Ask Google

Results for sebagai guru ganti sementara translation from Malay to English

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Malay

English

Info

Malay

guru ganti

English

temporary teachers

Last Update: 2015-09-03
Usage Frequency: 1

Reference: Anonymous

Malay

guru ganti

English

substitute teachers

Last Update: 2015-01-08
Usage Frequency: 1

Reference: Anonymous

Malay

pekerjaan sebagai guru

English

world of work

Last Update: 2015-01-13
Usage Frequency: 1

Reference: Anonymous

Malay

terdapat 38 orang yang volunteer iaitu mereka dari kolej astin, kami sebagai guru disitu perlu memberi bantuan antara satu sama lain bagi melaksanakan acara berikut dengan jayanya.

English

There are 38 volunteers who are from astin college, we as teachers there need to help each other to successfully implement the following event.

Last Update: 2018-08-11
Usage Frequency: 1

Reference: Anonymous

Malay

Istilah ini digunakan buat individu yang tidak mempunyai sijil, diploma atau ijazah dalam bidang perguruan namun berminat dan memohon untuk menjadi guru. Kebiasaannya mereka ini akan bertugas sebagai guru ganti yang akan memenuhi kekurangan guru di sesebuah sekolah; tertakluk kepada kontrak dan jangka masa tertentu tetapi boleh ditamatkan perkhidmatan pada bila-bila masa sahaja. Contoh GSTT ialah Guru Ganti.

English

The term is used for individuals who do not have a certificate, diploma or a degree in teaching but are interested in and apply to be teachers. Normally they will be worked as a substitute teacher will meet kekekurangan teachers in a school; subject to contract and a certain period of time but can be terminated at any time. Example GSTT is a teacher instead.

Last Update: 2017-05-21
Usage Frequency: 1

Reference: Anonymous

Malay

Saya mempunyai ayah dan ibu yang penyayang .nama ayah saya ialah mohd faiz manakala ibu saya asmiah binti junaidi bakri .selain itu,saya juga mempunyai seorang kakak yang bijak dan tegas kerana dia bekerja sebagai guru disiplin di sekolah smk abaka .kakak saya mempunyai perwatakan yang berlainan apabila dirumah .dia seorang yang sentiasa menghiburkan hati keluarganya dan apabila bertugas sebagai guru dia tegas dalam mendidik anak muridnya.sebenarnya ibu saya mempunyai satu abang dan adik yang rapat dengannya.Abang kepada ibu saya telah berkahwin dengan seorang wanita yang berketurunan keluarga yang baik .Mereka mempunyai seorang anak lelaki yang seumur dengan saya .Dia merupakan sepupu yang paling rapat kepada saya dan sekepala apabila melakukan sesuatu tugas.Ibu saya juga mempunyai adik yang suka membantu orang yang bernama adilah syafikah binti junaidi bakri dan dia juga telah berkahwin dengan jejaka idamannya.mereka belum dikurniakan anak tetapi mereka hidup bahagia.

English

QUERY LENGTH LIMIT EXCEDEED. MAX ALLOWED QUERY : 500 CHARS

Last Update: 2017-08-10
Usage Frequency: 1

Reference: Anonymous

Get a better translation with human contributions

Help rating similar searches:

Users are now asking for help:

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK