Ask Google

Results for rest its case translation from English to Albanian

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

English

Albanian

Info

English

What is its case for submitting the application?

Albanian

Cili është argumenti i saj për paraqitjen e kërkesës?

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

English

It is taking its case to the Constitutional Court.

Albanian

Ajo po e shpie rastin në Gjykatën Kushtetuese.

Last Update: 2012-04-06
Usage Frequency: 1
Quality:

English

That's it. Case closed.

Albanian

Rasti është mbyllur.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1
Quality:

English

The meeting is also considered the last opportunity the group has to push for its case.

Albanian

Takimi gjithashtu konsiderohet mundësia e fundit që ka grupi për të promovuar arsyetimin e tij.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

English

The lawyer had earlier suggested that the prosecution needed more time to prepare its case.

Albanian

Avokati më parë kishte sugjeruar se akuzës i duhej më shumë kohë për të përgatitur qëndrimin e saj.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

English

The prosecution will present its case for crimes related to the Kosovo conflict first.

Albanian

Akuza do të paraqesë në fillim arsyetimin e saj për krimet në lidhje me konfliktin në Kosovë.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

English

In written orders the court gave the prosecution five more trial days to lay out its case.

Albanian

Në urdhërat e shkruara gjykata i dha akuzës pesë ditë më shumë për të paraqitur rastin.

Last Update: 2012-04-06
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Sam, Sam, stop. Let's just let the defense present its case for a second.

Albanian

Lëre një sekondë avokatin mbrojtës të thotë fjalën e tij.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1
Quality:

English

In making its case, Skopje cited progress made in reforming the interior and judicial sectors.

Albanian

Në të, Shkupi përmendi përparimin e bërë në reformimin e sektorëve të brendshëm e gjyqësorë.

Last Update: 2012-04-06
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Croatia wants the EC to help it prepare its case for review by the International Court of Justice.

Albanian

Kroacia do që KE të ndihmojë për të përgatitur çështjen e saj për shqyrtim nga Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë.

Last Update: 2012-04-06
Usage Frequency: 1
Quality:

English

The community has challenged what it says are onerous restrictions and is presenting its case before the Supreme Court.

Albanian

Bashkësia ka kundërshtuar ato që ai thotë se janë kufizime të vështirë dhe po paraqet çështjen e saj përpara Gjykatës së Lartë.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Cvetkovic said on Wednesday that if Zagreb agreed to withdraw its case, Serbia would withdraw its counterclaim.

Albanian

Cvetkoviç tha të mërkurën se nëse Zagrebi ishte dakord të tërhiqte rastin e vet, Serbia do të tërhiqte kundërpadinë.

Last Update: 2012-04-06
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Kosovo will gather the best local and international experts to defend its case before the court, Krasniqi added.

Albanian

Kosova do të mbledhë ekspertët më të mirë lokalë e ndërkombëtarë për të mbrojtur rastin e saj përpara gjyqit, shtoi Krasniqi.

Last Update: 2012-04-06
Usage Frequency: 1
Quality:

English

The major opposition Bulgarian Socialist Party has objected to several provisions and intends to make its case to the Constitutional Court.

Albanian

Partia më e madhe e opozitës, Partia Socialiste Bullgare, ka kundërshtuar disa kërkesa të ligjit dhe ka ndërmend ta bëjë atë çështje të gjykatës kushtetuese.

Last Update: 2012-04-06
Usage Frequency: 1
Quality:

English

The main opposition Republican People's Party has vowed to make its case before the Constitutional Court if the bill passes.

Albanian

Partia kryesore e opozitës Popullore Republikane është zotuar ta shpjerë rastin përpara Gjykatës Kushtetuese në se ligji kalon.

Last Update: 2012-04-06
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Croatian presidential candidates Ivo Josipovic and Milan Bandic, however, were unanimous in declaring that Belgrade cannot win its case against Croatia.

Albanian

Kandidatët presidencialë kroatë Ivo Josipoviç dhe Milan Bandiç, megjithatë ishin unanimë në deklarimin se Beogradi nuk mund t'a fitonte rastin e tij kundër Kroacisë.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

English

The prosecution has said it will need at least one year to present its case; the defendants are certain to get at least that much time.

Albanian

Akuza ka deklaruar se ka nevojë për të paktën një vit që të prezantojë çështjen e saj, është e sigurt se të akuzuarit do të dënohen me të paktën aq kohë.

Last Update: 2012-04-06
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Drink the rest. It will contain the curse to your hand for the time being.

Albanian

Pije, do të ndalojë mallkimin në dorën tënde, për tani.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1
Quality:

English

"Kosovo has engaged the best [experts] in the world" to defend its case, Kuci said.

Albanian

"Kosova ka angazhuar [ekspertët] më të mirë në botë" për të mbrojtur rastin e vet, tha Kuçi.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Warning: Contains invisible HTML formatting

English

The country must fully co-operate with the war crimes tribunal and must drop its case against NATO members, relating to the 1999 military action.

Albanian

Vendi duhet të bashkëpunojë plotësisht me gjykatën e krimeve të luftës dhe duhet të tërheqë rastin e saj kundër antarëve të NATO- s, lidhur me veprimet ushtarake të vititi 1999.

Last Update: 2012-04-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Some human translations with low relevance have been hidden.
Show low-relevance results.

Get a better translation with
4,401,923,520 human contributions

Users are now asking for help:We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK