Ask Google

Results for jangan nak beriya sangat translation from Malay to English

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Malay

English

Info

Malay

kau jangan nak perasan

English

English

Last Update: 2020-04-21
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Orang kata jangan nak suka sangat nak masuk campur hal orang ni hal kami bah

English

People say I do not like it very much just come in terms of the things we bah ni

Last Update: 2015-07-16
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

jangan nak kejar cinta belajar kemana

English

do not want to pursue a love of learning where

Last Update: 2016-12-29
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Boleh tak jangan nak masuk campur hal kami lagi ?

English

Can not do the things we want to get involved again?

Last Update: 2015-07-16
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

awam tu boyfriend saya jangan nak menggatal dengan perempuan lain

English

Last Update: 2020-11-09
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Benci aku,takpe,jangan nak hasut sahabat aku sekali

English

Don't hate me, anyway, don't want to fuck my best friend once

Last Update: 2020-02-17
Usage Frequency: 2
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

jangan tidak sedar diri sangat awak itu cuma perkerja sahaja jangan nak belagak macam bos

English

do not sober very body that only workers just do not want the boss of pretender

Last Update: 2016-01-16
Usage Frequency: 2
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Hi you awak semua saya mahu bagitahu siapa yang tidak mahu kawan dengan saya tak apa,saya tak kisah tapi jangan nak mengutuk ibubapa saya tapi awak semua bole mengutuk saya sampai hati awak semua tenang saya tak kisah dan siapa nak kawan saya kawanlah saya dengan ikhlas seikhlasnya hati awak semua jangan buat saya seperti sampah

English

Hi you all I want to tell you who doesn't like to friend with me nothing, I'm indifferent but do not want to condemn my parents but you all can condemn I got quiet I heart you all indifferent and who want to my friend kawanlah I sincerely seikhlasnya heart you all do me like trash

Last Update: 2016-02-18
Usage Frequency: 2
Quality:

Reference: Anonymous

Get a better translation with
4,401,923,520 human contributions

Users are now asking for help:



We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK