Google'a Sor

Şunu aradınız:: myroxylon (İngilizce - Fransızca)

İnsan katkıları

Profesyonel çevirmenler, işletmeler, web sayfaları ve erişimin serbest olduğu çeviri havuzlarından.

Çeviri ekle

İngilizce

Fransızca

Bilgi

İngilizce

Myroxylon

Fransızca

Myroxylon

Son Güncelleme: 2014-12-09
Kullanım Sıklığı: 5
Kalite:

İngilizce

Myroxylon balsamum

Fransızca

Myroxylon balsamum

Son Güncelleme: 2014-12-09
Kullanım Sıklığı: 3
Kalite:

Uyarı: Bu hizalama yanlış olabilir..
Böyle düşünüyorsanız lütfen silin.

İngilizce

Myroxylon balsamums

Fransızca

Myroxylon balsamum

Son Güncelleme: 2014-12-09
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Uyarı: Bu hizalama yanlış olabilir..
Böyle düşünüyorsanız lütfen silin.

İngilizce

Myroxylon balsamum

Fransızca

Myroxylon pereirae

Son Güncelleme: 2013-06-12
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

İngilizce

Myroxylon pereirae

Fransızca

Myroxylon pereirae

Son Güncelleme: 2014-12-09
Kullanım Sıklığı: 3
Kalite:

Uyarı: Bu hizalama yanlış olabilir..
Böyle düşünüyorsanız lütfen silin.

İngilizce

myroxylon pereirae

Fransızca

Myroxylon pereirae

Son Güncelleme: 2014-12-09
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Uyarı: Bu hizalama yanlış olabilir..
Böyle düşünüyorsanız lütfen silin.

İngilizce

balsamum, Myroxylon

Fransızca

Myroxylon balsamum

Son Güncelleme: 2014-12-09
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Uyarı: Bu hizalama yanlış olabilir..
Böyle düşünüyorsanız lütfen silin.

İngilizce

balsamums, Myroxylon

Fransızca

Myroxylon balsamum

Son Güncelleme: 2014-12-09
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Uyarı: Bu hizalama yanlış olabilir..
Böyle düşünüyorsanız lütfen silin.

İngilizce

pereirae, Myroxylon

Fransızca

Myroxylon pereirae

Son Güncelleme: 2014-12-09
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Uyarı: Bu hizalama yanlış olabilir..
Böyle düşünüyorsanız lütfen silin.

İngilizce

Myroxylon L.f., 1782

Fransızca

Myroxylon

Son Güncelleme: 2014-12-09
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Uyarı: Bu hizalama yanlış olabilir..
Böyle düşünüyorsanız lütfen silin.

İngilizce

Myroxylon balsamum (L.) Harms

Fransızca

Myroxylon balsamum

Son Güncelleme: 2014-12-09
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Uyarı: Bu hizalama yanlış olabilir..
Böyle düşünüyorsanız lütfen silin.

İngilizce

Myroxylon balsamum (L.) Harms:

Fransızca

absolue de baume de Tolu;

Son Güncelleme: 2014-11-21
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

İngilizce

Myroxylon balsamum var pereirae. extracts and distillates

Fransızca

Myroxylon balsamum var. pereirae extracts et distillates

Son Güncelleme: 2014-11-16
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

İngilizce

Myroxylon balsamum (L.) Harms var. pereirae:

Fransızca

Myroxylon balsamum (L.) Harms var. pereirae: teinture de baume du Pérou;

Son Güncelleme: 2014-11-21
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

İngilizce

Peru balsam (INCI name: Myroxylon pereirae), when used as a fragrance ingredient

Fransızca

Baume du Pérou (Nom INCI: Myroxylon pereirae), en cas d'utilisation comme ingrédient de parfum

Son Güncelleme: 2014-11-11
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

İngilizce

Peru balsam, crude (Exudation of Myroxylon pereirae (Royle) Klotzsch)

Fransızca

Baume du Pérou, brut (Exsudation de Myroxylon Pereirae Klotzsch)

Son Güncelleme: 2014-11-21
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

İngilizce

Myroxylon Pereirae Resin is an oleoresin (Balsam Peru) obtained from the bark exudate of Myroxylon pereirae, Leguminosae

Fransızca

Myroxylon Pereirae Resin est une oléorésine (Baume du Pérou) obtenue à partir de l'exsudat d'écorce de Myroxylon pereirae, Légumineuses

Son Güncelleme: 2014-11-07
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

İngilizce

Myroxylon Balsamum Resin is an oleoresin (Balsam Tolu) obtained from the bark exudate of Myroxylon balsamum, Leguminosae.

Fransızca

Myroxylon Balsamum Resin est une oléorésine (Baume de Tolu) obtenue à partir de l'exsudat d'écorce de Myroxylon balsamum, Légumineuses.

Son Güncelleme: 2014-11-07
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

İngilizce

Peru balsam (INCI name: Myroxylon pereirae; CAS No 8007-00-9), when used as a fragrance ingredient

Fransızca

Baume du Pérou (Nom INCI: Myroxylon pereirae; n° CAS 8007-00-9), en cas d’utilisation comme ingrédient de parfum

Son Güncelleme: 2017-04-06
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

İngilizce

Exudation of Myroxylon pereirae (Royle) Klotzsch (Peru balsam, crude) when used as a fragrance ingredient

Fransızca

Exsudation de Myroxylon pereirae (Royle) Klotzch (baume du Pérou, brut) en cas d’utilisation comme ingrédient de parfum

Son Güncelleme: 2014-11-21
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Daha iyi çeviri için
4,401,923,520 insan katkısından yararlanın

Kullanıcılar yardım istiyor:



Deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi ziyaret etmeye devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Daha fazla bilgi edinin. Tamam