Demander à Google

Vous avez cherché: legem (Latin - Albanais)

Contributions humaines

Réalisées par des traducteurs professionnels, des entreprises, des pages web ou traductions disponibles gratuitement.

Ajouter une traduction

Latin

Albanais

Infos

Latin

liga testimonium signa legem in discipulis mei

Albanais

"Mbylle këtë dëshmi, vulose këtë ligj midis dishepujve të mi".

Dernière mise à jour : 2012-05-04
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Avertissement : un formatage HTML invisible est présent

Latin

sed turba haec quae non novit legem maledicti sun

Albanais

Por kjo turmë, që nuk e njeh ligjin, është e mallkuar''.

Dernière mise à jour : 2012-05-04
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Latin

legem praecepit nobis Moses hereditatem multitudinis Iaco

Albanais

Moisiu na ka urdhëruar një ligj, një trashëgimi të asamblesë së Jakobit.

Dernière mise à jour : 2012-05-04
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Latin

dicite mihi qui sub lege vultis esse legem non legisti

Albanais

Sepse është shkruar se Abrahami pati dy bij: një nga shërbëtorja dhe tjetri nga e lira.

Dernière mise à jour : 2012-05-04
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Latin

qui accepistis legem in dispositionem angelorum et non custodisti

Albanais

ju, që e morët ligjin të shpallur nga engjëjt dhe nuk e keni respektuar!''.

Dernière mise à jour : 2012-05-04
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Latin

donum bonum tribuam vobis legem meam ne derelinquati

Albanais

sepse ju jap një doktrinë të mirë; mos braktisni ligjin tim.

Dernière mise à jour : 2012-05-04
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Latin

quando ponebat pluviis legem et viam procellis sonantibu

Albanais

kur bëri një ligj për shiun dhe një rrugë për vetëtimën e bubullimave,

Dernière mise à jour : 2012-05-04
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Latin

dicentes quia contra legem hic persuadet hominibus colere Deu

Albanais

duke thënë: ''Ky ua mbush mendjen njerëzve t'i shërbejnë Perëndisë, në kundërshtim me ligjin''.

Dernière mise à jour : 2012-05-04
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Latin

legem ergo destruimus per fidem absit sed legem statuimu

Albanais

Anulojmë ne, pra, ligjin nëpërmjet besimit? Kështu mos qoftë; përkundrazi e forcojmë ligjin.

Dernière mise à jour : 2012-05-04
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Latin

alter alterius onera portate et sic adimplebitis legem Christ

Albanais

Sepse në qoftë se dikush mendon se është diçka, pa qenë asgjë, ai gënjen veten e vet.

Dernière mise à jour : 2012-05-04
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Latin

Israhel vero sectans legem iustitiae in legem iustitiae non perveni

Albanais

ndërsa Izraeli, që kërkonte ligjin e drejtësisë, nuk arriti në ligjin e drejtësisë.

Dernière mise à jour : 2012-05-04
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Latin

suscipe ex ore illius legem et pone sermones eius in corde tu

Albanais

Prano udhëzime nga goja e tij dhe shtjeri fjalët e tij në zemrën tënde.

Dernière mise à jour : 2012-05-04
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Latin

audi fili mi disciplinam patris tui et ne dimittas legem matris tua

Albanais

Dëgjo, o biri im, mësimet e atit tënd dhe mos i lër pas dore mësimet e nënes sate,

Dernière mise à jour : 2012-05-04
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Latin

qui declinat aurem suam ne audiat legem oratio eius erit execrabili

Albanais

Në rast se dikush e kthen veshin gjetiu për të mos dëgjuar ligjin, vetë lutja e tij do të jetë një gjë e neveritshme.

Dernière mise à jour : 2012-05-04
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Latin

et Dominus voluit ut sanctificaret eum et magnificaret legem et extollere

Albanais

Zoti u gëzua për hir të drejtësisë së tij; do ta bëjë ligjin e tij të madh dhe të mrekullueshëm.

Dernière mise à jour : 2012-05-04
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Latin

qui derelinquunt legem laudant impium qui custodiunt succenduntur contra eu

Albanais

Ata që braktisin ligjin lëvdojnë të pabesët; por ata që zbatojnë ligjin i luftojnë ata.

Dernière mise à jour : 2012-05-04
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Latin

cum prophetia defecerit dissipabitur populus qui custodit legem beatus es

Albanais

Kur nuk ka një vizion profetik, populli bëhet i shfrenuar, por lum ai që respekton ligjin.

Dernière mise à jour : 2012-05-04
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Latin

sic loquimini et sic facite sicut per legem libertatis incipientes iudicar

Albanais

Ç'dobi ka, vëllezër të mi, nëse dikush thotë se ka besim, por nuk ka vepra? A mund ta shpëtojë atë besimi?

Dernière mise à jour : 2012-05-04
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Latin

nonne Moses dedit vobis legem et nemo ex vobis facit lege

Albanais

A nuk jua ka dhënë Moisiu ligjin? E pra, asnjë nga ju nuk e vë në praktikë ligjin. Pse kërkoni të më vritni?''.

Dernière mise à jour : 2012-05-04
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Latin

dulcis et rectus Dominus propter hoc legem dabit delinquentibus in vi

Albanais

Kush është ky Mbret i lavdisë? Éshtë Zoti i fortë dhe i fuqishëm, Zoti i fortë në betejë.

Dernière mise à jour : 2012-05-04
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Obtenez une traduction de meilleure qualité grâce aux
4,401,923,520 contributions humaines

Les utilisateurs demandent maintenant de l'aide :Nous utilisons des cookies pour améliorer votre expérience utilisateur sur notre site. En poursuivant votre navigation, vous déclarez accepter leur utilisation. En savoir plus. OK