Спросить у Google

Вы искали: exploitation (Английский - Албанский)

Переводы пользователей

Добавлены профессиональными переводчиками и компаниями и на основе веб-страниц и открытых баз переводов.

Добавить перевод

Английский

Албанский

Информация

Английский

Bulgarian Police Crack Down on Prostitution, Sexual Exploitation

Албанский

Policia bullgare merr masa ndaj prostitucionit dhe shfrytëzimit seksual

Последнее обновление: 2016-01-20
Частота использования: 1
Качество:

Английский

"Human Resource Exploitation Manual." -Call numbers?

Албанский

DORACAK PËR SHFRYTËZlMlN E BURlMEVE NJERËZORE

Последнее обновление: 2016-10-27
Частота использования: 1
Качество:

Предупреждение: Содержит скрытое HTML-форматирование

Английский

Human trafficking, sexual exploitation still a problem in Turkey

Албанский

Trafiku njerëzor dhe shfrytëzimi seksual ende një problem në Turqi

Последнее обновление: 2016-01-20
Частота использования: 1
Качество:

Английский

Water stress (water exploitation) i ) water bodies (

Албанский

Stresi ujor (shfrytëzimi i ujërave) i )

Последнее обновление: 2014-02-06
Частота использования: 1
Качество:

Английский

The conference includes discussions on natural-resource exploration and exploitation.

Албанский

Konferenca përfshin diskutime mbi eksplorimet e burimeve natyrore dhe shfrytëzimin.

Последнее обновление: 2016-01-20
Частота использования: 2
Качество:

Английский

Is excessive exploitation of our resources threatening the lives of every species?

Албанский

A përbën shfrytëzimi pa kriter i burimeve kërcënim për jetën e çdo gjallese?

Последнее обновление: 2016-10-27
Частота использования: 1
Качество:

Английский

The move raised questions about the reliability and political exploitation of Russian energy supplies.

Албанский

Masa ngriti pikpyetje rreth besueshmërisë dhe shfrytëzimit politik të burimeve energjitike ruse.

Последнее обновление: 2016-01-20
Частота использования: 2
Качество:

Английский

The main theme was "Building, Exploitation and Development of Telecommunication Networks".

Албанский

Tema kryesore ishte "Ndërtimi, Shfrytëzimi dhe Zhvillimi i Rrjeteve të Telekomunikacionit".

Последнее обновление: 2016-01-20
Частота использования: 2
Качество:

Предупреждение: Содержит скрытое HTML-форматирование

Английский

The continued over-exploitation of natural capital is an example for a slow failure.

Албанский

Mbi-shfrytëzimi i vazhdueshëm i kapitalit natyror është një nga shembujt e dështimit të ngadaltë.

Последнее обновление: 2014-02-06
Частота использования: 1
Качество:

Английский

No more exploitation of the peasants by the rich who oppress us with a flaming poker of injustice.

Албанский

Pa shumë shpjegime për shtypjen nga të pasurit. Duan të na shtypin me padrejtësitë.

Последнее обновление: 2016-10-27
Частота использования: 1
Качество:

Английский

Traffickers smuggled women to and within Cyprus and Turkey for the purpose of sexual exploitation.

Албанский

Trafikantët kontrabanduan gra nga dhe në Qipro dhe Turqi për qëllime të shfrytëzimit seksual.

Последнее обновление: 2016-01-20
Частота использования: 1
Качество:

Английский

If successful, the first drillings can be expected in 2013, with exploitation possible in 2015.

Албанский

Nëse janë të suksesshme, shpimet e para mund të priten më 2013, me një shfrytëzim të mundshëm më 2015.

Последнее обновление: 2016-01-20
Частота использования: 1
Качество:

Английский

Interior ministry data shows that the most frequent occurrence in human trafficking is sexual exploitation.

Албанский

Të dhënat e ministrisë së drejtësisë tregojnë se ndodhja më e shpeshtë e trafikimit njerëzor është shfrytëzimi seksual.

Последнее обновление: 2016-01-20
Частота использования: 1
Качество:

Английский

Resource over-exploitation and changes in the climate aggravate threats to natural capital.

Албанский

Mbi-shfrytëzimi i resurseve dhe ndryshimet klimatike shtojnë kërcënimet ndaj kapitalit natyror.

Последнее обновление: 2014-02-06
Частота использования: 1
Качество:

Английский

However, we unfortunately witnessed certain groups' exploitation of their privileged status.

Албанский

Megjithatë, ne dëshmojmë për fat të keq manipulim të statusit të privilegjuar të disa grupeve.

Последнее обновление: 2012-04-06
Частота использования: 1
Качество:

Английский

Now, there are certain individuals Whose business is the preservation And exploitation of Kaiju remains.

Албанский

Janë disa njerëz që biznes e kanë ruajtjen dhe përdorimin e mbetjeve të Kaxhuve.

Последнее обновление: 2016-10-27
Частота использования: 1
Качество:

Английский

Boys tend to be exploited for labour, while sexual exploitation is reported more frequently among girls.

Албанский

Djemtë priren të shfrytëzohen për punë, ndërsa shfrytëzimi seksual raportohet më i shpeshtë midis vajzave.

Последнее обновление: 2016-01-20
Частота использования: 2
Качество:

Английский

The government is working to address human trafficking and sex exploitation, but convictions are another matter.

Албанский

Qeveria po punon që të trajtojë trafikimin njerëzor dhe shfrytëzimin e seksit, por shpalljet fajtorë janë tjetër çështje.

Последнее обновление: 2016-01-20
Частота использования: 1
Качество:

Английский

Exploitation of natural resources typically leads to disturbance and changes in the diversity of species and habitats.

Албанский

Eksploatimi i burimeve natyrore shpie deri te çrregullimi dhe ndryshimi i diverzitetit të llojeve dhe habitateve.

Последнее обновление: 2014-02-06
Частота использования: 1
Качество:

Английский

For these people, the manipulation and exploitation of financial markets and systems is a profession and a business.

Албанский

Për këta njerëz, manipulimi dhe shfrytëzimi i tregjeve dhe sistemeve financiare, është një profesion dhe një biznes.

Последнее обновление: 2016-01-20
Частота использования: 2
Качество:

Получите качественный перевод благодаря усилиям
4,401,923,520 пользователей

Сейчас пользователи ищут:Для Вашего удобства мы используем файлы cookie. Факт перехода на данный сайт подтверждает Ваше согласие на использование cookies. Подробнее. OK