Google'a Sor

Şunu aradınız:: mengandungi (İngilizce - Malayca)

İnsan katkıları

Profesyonel çevirmenler, işletmeler, web sayfaları ve erişimin serbest olduğu çeviri havuzlarından.

Çeviri ekle

İngilizce

Malayca

Bilgi

İngilizce

Lobi utama perisian mengandungi harga beli/jual semua instrumen tersedia.

Malayca

Lobi utama perisian mengandungi harga beli / jual semua instrumen yang tersedia.

Son Güncelleme: 2018-03-29
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Referans: Anonim

İngilizce

• Kotak simpanan mengandungi bahagian kecil yang boleh menjadi mendatangkan bahaya bagi anak kecil. Kanak-kanak harus berada di bawah pengawasan orang dewasa setiap masa kerana kecederaan serius boleh berlaku sekiranya tidak diawasi.

Malayca

Son Güncelleme: 2021-05-15
Kullanım Sıklığı: 2
Kalite:

Referans: Anonim

İngilizce

Beberapa faktor seperti cara penyediaan jeruk, bahan tambahan yang digunakan semasa proses penjerukkan, dan juga bahan mentah sampel buah meningkatkan kandungan komponen proksimat. Dalam jeruk buah-buahan juga seperti jeruk manga mengandungi kandungan mineral atau unsur logam seperti besi, zink, plumbum, tembaga, kobalt, kuprum, kromium, kadmium.

Malayca

. Didapati bahawa adanya penurunan peratusan kandungan kelembapan bagi manga dan tembikai selepas kedua duanya dijadikan jeruk. Jeruk bambangan mempunyai kandungan abu yang paling tinggi berbanding dengan kandungan komponen proksimat yang lain manakala jeruk manga dan jeruk tembikai mengandungi kandungan ekstrak bebas nitrogen (NFE) yang tinggi.

Son Güncelleme: 2021-02-03
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Referans: Anonim

Daha iyi çeviri için
4,401,923,520 insan katkısından yararlanın

Kullanıcılar yardım istiyor:Deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi ziyaret etmeye devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Daha fazla bilgi edinin. Tamam