Google で調べる

検索ワード: uskraćivanje (クロアチア語 - セルビア語)

人による翻訳

プロの翻訳者、企業、ウェブページから自由に利用できる翻訳レポジトリまで。

翻訳の追加

クロアチア語

セルビア語

情報

クロアチア語

Loše vijesti dolaze u trenutku kada stariji Srbi pokušavaju zaboraviti uskraćivanje mirovina iz devedesetih godina.

セルビア語

Loše vesti dolaze u trenutku kada stariji Srbi pokušavaju da zaborave uskraćivanje penzija iz devedesetih godina.

最終更新: 2016-01-20
使用頻度: 2
品質:

クロアチア語

Uskraćivanje američke financijske pomoći Srbiji zbog nesuradnje s tribunalom u Haagu imat će znatne gospodarske posljedice.

セルビア語

Uskraćivanje američke finansijske pomoći Srbiji zbog nesaradnje sa Haškim tribunalom imaće znatne ekonomske posledice.

最終更新: 2016-01-20
使用頻度: 1
品質:

クロアチア語

Na temelju novog zakona, uskraćivanje pacijentu njegovih/njezinih legalnih medicinskih prava bit će sankcionirano.

セルビア語

Prema novom zakonu uskraćivanje pacijentu njegovih/njenih zakonskih zdravstvenih prava biće sankcionisano.

最終更新: 2016-01-20
使用頻度: 1
品質:

クロアチア語

Loša ocjena, ukazuje TI, ne treba poslužiti kao temelj za kažnjavanje neke zemlje ili uskraćivanje potpore koja za cilj ima unaprjeđenje razvitka njezina stanovništva.

セルビア語

Loša ocena, ukazuje TI, ne treba da posluži kao osnova za kažnjavanje neke zemlje ili uskraćivanje podrške koja ima za cilj unapređivanje razvoja njenog stanovništva.

最終更新: 2016-01-20
使用頻度: 2
品質:

クロアチア語

Ranije, makedonski čelnici objavili su priopćenje u kojemu izražavaju protivljenje bilo kakvoj promjeni naziva, čak i ako to znači uskraćivanje ulaska u NATO.

セルビア語

Makedonski lideri su ranije objavili saopštenje u kojem izražavaju protivljenje bilo kakvoj promeni imena, čak i ako to znači uskraćivanje ulaska u NATO.

最終更新: 2016-01-20
使用頻度: 2
品質:

クロアチア語

Uz to, oglasi za posao trebaju se objavljivati u nacionalnom tisku, a intervjue nadzirati radni posrednici kako bi se izbjeglo svako uskraćivanje radnog mjesta bez razloga.

セルビア語

Pored toga, oglasi za posao treba da se objavljuju u nacionalnoj štampi, a intervjue da nadgledaju radni posrednici kako bi se izbeglo svako uskraćivanje radnog mesta bez razloga.

最終更新: 2016-01-20
使用頻度: 1
品質:

クロアチア語

Iako ne postoji zakonski temelj po kojem bi Britanija mogla onemogućiti građanima članica EU doseljenje u zemlju, uskraćivanje radnih dozvola spriječit će, kako se očekuje, priljev velikog broja radnika migranata.

セルビア語

Mada ne postoјi zakonska osnova po koјoј bi Britaniјa mogla da onemogući građanima članica EU da se dosele u zemlju, uskraćivanje radnih dozvola će, kako se očekuјe, sprečiti priliv migrantskih radnika velikih razmera.

最終更新: 2016-01-20
使用頻度: 1
品質:

クロアチア語

Dužnosnici su obično pribjegavali metodama koje nisu ostavljale fizičke tragove, kao što je šamaranje, skidanje i vezivanje očiju, uskraćivanje hrane i sna, izolacija, prijetnje i lažna pogubljenja.

セルビア語

Vlasti su obično posezale za metodama posle kojih ne ostaju fizički tragovi, kao što su šamaranje, svlačenje i navlačenje poveza preko očiju, uskraćivanje hrane i sna, izolacija, pretnje i lažna streljanja.

