询问Google

您搜索了: jadi macam mana jpj test ? lepas ? (马来语 - 英语)

人工翻译

来自专业的译者、企业、网页和免费的翻译库。

添加一条翻译

马来语

英语

信息

马来语

Macam mana

英语

not yet filled

最后更新: 2019-11-07
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

macam mana kau tahu

英语

how did you know there in kk

最后更新: 2017-01-21
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

macam mana kenal saya

英语

administrative assistant in english

最后更新: 2019-02-19
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

Macam mana ubat rindu

英语

How much medication do you miss?

最后更新: 2018-04-28
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

barang barang kerja macam mana?

英语

I'm not good at stomach diarrhea

最后更新: 2019-06-09
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

Macam mana awak nak buat pembayaran

英语

my friend had been deceived

最后更新: 2019-06-16
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

Macam Mana Kereta Boleh Demam Selsema?

英语

How Could A Car Catch A Cold?

最后更新: 2018-09-20
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

Macam Mana Kereta Boleh Demam Selsema?

英语

Hou Could A Car Catch A Cold?

最后更新: 2018-09-20
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

Apa belaku pada awak, sampai jadi macam ni?

英语

What is happening in the body, to be like this?

最后更新: 2017-05-22
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

Teacher macam mana saya nak sebut perkataan ini

英语

Teacher how I want to say these words

最后更新: 2016-01-18
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

macam mana kalau dia lelaki bukan jodoh aku

英语

what if she's not my soul mate?

最后更新: 2019-02-10
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

persahabatan kita terlalu jauh macam mana kita nak bersama

英语

age-hardening

最后更新: 2014-10-24
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

macam mana saya hendak tahu pekerjaan ini akan saya dapat

英语

girl scout ranger association

最后更新: 2017-08-03
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

encik macam mana hendak dapat duit yang kita menang

英语

construct sentences Dictionary

最后更新: 2015-02-07
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

sidah selesai ke urusan kat hospital macam mana dengan anak abg

英语

I ended up going to the hospital for what to do with my baby

最后更新: 2019-09-28
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

Boleh awak ajar udah macam Mana UNTUK laper seorang Yang Berjaya

英语

Can you teach me how to be a successful person

最后更新: 2014-10-18
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

Saya sudah ada di tempat kerja.. Di malaysia pagi ini hujan.. Cuaca di hong kong macam mana

英语

I want to take a shower and get ready to go to work

最后更新: 2019-09-26
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

sejak dua menjak ni selalu mimpi buruk lepas itu rasa takut bila dengar orang mati. jadi nak tanya macam mana nak bagi hilang rasa berdebar tu

英语

since the two have always been a nightmare then it's a fear of hearing the dead. so you want to ask what kind of thing to lose it

最后更新: 2018-07-05
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

Dia tak layan aku macam mana orang yang 3 tahun dengan aku dahulu itu layan aku . Perangai manja , gedik , yang suka bercerita

英语

He did not entertain me as to how the 3 year old man with me first served me. Spoiled, spiky, storytelling

最后更新: 2018-10-05
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

Kalau nak sangat bertumbuk pergi kat tempat orang bergusti Itu. Bukan minta orang kat facebook. Minta orang kat facebook takde hasil dan tak dapat rasa bagaimana bertumbuk. Cuba depan depan sekali kan bagus. Kalau hanya kat facebook Kau berlagak tapi payah. Buang masa. Kalau depan depan macam mana lah Kau tu. Mesti Kau panggil polis. Kalau nak buat lawak atau nak berlakon, bukan kat facebook. Letak kat YouTube.

英语

If you really want to go to the place where people are struggling. Do not ask people for facebook. Ask people to facebook to get results and can not feel how to fight. Try the front front once good. If only on facebook you're doing it but it's hard. Waste time. If it's the front of it you are. You must call the police. If you want to make a movie or acting, not facebook. Go to YouTube.

最后更新: 2018-08-16
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

获取更好的翻译,从
4,401,923,520 条人工翻译中汲取

用户现在正在寻求帮助:



Cookie 讓我們提供服務。利用此服務即表示你同意我們使用Cookie。 更多資訊。 確認