Vous avez cherché: bankare (Albanais - Serbe)

Contributions humaines

Réalisées par des traducteurs professionnels, des entreprises, des pages web ou traductions disponibles gratuitement.

Ajouter une traduction

Albanais

Serbe

Infos

Albanais

llogaritë e tyre bankare janë të ngrira.

Serbe

njihovi bankovni računi su zamrznuti.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

eshdaun ngrin llogaritë bankare të të afërmve të karaxhiçit

Serbe

ešdaun zamrzao bankovne račune karadžićevih rođaka

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

llogaritë bankare të tyre janë ngrirë që nga 27 janari.

Serbe

njihovi bankovni računi zamrznuti su od 27. januara.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

shqipëria do të sigurojë llogaritë bankare deri në 25,000 euro

Serbe

albanija će garantovati bezbednost štednih uloga u bankama u iznosu do 25.000 evra

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

turqia ka lëshuar liçencën e parë bankare në dhjetë vjet.

Serbe

turska je izdala svoju prvu bankarsku licencu u poslednjih deset godina.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

efg eurobank e greqisë hapi zyrën e parë bankare në qipro.

Serbe

grčka efg eurobank otvorila je prvu filijalu za opšte bankarske poslove na kipru.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 2
Qualité :

Albanais

revizorët do të jenë në gjendje të shqyrtojnë llogaritë bankare personale.

Serbe

revizorima će se omogućiti pristup privatnim bankovnim računima.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

shqipëria mori gjithashtu një b2 për depozitat bankare në monedhë të huaj.

Serbe

albanija je takođe dobila rejting b2 za bankarske uloge u stranoj valuti, a3 za lokalnu valutu i baa1 za bankarske uloge u lokalnoj valuti.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

tavani i vendit për depozitat bankare u ngrit nga b1 në b2.

Serbe

limit turske za bankovne depozite podignut je sa b1 na b2.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

sistemet financiare dhe bankare kanë bërë disa përparime në të gjitha vendet.

Serbe

u svim zemljama regiona, započete su promene finansijskog i bankarskog sistema.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

në atë rast, duhet të paraqitet vetëm numri i llogarisë bankare të derguesit.

Serbe

u tom slučaju biće potreban samo bankovni račun osobe koja šalje novac.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

qeveria shqiptare ka pothuajse katërfishuar kufirin e mbulimit për sigurimet e depozitës bankare.

Serbe

albanska vlada skoro je upetostručila gornju granicu garantovanja štednih uloga u bankama.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

shteti pranoi të ishte garantuesi për një kredi bankare 70 milion euro të galenikës.

Serbe

država se složila da bude žirant za bankarski kredit galenici u iznosu od 70 miliona evra.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

spastrimi i parave dhe llogaritë e huaja bankare janë një problem serioz në kroaci.

Serbe

pranje novca i računi u stranim bankama predstavljaju ozbiljan problem u hrvatskoj.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 2
Qualité :

Albanais

ai kërkoi gjithashtu një rritje 21% në kreditet bankare për sektorin privat.

Serbe

savet je takođe pozvao na godišnje povećanje bankarskih kredita privatnom sektoru od 21 odsto.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 2
Qualité :

Albanais

bursa e aksioneve në stamboll zgjeron mundësitë bankare të saj. [reuters]

Serbe

berza u istanbulu proširuje bankarski potencijal. [rojters]

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

kjo është liçensa e parë bankare që vendi lëshon që prej më shumë se një dekade.

Serbe

to je prva bankarska licenca koju je turska izdala u poslednjih deset i više godina.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

ndërkohë, ata do të marrin me gjasë një tjetër kredi bankare për diçka tjetër.

Serbe

u međuvremenu, verovatno će uzeti još koji kredit od banke za nešto drugo.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

eshdaun heq zyrtarët dhe ngrin llogaritë bankare për t'i dhënë fund mbështetjes për karaxhiçin

Serbe

ešdaun smenio zvaničnike i zamrzao bankovne račune kako bi se zaustavila podrška karadžiću

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

naumovski: përgjithësisht, parimi i sekretit të garantuar të llogarive bankare zbatohet kudo.

Serbe

naumovski: generalno gledavsi, princip garantovane tajnosti bankovnih računa važi svuda.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Obtenez une traduction de meilleure qualité grâce aux
4,401,923,520 contributions humaines

Les utilisateurs demandent maintenant de l'aide :Nous utilisons des cookies pour améliorer votre expérience utilisateur sur notre site. En poursuivant votre navigation, vous déclarez accepter leur utilisation. En savoir plus. OK