-12
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

Saya dengan geng saya tak suka kau orang segeng tahu tak ? Entah kenapa tiba-tiba saya dengan geng saya tak suka ?

Engelska

I was with my pals do not like you people segeng know what? For some reason I suddenly do not like my gang?

Senast uppdaterad: 2015-07-16
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

Aku tak ingin bercinta dengan orang macam kau. Sebab aku ingat apa terjadi dalam hidup aku masa aku kat sana dulu. Maaf aku memang tak suka kau. Tolong faham keadaan aku. Aku just anggap kau kawan. Tak lebih daripada kawan. Aku pergi korea dulu lepas korea aku akan datang Johor.

Engelska

I do not want to make love with people like you. Because I remember what happened in my life when I was there first. Sorry I did not like you. Please understand my situation. I just think you're a friend. Not more than a friend. I go korea first then korea I'm coming to Johor.

Senast uppdaterad: 2018-08-31
Användningsfrekvens: 2
Kvalitet:

Referens: Anonym

Få en bättre översättning med
4,401,923,520 mänskliga bidrag

Användare ber nu om hjälp:



Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka den här webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. Läs mer. OK