Je was op zoek naar: sabırsızlanıyorum (Turks - Engels)

Menselijke bijdragen

Van professionele vertalers, bedrijven, webpagina's en gratis beschikbare vertaalbronnen.

Voeg een vertaling toe

Turks

Engels

Info

Turks

sabırsızlanıyorum.

Engels

i can't wait.

Laatste Update: 2014-02-01
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Turks

gezi için sabırsızlanıyorum.

Engels

i am looking forward to the trip.

Laatste Update: 2014-02-01
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Turks

ben onun için sabırsızlanıyorum.

Engels

i'm looking forward to it.

Laatste Update: 2014-02-01
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Turks

yaz tatili için sabırsızlanıyorum.

Engels

i look forward to the summer vacation.

Laatste Update: 2014-02-01
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Turks

sevgililer günü için sabırsızlanıyorum!

Engels

i can't wait for valentine's day!

Laatste Update: 2014-02-01
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Turks

onları duymak için sabırsızlanıyorum.

Engels

and i can't wait to hear about what they are.

Laatste Update: 2015-10-13
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Turks

bir sonraki ziyaretin için sabırsızlanıyorum.

Engels

i look forward to your next visit.

Laatste Update: 2014-02-01
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Turks

hayvanat bahçesine gitmek için sabırsızlanıyorum.

Engels

i am looking forward to going to the zoo.

Laatste Update: 2014-02-01
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Turks

bu ilkbahar onları görmek için sabırsızlanıyorum.

Engels

i look forward to seeing them this spring.

Laatste Update: 2014-02-01
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Turks

yakında sizden haber almak için sabırsızlanıyorum.

Engels

i am looking forward to hearing from you soon.

Laatste Update: 2014-02-01
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Turks

ben kısa sürede sizi tekrar görmek için sabırsızlanıyorum.

Engels

i'm looking forward to seeing you again soon.

Laatste Update: 2014-02-01
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Turks

ben kısa sürede seninle tekrar görüşmek için sabırsızlanıyorum.

Engels

i look forward to meeting you again soon.

Laatste Update: 2014-02-01
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Turks

ve şimdi yüzmeyi çok seviyorum. yüzmeye gitmek için sabırsızlanıyorum.

Engels

and now i love swimming. i can't wait to go swimming.

Laatste Update: 2015-10-13
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Turks

biz tedcilerin bu krizle ilgili ne yapacağını görmek için sabırsızlanıyorum.

Engels

i can't wait to see what we tedsters do about this crisis.

Laatste Update: 2015-10-13
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Turks

zeljko, "eve gidip eşime ve çocuklarıma kavuşmak için sabırsızlanıyorum.

Engels

"i could hardly wait to get home to my wife and children.

Laatste Update: 2016-01-20
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Waarschuwing: Bevat onzichtbare HTML-opmaak

Turks

ama şimdi sağlıklıyım ve formumu yeniden en iyi düzeye çıkarmak için sabırsızlanıyorum.

Engels

but now i am healthy and looking forward to getting back to my best form.

Laatste Update: 2016-01-20
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Turks

bu nedenle romada bulunan sizlere de müjdeyi elimden geldiğince bildirmek için sabırsızlanıyorum.

Engels

so, as much as in me is, i am ready to preach the gospel to you that are at rome also.

Laatste Update: 2012-05-06
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Turks

biz gerçekten de bu konunun bir parçası olduğumuzdan heyecanlıyız. ve bu heyecanlı aktivitenin başlaması için sabırsızlanıyorum.

Engels

and we're really thrilled about the opportunity to be part of this, and can't wait to see what comes out of this exciting, exciting activity.

Laatste Update: 2015-10-13
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Turks

burada güneş enerjisinden faydalanabilme potansiyeli gerçekten inanılmaz, ve ben bunun yollarını bulmak için sizinle tartışmak için sabırsızlanıyorum.

Engels

it's just unbelievable what the potential is to take advantage of solar energy there, and i'm really excited to talk more about finding ways we can help with that.

Laatste Update: 2015-10-13
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Turks

o gün için sabırsızlanıyorum sizin yanınızda oturup bizim oluşturabileceğimiz bir dünya için, yeni araçlarımızla ve kendimiz hakkında yapabileceğimiz yeni buluşlarla.

Engels

i look forward to the day that i can sit beside you, easel-side, watching the world that we can create with our new toolboxes and the discoveries that we can make about ourselves.

Laatste Update: 2015-10-13
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Krijg een betere vertaling met
7,835,095,458 menselijke bijdragen

Gebruikers vragen nu voor assistentie



Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door de website verder te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. OK