Results for ia juga boleh menampung lebih darip... translation from Malay to English

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Malay

English

Info

Malay

ia juga boleh menyebabkan alam sekitar semakin kotor dan tidak terjaga

English

it can also cause the environment getting dirty and not awake

Last Update: 2018-09-17
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

bukan itu sahaja, ia juga boleh menyebabkan kepupusan flora dan fauna

English

not only that, it can also cause extinction of flora and fauna

Last Update: 2018-09-17
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

awak boleh pergi ke rak sains dan matamatik ia juga boleh meninkatkan daya fikiran

English

you can go to rack science and matamatik it can also power the mind meninkatkan

Last Update: 2016-05-04
Usage Frequency: 6
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

ia juga menjadikan johor sebagai negeri ketiga yang mempunyai kerajaan tempatan bertaraf bandaraya lebih daripada satu selepas negeri selangor dan sarawak.

English

iskandar puteri city council since 22 november 2017 and moved to the mbip office building site, jalan medini sentral 9, bandar medini iskandar, iskandar puteri, johor) is one of the local councils in the district of johor bahru, johor, malaysia established in 1953. started from a small administrative center, this local council has now been declared a city -level local authority on 22 november 2017.

Last Update: 2021-07-03
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

ada masanya ia juga boleh berlaku tanpa petanda mahupun hujan atau ribut melanda..

English

there are times it can happen without a sign if it happens

Last Update: 2021-03-12
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

ia juga boleh mengurangkan kadar gula dalam darah yang tinggi seperti berlari,berenang,dan berbasikal

English

it can also reduce high blood sugar levels such as running, swimming, and biking

Last Update: 2018-02-26
Usage Frequency: 2
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

pintu panel tersembunyi serupa dengan pintu panel yang dibangkitkan, tetapi panel tersembunyi ke pintu. ini mewujudkan rupa yang lebih moden, dan ia juga boleh menjadikan pintu kelihatan lebih besar.

English

recessed panel doors are similar to raised panel doors, but the panels are recessed into the door. this creates a more modern look, and it can also make the doors appear larger.

Last Update: 2023-07-15
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

melukis simulasi api berpusar. ia juga boleh mengambil imej arbitrari dan membakarnya. ditulis oleh carsten haitzler, dihack oleh banyak pihak lain.

English

draws a simulation of pulsing fire. it can also take an arbitrary image and set it on fire too. written by carsten haitzler and many others; 1999.

Last Update: 2011-10-23
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

garis ialah titik yang disusun memanjang dan mempunyai arah . tetapi tiada kedalaman selain digunakan untuk membuat bentuk ia juga boleh digunakan untuk mencipta perspektif dan garis arah dominan

English

a line is a point arranged lengthwise and having a direction. but no depth other than used to create shapes it can also be used to create dominant perspectives and directional lines

Last Update: 2021-11-29
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

kraf tangan selalunya membawa kepentingan kebudayaan atau keagamaan dan ia juga boleh di jadikan kegunaan dalam kehidupan seharian mereka seperti untuk upacara mengikut adat, aktiviti pertanian dan berburu binatang.

English

handicrafts often carry cultural or religious significance and they can also be used in their daily lives such as for ceremonies according to customs, agricultural activities and animal hunting.

Last Update: 2023-11-17
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

keran yang rosak.* jika keran anda rosak, ia juga boleh menyebabkan kebocoran. ini benar terutamanya jika keran mempunyai kartrij yang haus atau rosak.

English

faulty faucet.* if your faucet is faulty, it can also cause leaks. this is especially true if the faucet has a cartridge that is worn out or damaged.

Last Update: 2023-07-26
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

walhal ia juga boleh dikaitkan dengan pelbagai kemudahan lain yang boleh menyediakan keperluan mesra muslim terutama sektor dalaman hotel seperti contoh perkhidmatan menyediakan keperluan sejadah, tempat berwuduk yang sesuai dan arah kiblat ,kemudahan dari segi kebersihan,penyediaan tempat hiburan tetamu yang mengikut sharia, kemudahan makanan halal dan sebagainya.

English

walhal it can also be associated with various other facilities that can provide muslim-friendly needs, especially the hotel interior sector such as the example of providing services for common needs, suitable residential places and qiblah directions,facilities in terms of cleanliness, the provision of guest entertainment venues that follow sharia, halal food facilities and so on.

Last Update: 2022-06-10
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

gangsa adalah warna mewah yang hangat dan menarik yang boleh menambah sentuhan kekayaan dan kedalaman ke dapur. ia sering digunakan dalam lampu loket dan candelier, dan ia juga boleh digunakan untuk menyerlahkan elemen dapur lain, seperti perkakasan atau keran.

English

bronze is a warm and inviting luxury color that can add a touch of richness and depth to a kitchen. it is often used in pendant lights and chandeliers, and it can also be used to accent other kitchen elements, such as hardware or faucets.

Last Update: 2023-07-08
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

kraf tangan sememangnya merupakan platform terbaik kepada masyarakat untuk menjana pendapatan.kraf sebenarnya mampu menjana pendapatan kepada sesiapa sahaja yang mengusahakannya sama ada diusahakan secara kecil kecilan ataupun sebaliknya dan bukan sahaja bertindak menjana pendapatan rakyat bahkan ia juga boleh menjadi penjana ekonomi negara kita sekali gus membuka peluang pekerjaan yang begitu luas kepada masyarakat.

English

handicrafts are indeed the best platform for the community to generate income. crafts are actually able to generate income for anyone who works on them, whether small or otherwise, and not only act to generate people's income, but they can also be a generator of our national economy, thus opening up a wide range of job opportunities for the community.

Last Update: 2023-11-17
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

penyertaan tungsten paling kerap disebabkan oleh pencelupan elektrod tungsten ke dalam kolam kimpalan atau menyentuh batang logam pengisi ke tungsten semasa kimpalan. ia juga boleh berlaku apabila tungsten secara tidak sengaja "tersangkut" pada logam asas dan pecah.

English

a tungsten inclusion is most often caused by dipping the tungsten electrode into the weld pool or touching the filler metal rod to the tungsten while welding. it can also occur when the tungsten is accidentally “stuck” to base metal and broken off.

Last Update: 2022-03-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous
Warning: Contains invisible HTML formatting

Malay

sesuatu perniagaan merosot bukan hanya disebabkan persaingan malah ia juga boleh disebabkan kerana perancangan yang tidak jelas memulakan suatu perniagaan kecil mahupun besar memerlukan perancangan yang rapi dan jelas kerana perancangan yang jelas dapat mencapai objektif yang diinginkan di dalam sesebuah organisasi. dalam pada itu, bagi mencapai objective pihak pengurusan juga perlu merancang strategi yang sesuai bagi menjayakan objektif tersebut contohnya melakukan pelbagai aktiviti pemasaran,

English

a business deteriorates not only because of competition but also because of unclear planning starting a small or large business requires careful and clear planning because clear planning can achieve the desired objectives in an organization. in the meantime, in order to achieve the objectives, the management also needs to design an appropriate strategy to succeed the objectives, for example performing various marketing activities,

Last Update: 2022-06-29
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

yummeh mouthgasm crunchy adalah produk kami yang akan memenuhi keperluan pelanggan terutama yang meminati coklat. selain memberi multinutrien kepada badan kita, ia juga akan dicampur dengan perisa dan tekstur lain daripada jenis bijirin yang berbeza dengan lapisan coklat yang lazat. selain itu, mouthgasm juga boleh dihadiahkan kepada orang tersayang dan rakan rakan sempena hari jadi dan sebagainya.

English

yummeh mouthgasm crunchy is our product that will meet the needs of customers especially those who love chocolate. in addition to providing multinutrients to our body, it will also be mixed with other flavors and textures from different types of grains with a delicious chocolate coating. in addition, mouthgasm can also be gifted to loved ones and friends in conjunction with birthdays and so on.

Last Update: 2022-01-21
Usage Frequency: 16
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

penulisan ringkasan mingguan adalah salah satu elemen penting penilaian yang terdapat dalam jurnal refleksi.para pelajar diwajibkan mencatat aktiviti yang dilaksanakan di organisasi sepanjang menjalani latihan industri dan membuat ringkasan aktiviti pada setiap minggu yang bermula pada 2 july 2018 sehingga 16 november 2018. ringkasan mingguan dalam jurnal refleksi perlu mendapatkan pengesahan daripada penyelia latihan industri. selain itu, ia juga boleh menjadi satu rujukan ringkas.

English

weekly summary writing is one of the key elements of the assessment in the journal of reflection. students are required to record activities performed in the organization during the course of the industrial training and make a summary of activities on a weekly basis starting from 2 july 2018 to 16 november 2018. weekly summaries in the journal reflection should get confirmation from industry training supervisors. additionally, it can also be a brief reference.

Last Update: 2018-08-12
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

perkataan bina pula, menurut kamus dewan ialah seni atau ilmu merancang, membentuk dan membina bangunan. ia juga boleh diistilahkan gaya sesuatu bangunan didirikan dan bentuk bangunan yang dibina pada zaman tertentu ( kamus dewan, 2005). pengertian ini turut dibincangkan dalam oxford dictionary yang mengistilahkan seni bina sebagai salah satu kesenian dalam mereka bentuk sesebuah bangunan termasuk gaya rupa sesuatu bangunan ( oxford dictionary, 1988).

English

the word architecture, according to the council dictionary, is the art or knowledge of planning, forming and building buildings. it can also be expressed by the style of a building erected and the shape of a building built in a given era ( dictionary of halls, 2005). this notion is also discussed in the oxford dictionary which states architecture as one of the arts in designing a building including the style of appearance of a building ( oxford dictionary, 1988).

Last Update: 2022-08-05
Usage Frequency: 3
Quality:

Reference: Anonymous

Some human translations with low relevance have been hidden.
Show low-relevance results.

Get a better translation with
7,793,861,149 human contributions

Users are now asking for help:We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK