您搜索了: Иди на хуй (俄语 - 保加利亚语)

人工翻译

来自专业的译者、企业、网页和免费的翻译库。

添加一条翻译

俄语

保加利亚语

信息

俄语

Иди на хуй

保加利亚语

Майната ти

最后更新: 2022-01-21
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

俄语

И все пророки пророчествовали то же, говоря: иди на Рамоф Галаадский, будет успех, Господь предаст его в руку царя.

保加利亚语

Също и всичките пророци така пророкуваха, казвайки: Иди в Рамот-галаад, и ще имаш добър успех; защото Господ ще го предаде в ръката на церя.

最后更新: 2012-05-05
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

俄语

И все пророки пророчествовали то же, говоря: иди на Рамоф Галаадский; будет успех тебе, и предаст его Господь в руку царя.

保加利亚语

Също и всичките пророци така пророкуваха, казвайки: Иди в Рамат-галаад, и ще имаш добър успех; защото Господ ще го предаде в ръката на царя.

最后更新: 2012-05-05
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

俄语

А Филиппу Ангел Господень сказал: встань и иди на полдень, на дорогу, идущую из Иерусалима в Газу, на ту, которая пуста.

保加利亚语

И той стана та отиде. И, ето, човек от Етиопия, скопец, велможа на Етиопската царица Кандакия, който беше поставен над всичкото и съкровище, и беше дошъл в Ерусалим да се поклони,

最后更新: 2012-05-05
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

俄语

Иди на нее, на землю возмутительную, и накажи жителей ее; опустошай и истребляй все за ними, говорит Господь, и сделай все, что Я повелел тебе.

保加利亚语

Възлез против земята, която двойно се е разбунтувала, - Против нея и против жителите, които ще бъдат наказани; Разори и, подир разорените, обречи на изтребление, казва Господ, Като извършиш всичко както ти заповядах,

最后更新: 2012-05-05
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

俄语

Живи душой в согласии и мире с теми , Кто на восходе ( дня ) и на закате солнца Взывает к Господу в молитве , Ища Его благодаренья , - От них глаза не отводи , Желая блеска ближней жизни ; И не иди на поводу у тех , Сердца которых Мы забвению предали К воспоминанию о Нас , Кто следует своим страстям И чьи дела идут вразрез с ( благими ) .

保加利亚语

И бъди търпелив заедно с онези , които зоват своя Господ сутрин и вечер , искайки Неговия Лик ! И не отмествай очи от тях , възжелавайки украсата на земния живот , и не се подчинявай на онзи , чието сърце оставяме да нехае за Нашето споменаване , и той следва страстите си , и делото му е погубено !

最后更新: 2014-07-02
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

获取更好的翻译,从
7,764,844,379 条人工翻译中汲取

用户现在正在寻求帮助:



Cookie 讓我們提供服務。利用此服務即表示你同意我們使用Cookie。 更多資訊。 確認