You searched for: semoga sehat selalu dan bahagia untuk ... (Indonesiska - Engelska)

Mänskliga bidrag

Från professionella översättare, företag, webbsidor och fritt tillgängliga översättningsdatabaser.

Lägg till en översättning

Indonesiska

Engelska

Info

Indonesiska

sehat selalu dan bahagia selalu

Engelska

healthy always and happy always dear

Senast uppdaterad: 2024-05-17
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Indonesiska

semoga sehat selalu

Engelska

항상 건강을 기원합니다

Senast uppdaterad: 2020-09-25
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Indonesiska

semoga sehat selalu kak

Engelska

i wish you good health and success

Senast uppdaterad: 2018-12-20
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Indonesiska

semoga sehat selalu dan tetap bersamaku

Engelska

i wish you good health and continued success

Senast uppdaterad: 2021-05-15
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Indonesiska

semoga sehat selalu sayang

Engelska

wish you good health dear

Senast uppdaterad: 2022-01-26
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Indonesiska

semoga sehat selalu orang baik

Engelska

good health always good people

Senast uppdaterad: 2022-01-26
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Indonesiska

semoga sehat selalu dan sukses bahasa ingris

Engelska

i wish you good health and success in english

Senast uppdaterad: 2021-03-15
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Indonesiska

semoga sehat sehat selalu pemimpin kami

Engelska

goede gezondheid altijd onze leider

Senast uppdaterad: 2021-07-12
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Indonesiska

semoga sehat selalu keluargaku sayang kalian sau

Engelska

i wish my family always healthy

Senast uppdaterad: 2021-07-16
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Indonesiska

semoga pangan umur dan sehat selalu dan memjadi yang lebih baik dari sebelumnya

Engelska

we wish you a long and healthy life and be better than before

Senast uppdaterad: 2020-09-02
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Indonesiska

selamat ulang tahun kaka ku semoga panjang umur sehat selalu dan semoga apa yg kamu ingin kan bisa tercapai

Engelska

happy birthday to you, i wish you a long and healthy life and hopefully what you want can be achieved

Senast uppdaterad: 2019-11-24
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Indonesiska

selamat ulang tahun sayang panjang umur sehat selalu dan nurut kedua orang tua tambah baik jadi anak yang sholeh yah ganteng lancar selalu rezeky yah kurang kurangin cueknya doa terbaik buat calon imam aku❤️

Engelska

happy birthday dear long healthy life always and according to both parents it is better to be a child that sholeh well handsome smooth always good health well lacking the best prayers for my future priest❤️

Senast uppdaterad: 2022-07-24
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Indonesiska

hallo miss citra! selamat hari guru ya miss... tetaplah menjadi guru yang dapat menginspirasi banyak orang, terima kasih telah menjadi guru yang baik disekolah yang sudah mengajarkan banyak hal yang sebelumnya belum saya ketahui! semoga miss citra sehat selalu, dan semoga kebahagiaan selalu ada pada mu

Engelska

hello miss citra! happy teacher's day, miss... stay a teacher who can inspire many people, thank you for being a good teacher at school who has taught me many things that i didn't know before! may miss citra be healthy always, and may happiness always be with you

Senast uppdaterad: 2023-11-25
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Indonesiska

halo, diriku gimana kabarnya? semoga kamu tetep sehat selalu dan baik baik aja yaa. kalau kamu inget hari ini, pasti kamu capek banget yaa buat keluar dari zona nyaman tapi aku yakin banget kalau di masa depan aku bakal lebih mudah buat beradaptasi dan bisa jauh lebih dewasa dari sebelumnya. tolong banget untuk selalu jaga kesehatan dan sayangi diri kamu sendiri. jangan pernah sekalipun insecure sama kekurangan kamu. tunjukin kalau kamu itu punya kelebihan. aku harap kamu sudah tidak ada lag

Engelska

hello, how am i doing? hopefully you stay healthy always and good okay. if you target today, surely you are really tired to get out of your comfort zone but i am very sure that in the future i will be easier to adapt and can be much more mature than before. please always take care of your health and love yourself. never once insecure as lacking you. show that you have advantages. i hope you have no lag

Senast uppdaterad: 2023-09-04
Användningsfrekvens: 2
Kvalitet:

Referens: Anonym

Indonesiska

terimakasih telah menghubungi saya, dan terimakasih juga untuk penawaran terbaik kamu. mohon maaf sebelumnya, kami belum ada kebutuhan untuk software tambahan/ software baru, karena kami baru saja menggunakan hubspot sebagai media lead generator kami. jika nanti kami ada kebutuhan, kami akan menghubungi kamu. terimakasih, sehat selalu dan semoga harimu menyenangkan.

Engelska

thank you for contacting me, and thank you also for your best offers. sorry in advance, we have no need for additional software / new software, because we have just used hubspot as our media lead generator. if we have a need later, we will contact you. thank you, always healthy and have a nice day.

Senast uppdaterad: 2023-03-23
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Få en bättre översättning med
7,792,476,484 mänskliga bidrag

Användare ber nu om hjälp:



Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka den här webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. Läs mer. OK