最終更新: 2016-01-20
使用頻度: 1
品質:

クロアチア語

Turski čelnici željeli su opsežan protuteroristički sporazum koji uključuje određen broj konkretnih koraka, kao što su razmjena informacija, uskraćivanje financijske i logističke potpore PKK, blokiranje njezina medijskog djelovanja kao i omogućavanje izručenja uhićenih terorista.

セルビア語

Turski lideri su težili sveobuhvatnom antiterorističkom sporazumu koji uključuje izvestan broj konkretnih koraka, kao što su razmena informacija, uskraćivanje finansijske i logističke podrške PKK, blokiranje njenih medijskih aktivnosti i omogućavanje ekstradicije uhvaćenih terorista.

最終更新: 2016-01-20
使用頻度: 2
品質:

クロアチア語

"Nismo bili u mogućnosti otvoriti dvorane u Brvenici i Demir Hisaru šest mjeseci jer ih EVN odbija priključiti. ... [Uskraćivanje usluga završenim dvoranama] nije tako tragično, ali ono što je doista tragično jest to da [građevinari] brojnih privatnih poduzeća, tvornica i drugih projekata koji su u izgradnji mjesecima mole za priključak", kazao je Gruevski.

セルビア語

"Nismo bili u mogućnosti da otvorimo arene u Brvenici i Demir Hisaru šest meseci, zato što EVN odbija da ih poveže. ... [Uskraćivanje usluga završenim stadionima] nije tako tragično, ali ono što je zaista tragično jeste to da [graditelji] mnogih privatnih preduzeća, fabrika i drugih projekata koji su u izgradnji mesecima mole da budu povezani", rekao je Gruevski.

最終更新: 2016-01-20
使用頻度: 2
品質:

警告:見えない HTML フォーマットが含まれています

クロアチア語

Vijeće sigurnosti jednoglasno je usvojilo rezoluciju 1373 kojom se sve zemlje obvezuju na ”tretiranje svake pomoći terorističkim aktivnostima kriminalnom djelatnošću, na uskraćivanje financijske potpore i utočišta teroristima i na razmjenu informacija o skupinama koje planiraju terorističke napade.”

セルビア語

Savet bezbednosti je jednoglasno usvojio rezoluciju 1373 kojom se sve zemlje obavezuju da ”svaku pomoć terorističkim aktivnostima smatraju kriminalnom delatnošću, da uskrate finansijsku podršku i utočište teroristim i da razmenjuju informacije o grupama koje planiraju terorističke napade.”

最終更新: 2016-01-20
使用頻度: 1
品質:

クロアチア語

Nesuradnja ostavlja gospodarske posljedice na Srbiju 21/02/2005 Uskraćivanje američke financijske pomoći Srbiji zbog nesuradnje s tribunalom u Haagu imat će znatne gospodarske posljedice. Davor Konjikušić za Southeast European Times iz Beograda - 21/02/05 Umirovljeni srbijanski general Vladimir Lazarević predao se prošlog mjeseca Haaškom tribunalu kako bi se sučelio s optužbama za ratne zločine.

セルビア語

Nesaradnja ostavlja ekonomske posledice na Srbiju 21/02/2005 Uskraćivanje američke finansijske pomoći Srbiji zbog nesaradnje sa Haškim tribunalom imaće znatne ekonomske posledice. Davor Konjikušić za Southeast European Times iz Beograda - 21/02/05 Penzionisani srpski general Vladimir Lazarević predao se prošlog meseca Haškom tribunalu kako bi se suočio sa optužbama za ratne zločine.

最終更新: 2012-04-07
使用頻度: 1
品質:

警告:見えない HTML フォーマットが含まれています

人による翻訳を得て
4,401,923,520 より良い訳文を手にいれましょう

ユーザーが協力を求めています。ユーザー体験を向上させるために Cookie を使用しています。弊社サイトを引き続きご利用いただくことで、Cookie の使用に同意していただくことになります。 詳細。 OK