Вы искали: camtu (Малайский - Английский)

Переводы пользователей

Добавлены профессиональными переводчиками и компаниями и на основе веб-страниц и открытых баз переводов.

Добавить перевод

Малайский

Английский

Информация

Малайский

takde niat pon nak buat camtu

Английский

takda niat pun nak buat camtu

Последнее обновление: 2020-11-13
Частота использования: 1
Качество:

Источник: Анонимно

Малайский

pantat kawan awak pun tembam tapi pantat awak lg tembam nbesar dari dorg tu sy tgk gambar bekini biru awk pakai tu,,,terus keras konek sy tgk aknye tembam gile,sy bayangkan tgh jolok pantat awk dgn konek besar panjang sy skg ni,sy hayun laju2 dlm2 ramas tetek n kulum lidah awk dan awk bayangkan ape awk rasa sekarang sy fuck awk camtu..

Английский

your friend's ass is chubby but your ass is chubby lg nbesar from dorg tu sy tgk picture this blue awk use it,,,continue to hard connek sy tgk aknye chubuk gile,i imagine tgh butt chubby awk with a big long connek sy skg this,sy hayun pace2 deep squeeze tits n kulum tongue awk and awk imagine ape awk feel now sy fuck awk camtu..

Последнее обновление: 2022-06-15
Частота использования: 1
Качество:

Источник: Анонимно

Малайский

itu je la. okay... ok saya try la ikut semua tu. asha: ok tidak pelah kalau camtu okay... saya tak nak harap kan, apa yang lebih kat sayang. sayang jadi je diri sayang. saya doa je. kalau ada jodoh ada. kalau macam banyak sangat halangan dalam proses nak kahwin means jodoh tak ada. asha: hemmmm yelah sekarang pun dah, ada halangan so tiada jodoh ini kan halangan remeh. so halangan yang cmne? tah. asha: hemmmm ok lah

Английский

kostenlose

Последнее обновление: 2016-10-27
Частота использования: 2
Качество:

Источник: Анонимно

Получите качественный перевод благодаря усилиям
4,401,923,520 пользователей

Сейчас пользователи ищут:



Для Вашего удобства мы используем файлы cookie. Факт перехода на данный сайт подтверждает Ваше согласие на использование cookies. Подробнее. OK