You searched for: padëshirueshme (Albanska - Engelska)

Mänskliga bidrag

Från professionella översättare, företag, webbsidor och fritt tillgängliga översättningsdatabaser.

Lägg till en översättning

Albanska

Engelska

Info

Albanska

kishim disa probleme me efektet të padëshirueshme.

Engelska

we had some problematic side effects. what were the side effects?

Senast uppdaterad: 2016-10-27
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

sjellja e padëshirueshme në rastin e simonit është harresa.

Engelska

the unwanted behavior in simon's case is forgetting.

Senast uppdaterad: 2016-10-27
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

hipnoterapia është mënyra për të ndryshuar sjelljen e padëshirueshme apo disfunksionale.

Engelska

hypnotherapy is a means of altering unwanted or dysfunctional behavior.

Senast uppdaterad: 2016-10-27
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

për këtë arsye, tha ai, pjesëmarrja e ds në qeveri është e padëshirueshme.

Engelska

for that reason, he said, ds participation in the government is undesirable.

Senast uppdaterad: 2016-01-20
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

kjo do të thotë se ju jeni duke sjellur disa emente të padëshirueshme në zonën e zt. costello

Engelska

that means you're bringing undesirable elements into mr. costello's area.

Senast uppdaterad: 2016-10-27
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

kjo e bën të padëshirueshme për mua... të them se rreji elektrik i shtëpisë tuja është djegur.

Engelska

and that's what makes it so very unpleasant for me to have to tell you that your home's electrical system is shot.

Senast uppdaterad: 2016-10-27
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

për mua jeni një gënjeshtare dhe e padëshirueshme, dhe s'ke të drejtë të ecësh në rrugët e los anxhelesit.

Engelska

you're a liar and a troublemaker and, if you ask me, you got no business walking the streets of los angeles.

Senast uppdaterad: 2016-10-27
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

adresimi i pasojave të padëshirueshme sociale është një sfidë politike dhe duhet të adresohet përmes politikave sociale më proaktive dhe më të përqendruara.

Engelska

to address unwanted social consequences is a political challenge and will have to be addressed through more pro-active and closely targeted social policies.

Senast uppdaterad: 2017-04-27
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

për të shmangur vëmendjen e padëshirueshme, shumë tregojnë se i kanë kaluar pushimet e tyre në kroaci vetëm pasi kthehen në shtëpi.

Engelska

to avoid unwanted attention, many reveal that they have spent their holidays in croatia only after returning home.

Senast uppdaterad: 2016-01-20
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

ne i përgatisim të sapo-përjashtuarit për pengesa emocionale dhe fizike të gjetjes së punës së re, përderisa minimizojmë pengesat e padëshirueshme ligjore.

Engelska

we prepare the newly-unemployed for the emotional and physical hurdles of job hunting, while minimizing legal blowback.

Senast uppdaterad: 2016-10-27
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

por është mjaft i dobishëm njëfarë fleksibiliteti dhe autonomie e politikës makroekonomike, në mënyrë që t'i dilet mbanë tronditjeve të fuqishme të padëshirueshme.

Engelska

but some flexibility and autonomy of macroeconomic policy is quite useful in order to deal with powerful adverse shocks.

Senast uppdaterad: 2016-01-20
Användningsfrekvens: 2
Kvalitet:

Albanska

efektet e padëshirueshme mund të kufizohen, sipas deklaratës së bankës, por rritja e çmimeve botërore të naftës paraqet një rrezik real për inflacionin duke ngritur çmimet e benzinës dhe të elektricitetit.

Engelska

the adverse effects could be limited, according to the bank's statement, but soaring world oil prices present a real danger of inflation by driving up petroleum and electricity prices.

Senast uppdaterad: 2016-01-20
Användningsfrekvens: 2
Kvalitet:

Albanska

një periudhë kohe e konsiderueshme shpenzohet gjithashtu duke ndihmuar forcat e armatosura të bih-së për të shkatërruar municionet e padëshirueshme, zhvillimin e veprimtarive të përbashkëta të trainimit dhe duke ndihmuar në pergatitjet e tyre për pjesëmarrje në pfp.

Engelska

a significant amount of time is also spent assisting bih's armed forces in destroying unwanted ammunition, running joint training activities and assisting them in their preparation for pfp.

Senast uppdaterad: 2016-01-20
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

"nuk është teknikisht e mundshme për ta që të regjistrojnë kudo ku lidhemi, por është lehtësisht e mundshme të rregjistrohen njerëzit që arrijnë në vende të padëshirueshëm dhe shkruajnë gjëra të padëshirueshme."

Engelska

"it is not technically possible for them to keep records of everywhere we connect but it is easily possible to keep records of people who reach undesirable locations and write undesirable things."

Senast uppdaterad: 2016-01-20
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Varning: Innehåller osynlig HTML-formatering

Albanska

meqënëse mjedisi ndërkombëtar është kaq kompleks, vendet e ballkanit perëndimor duhet të bëjnë mjaft përpjekje në mënyrë që të ekuilibrojnë -- në atë masë që është e mundshme - tronditjet e padëshirueshme nga jashtë.

Engelska

since the international environment is so complex, western balkan countries should pull themselves together in order to offset -- to the extent it is possible -- adverse shocks from outside.

Senast uppdaterad: 2016-01-20
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

për shembull, nëse normat e interesit rriten në nivele të padëshirueshme, huamarrësve do t'u duhet ta rifinancojnë borxhin me norma më të larta interesi dhe do të detyrohen të paguajnë më shumë interesa në të ardhmen.

Engelska

for example, if interest rates rise adversely, borrowers would have to refinance their debts at a higher rate and incur more interest charges in the future.

Senast uppdaterad: 2017-04-27
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

për këtë arsye, tha ai, pjesëmarrja e ds në qeveri është e padëshirueshme. dss do të marrë përgjegjësinë e plotë për punën e qeverisë së re, tha koshtunica, dhe ai do të jetë kryeministri.

Engelska

for that reason, he said, ds participation in the government is undesirable. dss would take full responsibility for the new government's work, kostunica said, and he would be the prime minister.

Senast uppdaterad: 2012-04-06
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

për të shmangur vëmendjen e padëshirueshme, shumë tregojnë se i kanë kaluar pushimet e tyre në kroaci vetëm pasi kthehen në shtëpi. mbreti alberti ii i belgjikës thuhet të jetë magjepsur kaq shumë me peisazhin e vendit saqë shpesh inkurajon patriotët e tij per të udhëtuar në kroaci dhe për të kaluar pushimet atje.

Engelska

to avoid unwanted attention, many reveal that they have spent their holidays in croatia only after returning home. belgium's king albert ii is said to be so fascinated with the country's landscape that he often encourages his compatriots to travel to croatia and spend their holidays there.

Senast uppdaterad: 2012-04-06
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Albanska

duke reaguar ndaj deklaratës së borisov, ministri i jashtëm rus sergei lavrov tha të dielën se ai do të kërkojë nga bullgaria për një shpjegim të kësaj surprizë "të padëshirueshme." "ne kemi pyetur tashmë partnerët tanë amerikan në uashington ... lidhur me kuptimin e kësaj, dhe pse ne e kemi këtë të papritur bullgare pas tsë papritursës rumune," lavrov citohet të ketë thënë. (afp, ria-novosti bta, reuters - 12/02/10)

Engelska

reacting to borissov's statement, russian foreign minister sergei lavrov said on sunday that he will ask bulgaria for explanation of this "unwelcome surprise." "we have already questioned our us partners in washington … as to the meaning of this, and why we have this bulgarian surprise after the romanian surprise," lavrov was quoted as saying. (afp, ria-novosti bta, reuters - 12/02/10)

Senast uppdaterad: 2016-01-20
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Varning: Innehåller osynlig HTML-formatering

Albanska

takimi i nivelit të lartë të be-së në kopenhagë duket t'a ketë bërë zgjerimin më 2004 të pakthyeshëm. [afp] nëse rajoni do të zhduket nga ekrani i radarit i perëndimit, kjo do të jetë një pasojë shumë fatkeqe dhe e padëshirueshme për popullsitë vendase dhe për europën në përgjithësi.

Engelska

the eu summit in copenhagen seems to have made enlargement in 2004 irreversible. [afp] should the region disappear from the radar screen of the west, it would be a very unfortunate, unintended consequence for the local populations and for europe as a whole.

Senast uppdaterad: 2016-01-20
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Få en bättre översättning med
4,401,923,520 mänskliga bidrag

Användare ber nu om hjälp:Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka den här webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. Läs mer. OK