Pergunte ao Google

Você procurou por: computerfærdighederne (Dinamarquês - Inglês)

Contribuições humanas

A partir de tradutores profissionais, empresas, páginas da web e repositórios de traduções disponíveis gratuitamente

Adicionar uma tradução

Dinamarquês

Inglês

Informações

Dinamarquês

Det europæiske PC‑kørekort er oprettet for at standardisere computerfærdighederne i virksomhederne, uddannelsessektoren og de frivillige organisationer.

Inglês

The ECDL has been established as a means of benchmarking computer literacy for business, education and the voluntary sector.

Última atualização: 2017-04-06
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Dinamarquês

Sikring af private oplysninger, det vil sige, at anvendelse af gode krypteringsteknologier er en betingelse. Jeg tror, at vi har brug for en kodeks til at løse handelstvister, og derudover har vi brug for en række andre ting, der er udmærket beskrevet i Mann-be-tænkningen, såsom fremme af computerfærdighederne i alle lag af befolkningen og fremme af tilslutning til nettet for derved at undgå ulighed i befolkningens muligheder for at gøre brug af Internettet.

Inglês

If we look at developments which have taken place since then we see that we are in fact eye witnesses of a revolution in the field of data ex change and are therefore experiencing a revolution of our society and of human coexistence.

Última atualização: 2014-02-06
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Dinamarquês

Jeg tror, at vi har brug for en kodeks til at løse handelstvister, og derudover har vi brug for en række andre ting, der er udmærket beskrevet i Mann-betænkningen, såsom fremme af computerfærdighederne i alle lag af befolkningen og fremme af tilslutning til nettet for derved at undgå ulighed i befolkningens muligheder for at gøre brug af Internettet.

Inglês

I believe that we need a code for resolving trade disputes, and in addition we need a few other issues, already excellently described in the Mann report. These include promoting computer literacy amongst all sections of society and promoting access to the Internet, thus preventing unequal use of the Internet amongst the population.

Última atualização: 2012-03-22
Frequência de uso: 5
Qualidade:

Consiga uma tradução melhor através
4,401,923,520 de colaborações humanas

Usuários estão solicitando auxílio neste momento:Utilizamos cookies para aprimorar sua experiência. Se avançar no acesso a este site, você estará concordando com o uso dos nossos cookies. Saiba mais. OK