Şunu aradınız:: vredebewarende (Hollandaca - Danca)

İnsan katkıları

Profesyonel çevirmenler, işletmeler, web sayfaları ve erişimin serbest olduğu çeviri havuzlarından.

Çeviri ekle

Hollandaca

Danca

Bilgi

Hollandaca

en net zoals wij dachten dat europa een unieke kans bood voor vredebewarende en humanitaire acties.

Danca

ligesom vi troede, at europa havde sin særlige mulighed i fredsbevarende og humanitære aktioner.

Son Güncelleme: 2014-02-06
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Hollandaca

dat de eu de petersberg-taken op zich neemt, dus de vredebewarende en vredestichtende missies, is positief.

Danca

at eu påtager sig petersbergopgaverne, dvs. fredsbevarende og fredsskabende missioner, er positivt.

Son Güncelleme: 2014-02-06
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Hollandaca

achttiende westerse economische top ministers van buitenlandse zaken van de nato en de ministers van de weu in verband met steun aan vredebewarende operaties onder leiding van de cvse.

Danca

attende vestlige økonomiske topmøde men som man har mistanke om.

Son Güncelleme: 2014-02-06
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Hollandaca

de nieuwe aard van de crisissen eist dat de internationale gemeenschap niet slechts tussenbeide komt in het kader van traditionele vredebewarende maatregelen, maar dat zij extra inspanningen levert voor de civiele kant van het crisisbeheer.

Danca

hun fremhævede navnlig beskyttelsen af børn og kvinder og bekæmpelsen af menneskehandel, racisme og dødsstraf.

Son Güncelleme: 2014-02-06
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Hollandaca

als ierlands toekomstige vredebewarende rol besloten zou moeten liggen binnen een europees leger zoals beoogd wordt in de resolutie van de politieke commissie, dan zou ierlands aanvaard baarheid als vredebewaarder en als neutrale staat verdacht raken.

Danca

hvis irlands fremtidige fredsbevarende rolle skulle begrænses til en europæisk hær, sådan som det politiske udvalg forestiller sig det i sin betænkning, ville irlands troværdighed som fredsbe-

Son Güncelleme: 2014-02-06
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Hollandaca

mijnheer de voorzitter, vanaf het begin van de joegoslavische oorlogen heeft de republiek macedonië- ik gebruik het liefst deze afgekorte naam- een constructieve en vredebewarende rol gespeeld.

Danca

jeg håber, at de, mine kolleger, kan støtte det, så vi kan vedtage disse forslag som tegn på den gode vilje over for den tidligere jugoslaviske republik makedonien.

Son Güncelleme: 2012-03-23
Kullanım Sıklığı: 2
Kalite:

Hollandaca

maar er kan geen misverstand over bestaan dat datgene waar partijen in joegoslavië om hebben gevraagd en datgene waartoe een veiligheidsraad kan en doorgaans wil besluiten als het gaat om een vredesmacht, niet een troepenmacht is die interventie pleegt, maar wel een troepenmacht die met medewerking en instemming van alle betrokken partijen ter plaatse een vredebewarende taak en niet een vredeafdwingende taak uitvoert.

Danca

men der kan ikke herske nogen misforståelse om, at det, som parterne i jugoslavien har bedt om, og det, som sikkerhedsrådet kan og gen nemgående vil beslutte, når det drejer sig om en fredsstyrke, ikke er en troppestyrke, som intervenerer, men en troppestyrke, som med alle parters medvirken og tilslutning på stedet udfører en freds bevarende opgave og ikke en fredsgennemtvingende opgave.

Son Güncelleme: 2014-02-06
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Hollandaca

overwegende dat gezien de geopolitieke situatie in de wereld een gemeenschappelijk veiligheids- en defensiebeleid van de europese unie meer dan ooit noodzakelijk is, meent het parlement dat dit beleid gericht moet zijn op het bevorderen van een geleidelijke ontwapening en een politiek, sociaal, economisch en ecologisch evenwichtsherstel, op versterking van de veiligheid en territoriale onschendbaarheid van de europese unie en de lid-staten, op behoud van de vrede en versterking van de internationale veiligheid, eerbiediging van de mensenrechten, bevordering van de democratie en de rechtsstaat, op het voorkomen van militaire conflicten door preventieve diplomatie, en op het bevorderen van „vredebewarende" en „vredestichtende" maatregelen.

Danca

den europæiske union fordømmer denne vold, der holdes i gang af ekstremistiske elementer, dvs. såvel tilhængere af dem, der sidder ved magten, som medlemmer af oppositionen og ordensmagten, samt betyder en fare for det institutionelle system i burundi, som landets demokratiske kræfter tålmodigt og modigt har fået opbygget. get.

Son Güncelleme: 2014-02-06
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Uyarı: Görünmez HTML biçimlendirmesi içeriyor

Daha iyi çeviri için
7,721,365,437 insan katkısından yararlanın

Kullanıcılar yardım istiyor:Deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi ziyaret etmeye devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Daha fazla bilgi edinin. Tamam