Ask Google

Results for dah lama tak jumpa translation from Malay to English

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Malay

English

Info

Malay

Lama tak jumpa

English

be careful about going back to work

Last Update: 2019-04-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

tak jumpa

English

long time no see

Last Update: 2017-11-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

sudah lama kita tak jumpa

English

I haven't seen you in a long time

Last Update: 2020-12-24
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Tak jumpa saya

English

Didn't see me

Last Update: 2020-10-08
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

dah lama tak ada

English

Dah lama tak ada

Last Update: 2016-05-19
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

dah lama saya tak tengok

English

I haven't seen a movie in a long time

Last Update: 2021-01-22
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

dah lama dah

English

it had been a long time

Last Update: 2020-02-16
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Lama tak borak

English

long time no see

Last Update: 2019-03-28
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

dah lama saya tak makan fish and chip

English

It's been a while

Last Update: 2020-03-07
Usage Frequency: 2
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

tapi untuk one utama saya tak jumpa

English

but to one utama I don't see

Last Update: 2017-04-06
Usage Frequency: 2
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

dah lama tak nampak orang pakai tali kasut

English

long time no see

Last Update: 2019-12-29
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Model Lama Tak Ditetapkan

English

Unspecified Old Model

Last Update: 2011-10-23
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Bila barang saya akan sampai dah lama

English

where my stuff is

Last Update: 2020-05-15
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Aku tak ada gambar tu aku dah lama buang

English

Last Update: 2020-04-28
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Saya dah lama bersabar.. Sabar saya ada batasan

English

Tidak mungkin saya boleh teruskan hidup bersama nya

Last Update: 2020-01-15
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Sebab dah lama menantikan perasaan dari manusia.

English

Reason it long stay tuned to the feeling from humans.

Last Update: 2017-05-23
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

dah lama dah saya maafkan awak,tapi saya takkan lupa

English

I have forgiven you for a long time

Last Update: 2021-02-05
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Nasib jauh kalau dekat dah lama aku sepak kau binatang tak reti nak hormat Bulan Ramadhan

English

Last Update: 2021-04-14
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Shin Clean: Sebab dah lama menantikan perasaan dari manusia.

English

Shin Clean: Reason it long stay tuned to the feeling from humans.

Last Update: 2017-05-23
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Taichi Desker: Sebab dah lama menantikan perasaan dari manusia.

English

Taichi Desker: Reason it long stay tuned to the feeling from humans.

Last Update: 2017-05-23
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Get a better translation with
4,401,923,520 human contributions

Users are now asking for help:



We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK