Google で調べる

検索ワード: esbiaixar (カタロニア語 - スペイン語)

人による翻訳

プロの翻訳者、企業、ウェブページから自由に利用できる翻訳レポジトリまで。

翻訳の追加

カタロニア語

スペイン語

情報

カタロニア語

Esbiaixar la selecció?

スペイン語

¿Deformar la selección?

最終更新: 2011-10-23
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

Després d' esbiaixar:

スペイン語

Después de deformar:

最終更新: 2011-10-23
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

Destaca la feina del Col·lectiu Emma, que a través del seu bloc respon "a visions esbiaixades que es donen sobre els catalans a la premsa internacional" .

スペイン語

El blog en inglés Col·lectiu Emma fue fundado como respuesta a las "distorsionadas opiniones sobre el pueblo catalán presentadas por la prensa internacional".

最終更新: 2016-02-24
使用頻度: 1
品質:

警告:見えない HTML フォーマットが含まれています

カタロニア語

En un comunicat de premsa, Tolokonnikova va dir que el portal informatiu del grup pretenia contrarestar els grans mitjans de comunicació russos, que va qualificar de molt censurats i esbiaixats.

スペイン語

En una nota de prensa, Tolokonnikova declaró que Mediazona trata de compensar la labor de los principales medios rusos, a los que califica de poco rigurosos:

最終更新: 2016-02-24
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

Heu de saber que els ultraradicals pronacionalistes, militaristes i nasseristes han instat els manifestants no sols a protestar, sinó també a atacar l'ambaixada dels Estats Units. Aquestes crides són resultat del creixent sentiment antiamericà que regna entre els no islamistes, que pensen que l'administració Obama està esbiaixada a favor dels Germans Musualmans.

スペイン語

Cabe mencionar que hay llamadas de ultraradicales pro nacionalistas/Ejército/nasseristas para que los manifestantes no sólo protesten, sino para que asalten la embajada de EE.UU. Esas llamadas son el resultado del creciente sentimiento antiestadounidense que existe entre los no islamistas, porque creen que la administración de Obama está sesgada a favor de la Hermandad Musulmana.

最終更新: 2016-02-24
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

Per a molts, la cobertura mediàtica de la visita del candidat es va esbiaixar, com en el cas de l'Organització Editorial Mexicana, que el dia següent de la presentació del candidat del PRI va posar com a capçalera de la seva edició: "Èxit de Peña a la Ibero tot i l'intent orquestrat de boicot".

スペイン語

Para muchos la cobertura mediática de la visita del candidato fue sesgada, como en el caso de la Organización Editorial Mexicana, que al día siguiente de la presentación del candidato del PRI colocó como encabezado de su edición: "Éxito de Peña en la Ibero pese a intento orquestado de boicot".

最終更新: 2016-02-24
使用頻度: 1
品質:

警告:見えない HTML フォーマットが含まれています

カタロニア語

3.2 Aquesta és una interpretació esbiaixada que no encaixa amb el que tradicionalment han estat els fideïcomisos catalans , dels quals , com s ' ha dit , aquest en constitueix l ' exemple més típic ; interpretació que tampoc no s ' avé .i això és cabdal .

スペイン語

3.2 Ésta es una interpretación sesgada que no encaja con lo que tradicionalmente han sido los fideicomisos catalanes , de los cuales , como se ha dicho , éste constituye el ejemplo más típico ; interpretación que tampoco se aviene .y eso es primordial .

最終更新: 2015-10-18
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

A la mateixa alçada però a la banda dreta de la carretera trobem la incorporació al camí fondo , també molt esbiaixada .

スペイン語

A la misma altura pero en el lado derecho de la carretera encontramos la incorporación al camino hondo , también muy sesgada .

最終更新: 2015-10-18
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

Els prestadors de serveis de televisió han de procurar oferir en les seves emissions una imatge ajustada , normalitzada , respectuosa i inclusiva de les persones amb discapacitat i han d ' evitar difondre percepcions estereotipades , esbiaixades o producte dels prejudicis socials que puguin subsistir .

スペイン語

Los prestadores de servicios de televisión procurarán ofrecer en sus emisiones una imagen ajustada , normalizada , respetuosa e inclusiva de las personas con discapacidad y evitarán difundir percepciones estereotipadas , sesgadas o producto de los prejuicios sociales que puedan subsistir .

最終更新: 2015-10-18
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

En sentit de circulació de Verges a Torroella de Montgrí es troba un gir a esquerra amb un angle força esbiaixat .

スペイン語

En sentido de circulación de Verges a Torroella de Montgrí se encuentra un giro a izquierda con un ángulo bastante sesgado .

最終更新: 2015-10-18
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

Es recularà de la paret mitgera una amplada igual al vol , sense admetre esbiaixos .

スペイン語

Se retranqueará de la pared medianera una anchura igual al vuelo , sin admitir sesgos .

最終更新: 2015-10-18
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

Hi ha una fita de pedra en forma de prisma recte de base rectangular de trenta centímetres de llargada , quinze centímetres d ' amplitud i cinquanta centímetres d ' alçària , amb la part superior esbiaixada .

スペイン語

Hay un mojón de piedra en forma de prisma recto de base rectangular de treinta centímetros de longitud , quince centímetros de amplitud y cincuenta centímetros de altura , con la parte superior sesgada .

最終更新: 2015-10-18
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

No-esbiaixament , variància mínima .

スペイン語

Insesgadez , varianza mínima .

最終更新: 2015-10-18
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

No-esbiaixament .

スペイン語

Insesgadez .

最終更新: 2015-10-18
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

Per a estimar l ' import del valor actual de les retribucions compromeses de prestació definida s ' han d ' utilitzar mètodes actuarials de càlcul i hipòtesis financeres i actuarials no esbiaixades i compatibles entre sí .

スペイン語

Para estimar el importe del valor actual de las retribuciones comprometidas de prestación definida se deben utilizar métodos actuariales de cálculo e hipótesis financieras y actuariales no sesgadas y compatibles entre sí .

最終更新: 2015-10-18
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

Per a l ' Eixample Residencial de Creixell que inclou els sectors PAU 4 Mas Pastoret , PAU 5 El Torrent , PAU 6 Camí de Roda 1 i part del PAU 7 Camí de Roda 2 , en el municipi de Creixell , una estratègia específica amb l ' objectiu de modificar l ' ús residencial actual a ús d ' activitat econòmica amb l ' objectiu de crear sòl per activitat econòmica en una posició de correcta accessibilitat i aprofitant una de les darreres oportunitats urbanístiques de reequilibrar la relació entre habitatges i llocs de treball tan esbiaixades a la zona en favor dels primers .

スペイン語

Para el Ensanche Residencial de Creixell que incluye los sectores PAU 4 Mas Pastoret , PAU 5 El Torrente , PAU 6 Camí de Roda 1 y parte de la PAU 7 Camí de Roda 2 , al municipio de Creixell , una estrategia específica con el objetivo de modificar el uso residencial actual a uso de actividad económica con el objetivo de crear suelo por actividad económica en una posición de correcta accesibilidad y aprovechando una de las últimas oportunidades urbanísticas de reequilibrar la relación entre viviendas y puestos de trabajo tan sesgadas en la zona en favor de los primeros .

最終更新: 2015-10-18
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

Símbol que representa el mapa de la comarca del Vallès Oriental mitjançant la distribució de quaranta-tres quadres blancs ( que volen representar els municipis que integren el territori comarcal ) amb les cantonades arrodonides , disposats de forma esbiaixada sobre un fons circular de color verd .

スペイン語

Símbolo que representa el mapa de la comarca de El Vallès Oriental mediante la distribución de cuarenta y tres cuadros blancos ( que quieren representar los municipios que integran el territorio comarcal ) con los cantos redondeados , dispuestos de forma oblicua sobre un fondo circular de color verde .

最終更新: 2015-10-18
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

i PP 2e-Ampliació de la zona Industrial , en el municipi de Torredembarra , i el sector S11 Parc Industrial en el terme municipal d ' Altafulla , l ' estratègia d ' extensió amb l ' objectiu de crear sòl per a activitat econòmica en contigüitat amb sòl urbà ja existent , en una posició de molt bona accessibilitat que no ha de generar problemes de mobilitat al sistema d ' assentaments i aprofitant una de les darreres oportunitats urbanístiques de reequilibrar la relació entre habitatges i llocs de treball tan esbiaixades a la zona en favor dels primers .

スペイン語

y PP 2e Ampliación de la zona Industrial , en el municipio de Torredembarra , y el sector S11 Parque Industrial en el término municipal de Altafulla , la estrategia de extensión con el objetivo de crear suelo para actividad económica en contigüidad con suelo urbano ya existente , en una posición de muy buena accesibilidad que no tiene que generar problemas de movilidad al sistema de asentamientos y aprovechando una de las últimas oportunidades urbanísticas de reequilibrar la relación entre viviendas y puestos de trabajo tan sesgadas en la zona en favor de los primeros .

最終更新: 2015-10-18
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

esbiaixat

スペイン語

sesgado

最終更新: 2013-01-06
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

Per a esbiaixar la imatge a% 1x% 2 es pot necessitar una gran quantitat de memòria. Això pot reduir la fluïdesa del sistema i causar que d' altres aplicacions tinguin problemes de recursos. Esteu segur que voleu esbiaixar la imatge?

スペイン語

La deformación de la imagen a %1x%2 puede consumir una cantidad importante de memoria, reduciendo la respuesta del sistema y ocasionando posibles problemas a otras aplicaciones. ¿Seguro que desea deformar la imagen?

最終更新: 2011-10-23
使用頻度: 1
品質:

人による翻訳を得て
4,401,923,520 より良い訳文を手にいれましょう

ユーザーが協力を求めています。ユーザー体験を向上させるために Cookie を使用しています。弊社サイトを引き続きご利用いただくことで、Cookie の使用に同意していただくことになります。 詳細。 OK