You searched for: tunjuk kan gambar tubuh awak sayang (Malajiska - Engelska)

Mänskliga bidrag

Från professionella översättare, företag, webbsidor och fritt tillgängliga översättningsdatabaser.

Lägg till en översättning

Malajiska

Engelska

Info

Malajiska

tunjuk kan gambar tubuh awak sayang

Engelska

no is not posibble when i go to your pleace will see that

Senast uppdaterad: 2022-01-17
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

awak sayang

Engelska

you love

Senast uppdaterad: 2020-01-12
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

awak sayang saya

Engelska

you love me

Senast uppdaterad: 2020-08-06
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

awak sayang saya tak

Engelska

sarawak language nyah madah

Senast uppdaterad: 2022-04-28
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

maksud awak sayang saya

Engelska

did you ever love me

Senast uppdaterad: 2019-03-30
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

adakah awak sayang saya?

Engelska

do what you love

Senast uppdaterad: 2020-09-02
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

saya rindu bau awak sayang

Engelska

i miss your sweet smell

Senast uppdaterad: 2023-06-12
Användningsfrekvens: 2
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

boleh saya panggil awak sayang

Engelska

can you be my friend

Senast uppdaterad: 2020-12-21
Användningsfrekvens: 3
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

hahaha semuanya untuk awak sayang

Engelska

hahaha everything for you sayang

Senast uppdaterad: 2023-11-16
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

boleh saya panggil awak sayang?

Engelska

can you share your nude pictures

Senast uppdaterad: 2020-09-28
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

macam ni ke awak sayang dekat saya

Engelska

this is how you love me

Senast uppdaterad: 2019-10-21
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

saya sayang awak lebih dari awak sayang saya

Engelska

i love you more than you know

Senast uppdaterad: 2019-04-17
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

rindu awak sayang, tak sabar nak jumpa

Engelska

i can not wait to see you

Senast uppdaterad: 2019-03-18
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

sikit pun saya tak nak sakitkan hati awak sayang

Engelska

i do not even want to hurt you

Senast uppdaterad: 2017-08-27
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

saya sayang awak sayang, awak adalah segalanya bagi saya. saya tidak sabar untuk memeluk anda pada hari minggu

Engelska

you are everything to me, i love you

Senast uppdaterad: 2021-03-05
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

perkataan yang awak sebut, yang awak sayang isteri awak banyak, sakitkan saya, macam saya menyebabkan kurang cinta isteri awak

Engelska

the words you say, that you love your wife a lot, hurt my heart, like i caused your wife less love

Senast uppdaterad: 2021-10-03
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

opssie, saya tak bermaksud nak sakitkan hati awak, tapi tutup mulut awak sayang, sebab terlalu “bau” sampai sini

Engelska

opssie, i didn’t mean to hurt ya, but covers ur mouth dear, bcs it’s too “smelly” until here

Senast uppdaterad: 2021-12-28
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

awak mesti percaya yang keluarga awak sayang akan awak,sebab itu mereka buat begitu.mereka mahukan yang terbaik untuk anak mereka,mereka tidak mahu anak mereka salah pilih kawan dan salah buat pilihan

Engelska

you must believe that your family loves you, so they do that. they want the best for their children, they do not want their children to be wrong to pick a friend and make a mistake

Senast uppdaterad: 2018-03-01
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

alhamdulillah untuk awak dan saya sangat gembira untuk awak. sayang kak zati what ever happen inshaallah i will always here for you, be your listener, we almost have the same story about man and we never judge each other story doa saya sentiasa bersama awak . saya sangat gembira anda mempercayai saya untuk berkongsi kisah-kisah indah anda dalam hidup anda dan jangan lupa anda adalah wanita hebat yang saya kenali

Engelska

alhamdulillah for you and im so happy for you . dear kak zati what ever happens inshaallah i will always here for you,be your listener,we almost had the same stories about man and we never judged each other stories my prayers are always with you . im so glad u trusting me to sharing your wonderful stories of your life and dont forget you are amazing woman i have known

Senast uppdaterad: 2021-12-04
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Få en bättre översättning med
7,721,931,952 mänskliga bidrag

Användare ber nu om hjälp:



Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka den här webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. Läs mer. OK